Reclamă

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit. Evenimentul fastuos a avut loc în Italia

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit. Evenimentul fastuos a avut loc în Italia. Cei doi îndrăgostiți au împărtășit fotografii de la ceremonia lor de la Villa Cetinale. La evenimentul important au participat familia și prietenii apropiați.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 octombrie 2024, 13:07

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au împărtășit mai multe detalii din ziua lor cea mare. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în luna mai, scrie presa. Cuplul a postat fotografiile pe Instagram abia în luna octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit

„Pentru totdeauna și mereu, soția ta”, a scris actrița într-o serie de fotografii pe care le-a distribuit în mediul online. Vedeta a purtat pentru nuntă două rochii de mireasă uimitoare.

Bon Giovi a împărtășit și el propriul set de imagini pe Instagram. El a postat mai multe fotografii emoționante.

Pentru ceremonia impresionantă, Millie Bobby Brown a purtat o rochie personalizată semnată de Galia Lahav. Ochia a avut o mulțime de detalii din dantelă. Ea  a combinat rochia cu un voal transparent de la Monvieve, scrie People.

Reclamă

Seara a ales să se schimbe într-o rochie din satin fără umeri. Bongiovi, în vârstă de 22 de ani, a optat pentru un sacou smoking și pantaloni negri. Într-un comunicat de presă, designerul șef al Galiei Laha a povestit despre cum a lucrat la rochia de mireasă pentru Millie Bobby.

Cum a arătat rochia de mireasă a lui Millie Bobby Brown

Millie a optat pentru o rochie de mireasă desprinsă din basme. Designerul vestimentar al divei a povestit mai multe despre procesul de creație al ținutei din ziua cea mare.

Reclamă

„Millie a adus profunzime și complexitate rolului ei iconic din Stranger Things, iar acuma duce grație și frumusețe zilei sale speciale într-un mod cu totul unic.

Abia aștept să văd cum strălucește în timp ce deschide un nou capitol al vieții sale”, a spus designerul rochiei. La momentul ceremoniei, părinții lui Bongiovi, Jon Bon Jovi și Dorothea Bongiovi au fost prezenți la nuntă împreună cu părinții lui Brown

Apropiații cuplului au declarat că a fost un eveniment discret și simplul.

„A fost o aventură romantică, discretă realizată pentru apropiații familiei. Și-au spsu jurămintele în fața persoanelor dragi”, a spus un apropiat al cuplului. Bon Jovi a confirmat căsătoria fiului său într-o apariție televizată. Chiar dacă evenimentul a avut loc în luna mai, cuplul a preferat să țină totul secret și să dezvăluie abia acum câteva detalii.

La câteva zile după nunta lor secretă, Brown și Jake au apărut împreună pe stradă purtând verighete. Pe 3 iunie, ea și Jake s-au afișat cu statutul de proaspăt căsătoriți. Actrița și fiul celebrului cântăreț au început să se întâlnească în iunie 2021.

O altă vedetă care s-a căsătorit recent este Rebel Wilson. Wilson și-a organizat nunta în Italia și a avut parte de un moment de neuitat.

Jake a fost cel care a împărtășit atunci un selfie cu Brown pe conturile sale de social media. De-a lungul anului 2022, cei doi au apărut la mai multe evenimente pe covorul roșu.

La începutul anului 2023, Brown l-a declarat pe Jake „partenerul ei de viață”. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele și au preferat să rămână în continuare discreți cu viața lor privată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
2
O femeie care merge pe o potecă de munte
Horoscop
Singurătatea se termină pentru aceste trei zodii pe 3 octombrie 2024. Nativii care pot vedea luminița de la capătul tunelului
În perioada care urmează astrologia are parte de tranzite cosmice importante, care vor avea un impact mare în zona sentimentelor și emoțiilor. Cu această ocazie, singurătatea se termină pentru aceste trei zodii pe 3...
3
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
4
persoană care stă la birou și scrie în chineză pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii primesc un mesaj important din partea astrelor în perioada ce urmează. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care atrag noroc și iubire în luna octombrie 2024 și vezi dacă te numeri printre...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×