Reclamă

Prințesa Beatrice este însărcinată din nou. Nepoata Reginei Elisabeta așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu Edoardo Mapelli Mozzi

Prințesa Beatrice este însărcinată din nou. Nepoata Reginei Elisabeta așteaptă cel de-al doilea copil împreună cu Eduardo Mapelli Mozzi. Familia Regală Britanică a fost încântată să facă acest anunț public. Fiica Ducesei de York mai are deja o fiică, Sienna, cu dezvoltatorul imobiliar.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 octombrie 2024, 10:44

Prințesa Beatrice a confirmat marele anunț. Soția lui Eduardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 36 de ani, și-a întâmpina primul copil în septembrie 2021, iar acum se pregătește să devină din nou mamă. Vestea a venit cu mare bucurie printre admiratorii regali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Beatrice este însărcinată din nou

Palatul Buckingham a realizat o declarație oficială în numele Prințesei Beatrice și a soțului său. Vestea cea mare a fost făcută publică repede în mediul online.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințesa Beatrice într-o rochie verde alături de soțul său Edoardo Mapelli Mozzi, aceasta a anunțat că este însărcinată
Prințesa Beatrice s-a căsătorit cu soțul său anul trecut în iulie. Cei doi au încercat să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor / Profimedia Images

„Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Eduardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă împreună al doilea copil. Copilul este aștepta să vină pe lume la începutul primăverii. Ei vor avea un frate pentru Wolfie, în vârstă de opt ani, și Sienna, în vârstă de trei ani. Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de aceste vești”, a preluat Hello.

Reclamă

Prințesa Beatrice este, de asemenea, mama vitregă a fiului lui Eduardo, Wolfie, în vârstă de 8 ani. Wolfie este copilul lui Eduardo din fosta sa logodnă cu Dara Huang. 

Două fotografii noi de familia au fost distribuite în mediul online pentru a marca anunțul important. Micuța Siena și-a sărbătorit ce-a de-a treia zi de naștere luna trecută, iar acum se pregătește să devină soră mai mare.

Bebelușul Prințesei Beatrice va fi nepotul sau nepoata Regelui și va fi pe locul 11 la rând în succesiunea la treon, în spatele surorii sal emai mari, Sienna.

Reclamă

Copilul nu va avea un titlu regal oficial, deoarece Eduardo nu a primit unul de la regretata Regina Elisabeta a II-a.

Povestea de iubirea Prințesei Beatrice și a lui Eduardo

Prințesa Beatrice și Eduardo și-au făcut prima apariție publică la The Portrait Gala în luna martie a anului 2019. Cei doi nu au stat mult pe gânduri și și-au anunțat logodna în luna septembrie a anului 2019. Cei doi s-au căsătorit pe 29 mai 2020, înainte de a-și întâmpina primul copil, Sienna, în 2021. O declarație lansată la acea vreme spunea:

„Alteța Sa Regală și copilul ei se descurcă bine, iar cuplul așteaptă cu nerăbdare ca micuța să-l cunoască pe fratele său mai mare, Christopher Woolf”.

Cuplul s0a mutat la Palatul Sj. James în Cotswolds după ce și-a cumpărat casa în vara anului 2021. Eduardo are o avere impresionantă. Mogulul are, de asemenea, o moștenire italiană și este conte, ceea ce înseamnă că copiii săi ar putea prelua aceste titluri de curtoazie.

Cel mai recent, Prințesa Beatrice a fost surprinsă la New York Climate Week, unde i s-a alăturat mamei sale, scrie DailyMail. Sarah, mama Prințesei Beatrice, și-a exprimat deja încântarea de a fi bunică. Ea a postat în mediul online o fotografie alături de Sienna și Beatrice.

„O binecuvântare incredibilă și o îmbrățișare pentru inima mea”, a spus mama Prințesei Beatrice. Regele Charles a felicitat-o, de asemenea, pe Prințesa Beatrice într-o declarație oficială.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
3
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
4
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×