Reclamă

Motive care duc la despărțire. De ce se încheie o relație

Relația de cuplu este greu de menținut. Multe povești de dragoste se consumă în primele trei luni și nu trec testul timpului. Te întrebi de ce se încheie o relație atât de repede? Iată câteva motive care duc la despărțire.

Publicat: 19 iulie 2021, 7:28

Când vine vorba despre relații amoroase, ambii parteneri trebuie să fie dispuși să facă compromisuri și sacrificii pentru ca relația de cuplu să funcționeze. Testul timpului este un factor decisiv pentru o relație amoroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este dovedit că, în foarte multe cazuri, o relație tinde să se destrame după doar câteva luni petrecute în compania partenerului. Motivele sunt diverse, dar este posibil ca niciunul dintre parteneri să nu își dea seama care a fost adevărata cauză a despărțirii. Află de ce o relație nu durează și care sunt principalele motive care duc la despărțire.

De ce se încheie o relație

Există diverse motive pentru care doi oameni care la început s-au iubit, să ajungă să își spună adio după o perioadă foarte scurtă de timp. Între parteneri pot apărea diverse probleme. Unele dintre ele pot duce la certuri, iar mai apoi la o despărțire definitivă. Vezi care sunt posibilele motive ce destramă povești de dragoste, despre care puteai jura că vor dura pe viață, conform pinkvilla.com.

Între voi este doar o atracție fizică

La începutul relației, amândoi ați simțit fluturași în stomac și este firesc să se întâmple așa. Între timp, entuziasmul poate să dispară, iar flacăra iubirii se stinge treptat, dacă nu este întreținută. Dacă acest lucru se întâmplă, înseamnă că atracția dintre voi a fost una pur fizică și nu poate fi vorba de o legătură pe viață, iar acesta este unul dintre principalele motive care duc la despărțire.

Reclamă

Sunteți atrași de ispitele care apar la tot pasul

Există o mulțime de opțiuni în jurul tău, pe care brusc începi să le vezi. Atunci când certurile și neînțelegerile încep să apară, este posibil să începeți să vă simțiți amândoi atrași de persoane străine. Dacă te tentează o aventură, înseamnă că nu poți să te dedici unei singure persoane, iar acest lucru duce la despărțire

Niciunul nu este pregătit pentru o relație serioasă

Reclamă

La primele întâlniri nu luai în calcul posibilitatea unei relații serioase, ci credeai că este vorba doar despre un flirt. După ce lucrurile au început să evolueze, responsabilitățile și obligațiile unei relații te-au speriat. Dacă se întâmplă acest lucru și visezi din nou la clipele de libertate, atunci cel mai probabil nu ești pregătit pentru o relație serioasă. 

Comunicarea dintre voi este inexistentă

Se spune că într-o relație comunicarea este cheia, însă când ea lipsește cu desăvârșire, certurile apar inevitabil. În primele trei luni ale relației, ambii parteneri încearcă să afle cât mai multe lucruri unul despre celălalt. Începutul este extrem de important, deoarece acesta vă poate arăta dacă merită să investiți sentimente și să vă luați un angajament de lungă durată. Dacă încă din primele luni, comunicarea voastră este slabă, atunci sunt șanse mari ca viitorul cuplului vostru să fie compromis. 

Latura voastră sensibilă ar putea ieși la iveală

Pe măsură ce trece timpul, conversațiile cu partenerul vor evolua. Nu veți mai vorbi doar despre ceea ce vă place, ceea ce nu vă place și despre activitățile voastre preferate. În momentul în care ajungeți să vă exprimați sentimentele, fiecare va trebui să se deschidă în fața celuilalt și să dea frâu liber emoțiilor. În caz contrar, teama de a spune ceea ce simți nu va face decât să te îndepărteze de persoana iubită, iar acest lucru duce la despărțire. 

Motive care duc la despărțire sunt multiple. Iubirea se pierde atunci când comunicarea lasă de dorit. Chiar și atunci când diferențele de opinie ajung să conteze mai mult decât sentimentele, despărțirea este iminentă. Un lucru foarte important pe care trebuie să îl înțelegeți este acela că dorințele amândurora contează. Dacă niciunul nu poate renunța la egoism, atunci ar fi bine să puneți capăt relației înainte ca aceasta să devină una toxică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×