Reclamă

Luna Plină în zodia Berbec pe 29 septembrie 2023. Vești mari pentru zodia Balanță

Luna Plină în zodia Berbec pe 29 septembrie 2023 va aduce pentru toți nativii din zodiac momente neașteptate. Comportamente pe care nu știau că le pot avea, vor ieși acum la suprafață. De asemenea, se va deschide drumul către curaj și competiție. Cei mai mulți vor dori să arate că pot să obțină ceea ce își doresc într-un timp foarte scurt.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 septembrie 2023, 8:26

Emoții care i-au măcinat pe nativi o lungă perioadă de timp se vor manifesta în prezent sub forma unor dorințe nebănuite. Cei care vor ieși mult mai afectați din această perioadă sunt Berbecii, Racii, Balanțele și Capricornii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în zodia Berbec pe 29 septembrie 2023

Specialiștii spun că trebuie să renunțăm la anumite comportamente care nu ne fac cinste pentru a reuși să ajunge acolo unde ne dorim cu adevărat. Va fi dificil, asta pentru că Luna Plină ne aduce tot mai multe conflicte cu cei dragi. Este foarte important ca acum să fim atenți la comunicare și la cuvintele pe care le rostim.

Compromisurile pe care le facem vor reuși să detensioneze anumite situații, însă nu vor rezolva problemele. Nu trebuie să uităm că atunci când face o greșeală, iertarea este primul pas către rezolvarea sa. De altfel, deciziile pripite nu sunt binevenite acum.

Nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur, asta pentru că direcțiile pe care le vom primi vor fi false.

Luna plină în Berbec pe 29 septembrie 2023 ne arată cine suntem cu adevărat și ceea ce putem realiza pe viitor. De asemenea, dorințele pe care le avem de multă vreme pot fi acum manifestate într-un mod aparte. Devenim cu adevărat conștienți de ceea ce suntem și cum putem manifesta acest lucru pentru a primi resurse pozitive din partea astrelor.

Reclamă

Ce înseamnă Luna Plină în Berbec pentru celelalte zodii

Nu este de mirare că fiecare nativ în parte va fi afectat de această Lună Plină în Berbec. Află ce se va întâmpla cu zodia ta și vezi ce trebuie să faci pentru a avea o zi reușită.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Reclamă

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec își proclamă independența și reușesc să se manifeste întocmai. Este important să fie atenți la toate deciziile luate în această zi. De asemenea, trebuie să își asculte sufletul în ceea ce privește relația amoroasă. Nu totul trebuie realizat într-un mod obiectiv.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt conștienți de lucrurile pe care trebuie să le schimbe la propria persoană pentru a fi fericiți.

O rutină de care nu trebuie să se mai despartă ar fi cu adevărat potrivită în acest moment. Luna Plină vine în ajutor, iar astrele le vor fi alături.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt înconjurați de emoții puternice și nu știu cum să scape de acestea. Nu au nicio altă alternativă decât să trăiască cu ele și să observe unde se potrivesc fiecare. Este clar că traversează o nouă etapă din viață. Instinctul este cel care primează acum.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt forțați de împrejurări să-și schimbe locul de muncă. De asemenea, toată sfera profesională va fi diferită acum. Regăsirea de sine este importantă în toată aspectele vieții. Luna Plină în Berbec îi poate ajută să vadă cu adevărat care este drumul corect pe care trebuie să meargă, arată Yourtango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt îngreunați de anumite probleme personale și nu se pot concentra cu adevărat la locul de muncă. Acest lucru le poate aduce discuții în contradictoriu cu partenerii de afaceri. Sunt nevoiți să depășească anumite obstacole.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară vor face anumite schimbări pe plan profesional, însă vor fi afectați și în plan afectiv. Indiferent de situațiile care vor apărea pe parcurs, vor cunoaște acum modalitățile de gestionare a lor. Răbdarea este cheia în acest sens, spune Astrology.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță reușesc să-și rezolve conflictele interioare și să se bucure de tot ceea ce au realizat până în prezent. Intuiția este cea care trebuie să-i ghideze în prezent. Vor face anumite alegeri și nu-și doresc să fie nepregătiți.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au probleme la locul de muncă, însă eforturile depuse îi vor îndrepta spre drumul cel bun. Luna Plină în Berbec îi ajută să treacă mai ușor peste orice problemă din viața personală.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt nevoiți să ia decizii importante, însă sfătuiți să le lase pentru mai târziu. Sensibilitatea de care dau dovadă în prezent nu îi va ajuta în acest sens. Energiile primite din partea Lunii Pline îi poate îndrepta către anumite căi nedorite.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În ceea ce-i privește pe nativii Capricorn, aceștia se pot trezi cu schimbări importante în viața de familie sau cuplu. O modificare neașteptată îi poate scoate din zona de confort. Cu toate că se vor îndepărta pentru un moment de ceea ce îi face fericiți, se asigură că întotdeauna vor reveni.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător vor călători mult în această perioadă pentru a-și încărca bateriile. Nu caută o destinație anume, ci doar să se relaxeze. Importantă este viața liniștită de care nu au avut parte în trecut.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești nu reușesc să găsească drumul potrivit în viață, de aceea sunt atrași în mai multe direcții diferite. În cele din urmă vor fi nevoiți să aleagă, iar acest lucru le poate produce anxietate sau depresie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×