Reclamă

Meghan Markle este din nou însărcinată. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil

Meghan Markle este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al cuplului pentru agenția britanică de știri Press Association, duminică, 14 februarie. Ducesa de Sussex și Prințul Harry așteaptă al doilea copil, după ce cuplul a anunțat că Meghan Markle a suferit un avort, în luna iulie a anului 2020.

Publicat: 14 februarie 2021, 23:36 / Actualizat: 15 martie 2021, 8:55

Ducesa de Sussex și Prințul Harry urmează să devină părinți pentru a doua oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul lor moștenitor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut în luna mai a anului 2019. În prezent, el este al șaptelea pe linia succesiunii la tron, însă nu are niciun titlu regal.

Putem confirma că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte fericiţi că vor avea al doilea copil.

– A declarat purtătorul de cuvânt pentru HuffPost.

Meghan Markle este din nou însărcinată

Momentul deosebit a fost imortalizat de Misan Harriman, un bun prieten al cuplului regal, de profesie fotograf.

Imaginea alb-negru a fost postată pe contul de Instagram al fotografului și îi surprinde pe Meghan Markle și Prințul Harry într-un cadru foarte romantic.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle și Prințul Harry în Galeria FOTO!

Meghan Markle stă întinsă pe o pajiște la umbra unui copac și își odihnește capul în poala Prințului Harry. Amândoi sunt desculți și se privesc în timp ce își zâmbesc cu afecțiune unul altuia.

În mod evident, detaliul care atrage imediat atenția este burtica de gravidă a Ducesei, care nu poate trece neobservată, semn că a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Reclamă

Misan Harriman a postat prima dată fotografia pe conturile sale de pe rețelel de socializare, alături de un mesaj de felicitări personale, la scurt timp după ce știrea a devenit oficială.

Meg, am fost la nunta ta și am văzut începutul acestei povești de dragoste, iar acum prietena mea, sunt onorat să o surprind crescând. Felicitări Ducelui și Ducesei de Sussex pentru această veste minunată!

– Misan Harriman

Ducesa de Sussex, în postura de mamă

În cadrul unei ședințe foto la care a luat parte și presa, organizată la doar câteva zile de la nașterea lui Archie, fosta actriță din serialului „Suits” a vorbit despre bucuria enormă de a deveni mămică.

Are cel mai dulce temperament, este foarte calm. El este un vis împlinit, așa că au fost câteva zile speciale.

– Meghan Markle

Ducele și Ducesa de Sussex au ales să îl crească pe Archie departe de Marea Britanie. Cuplu a renunţat la datoriile regale în luna ianuarie a anului 2020 şi s-a mutat în California de Sud.

Meghan și Harry și-au motivat alegerea sustinând că își doresc să trăiască o viață independentă, departe de atenţia presei britanice.

Imagine cu Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor înainte de modificarea certificatului de naștere al lui Archie
Poveștile legate de Familia Regală a Marii Britanii au fost intens mediatizate de-a lungul timpului / Getty Images

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Vestea că Meghan Markle este din nou însărcinată vine la doar câteva luni după ce ea a suferit un avort spontan. Incidentul extrem de trist a avut loc în luna iulie a anului trecut.

Ducesa de Sussex a povestit cu sinceritate „durerea insuportabilă” pe care a îndurat-o, într-un interviu exclusiv acordat pentru The New York Times, citat de Eonline.com.

Șotia Prințului Harry și-a amintit că a simțit o durere ascuțită în stomac, chiar în timp ce îi schimba scutecul lui Archie Harrison.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd pe cel de-al doilea.

– Meghan Markle

Meghan Markle a subliniat faptul că multe femei se confruntă cu o pierdere a sarcinii la un moment dat în viața lor, dar puține au puterea de a discuta despre durerea produsă de o astfel de experiență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×