Reclamă

Mesaje de Crăciun 2022. Urări pentru cei dragi

Cel puțin o dată în viață ai căutat pe internet cele mai potrivite urări pentru Sărbători. Am realizat o listă cu mesaje de Crăciun 2022 ca să te ajute la inspirație. Desigur, tușa personală contează la fel de mult pentru a avea parte de cele mai frumoase reacții.

Publicat: 24 decembrie 2022, 7:59
Felicitare de Crăciun 2022
Cel puțin o dată în viață ai căutat pe internet cele mai potrivite urări pentru Sărbători / Shutterstock

Pentru mulți dintre noi, creativitatea în ceea ce privește urările pentru cei dragi nu este punctul forte. Fie că este vorba de mesaje mai amuzante, cu iz festiv, ori mesaje cu emoție profundă, este indicat ca acestea să îi bucure pe cei care le primesc.

Mesaje de Crăciun 2022

Crăciunul este un moment unic în care oricare dintre noi își curăță sufletul și se bucură de spiritualitate. Mulțumită acestei sărbători, inima ți se încălzește și adună iubire și bucurie. Un gest desăvârșit este să oferi în dar, gânduri bune celor din jurul tău.

Cu ajutorul unui astfel de mesaj, le vei reaminti celor dragi cât de importanți sunt pentru tine și cât de mult înseamnă că există în viața ta.

Sezonul este în toi, iar festivitatea și bucuria Crăciunului este pretutindeni. Oamenii fac schimb de cadouri, decorează casele, pregătesc cine îmbelșugate. În cazul în care ai rămas în urmă cu darurile, află ce poți să oferi celor dragi.

Cu toate acestea, nu trebuie uiți de transmiterea gândurilor bune. Mesajele grijulii pentru și de la cei dragi fac parte din magia acestei Sărbători. Alături de imagini, clipuri video sau pur și simplu, doar text, mesajele aduc un gând bun, scrie Hindustan Times.

Reclamă

Ce mesaje pentru Crăciun 2022 poți să oferi celor dragi

Fie că ai nevoie de idei pentru a scrie felicitări de mână sau pregătești o postare pe rețelele sociale, am cules câteva urări pe care le poți folosi în mesajele tale:

 • „Fie ca adevăratul spirit al Crăciunului să îți lumineze calea și să strălucească în inima ta!”
 • „Să cinstim pentru amintirile calde de Sărbători!”
 • „Oameni ca tine sunt responsabili pentru a face Crăciunul atât de special și plin de semnificație! Îți mulțumesc.”
 • „Pace, bucurie și iubire necondiționată pentru tine și cei dragi ție, în acest Crăciun și pentru totdeauna!”
 • „Sper ca Sărbătorile de iarnă să te găsească cu bine, plin de iubire și pace. Crăciun fericit și multă dragoste!”
 • „Pentru un prezent plin de bucurie, un trecut amintit cu bine și un viitor binecuvântat! Sper să ai un Crăciun fericit!”
 • „Când în sufragerie este un brad de Crăciun, nimic nu pare prea aspru, prea greu sau prea trist. Sărbători fericite alături de cei dragi!”
 • „Îți doresc un Crăciun plin de fericire și veselie pentru tine și familia ta! Fie ca sărbătorile voastre să strălucească de bucurie și voie bună. Crăciun fericit!”
 • „Fie ca acest Crăciun să te găsească printre cei pe care îi iubești, împărtășind generozitate și recunoștință. Crăciun fericit, prieten drag!”
 • Desigur, mesajele de Crăciun pot fi și amuzante. Acestea sunt potrivite, mai ales pentru persoanele creative, cu personalitate debordantă și umor de calitate, scrie Wishes Album.
 • „Fie ca Moș Crăciun să îți lase o mulțime de cadouri, dar sper ca renii să nu lase în urmă niciun „cadou” pe gazonul tău! Crăciun Fericit! 🎄
 • „Se spune că cele mai bune cadouri de Crăciun vin din inimă… dar și banii și cardurile cadou fac minuni! Sărbători fericite!”
 • „Nu am împodobit niciodată casa și habar nu am ce înseamnă Jingle Bell. Dar sper să ai un Crăciunul fericit!”
 • „Fie ca amândoi să primim de la Moșul ce ne dorim. Sărbători fericite!”
 • „Mă întreb cum sărbătorește Moș Crăciun ziua de Crăciun. După tura de noapte pe care o face, pun pariu că stă în pat toată ziua și nu face nimic. Sună bine. Sărbători cu bine!”
Reclamă
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×