Reclamă

Matthew Perry a fost fotografiat alături de o tânără misterioasă. Actorul din Friends e complet transformat

Matthew Perry a fost fotografiat alături de o tânără misterioasă. Actorul din Friends a fost acompaniat de o femeie în timp ce a mers să-și cumpere cafea de la un restaurant din Los Angeles. Nu este prima dată când actorul a fost suprins în compania unei femeie mult mai tinere.

Publicat: 7 mai 2022, 6:28

Actorul a fost fotografiat îmbrăcat într-o pereche de pantaloni largi, negri și un tricou larg, cu părul răvășit. Acesta a fost văzut mai apoi ieșind dintr-o cafenea locală, de unde a cumpărat o cafea la pachet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matthew Perry a fost fotografiat alături de o tânără misterioasă

Perry, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look relaxat. Un detaliu care le-a atras atenția tuturor este faptul că acesta a purtat o pereche de încălțări murdare. Acestea nici măcar nu aveau șireturi.

Actorul și-a pus o cămașă în carouri în timp ce se întorcea spre mașină alături de prietena sa. Silueta tinerei era accentuată de top și colanți mulați, scrie DailyMail.

Matthew Perry, fotografiat cu o cafea în mână
Perry, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look relaxat / Profimedia Images

Un nume cunoscut datorită rolului său Chandler Bing din Friends, aspectul radical diferit al lui Perry din ultimii ani l-a făcut să treacă de mai multe ori neobservat. Se presupune că actorul este singur după ce și-a anulat logodna cu managerul literar Molly Hurwitz în iunie 2021.

„Uneori lucrurile pur și simplu nu merg și acesta este unul dintre ele. Îi doresc lui Molly tot ce este mai bun”, a spus el într-o declarație pentru People la acea vreme.

Din păcate, succesul a venit la pachet și cu o mulțime de probleme pentru faimosul actor. Chiar și una dintre relațiile lui Matthew s-a terminat din cauza consumului excesiv de alcool. De-a lungul timpului, actorul a fost internat în două clinici de reabilitare. De ce? Din cauza consumului de alcool și de substanțe interzise.

Perry și Hurwitz au început să se întâlnească în 2018 și au confirmat logodna în noiembrie 2020.

Reclamă

Ce s-a spus despre actor după HBO Max Friends: The Reunion

Anul trecut, actorul a stârnit îngrijorare după apariția sa în HBO Max Friends: The Reunion, o retrospectivă unică care a văzut distribuția reunită pentru prima dată din 2004, când sitcom-ul și-a încheiat ciclul de 10 ani.

Fanii au observat discursul neclar al lui Perry, care mai târziu a fost abordat ca din cauza unei „proceduri dentare de urgență” efectuate în ziua filmării.

Mărturisirea actorului născut în Massachusetts, crescut în Ottawa, a făcut-o pe Lisa Kudrow, care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, să privească cu îngrijorare faptul că distribuția „nu a știut niciodată asta”.

Perry va vorbi despre povestea sa mai detaliat, anunțând că memoriile sale, „Prieteni, iubiți și marele lucru teribil”, vor apărea în acest an.

„Mărimile au fost ridicate, minimele au fost scăzute. Dar am trăit să spun povestea, chiar dacă uneori părea că nu aș face-o. Și totul este aici”, a împărtășit starul Whole Nine Yards pe Instagram-ul său cu privire la carte. Memoriile urmează să ajungă pe rafturile librăriilor pe data de 1 noiembrie.

După seria de succes Friend, Matthew și-a continuat cariera de actor, în ciuda problemelor sale. Publicațiile internaționale spun că în prezent actorul lucrează la un documentar despre viața sa din spatele camerelor de filmat.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×