Reclamă

Motivul pentru care Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-ar putea pierde titlurile când Prințul William va fi Rege

Presa din UK a relatat recent despre motivul pentru care Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-ar putea pierde titlurile când Prințul William va fi Rege. Află care sunt explicațiile experților regali.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 11 august 2023, 6:02

Ducele de Cornwall este primul în ordinea de succesiune la tronul britanic. Astfel, după moartea tatălui său, care are ororabila vârstă de 74 de ani, Prințul William va fi încoronat Regele Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care Prințesa Charlotte și Prințul Louis și-ar putea pierde titlurile când Prințul William va fi Rege

Deși au 8 ani, respectiv 5 ani, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au schimbat câteva titluri regale. Practic, de când s-au născut și până în septembrie 2022, ei și fratele lor mai mare, Prințul George, au fost cunoscuți după numele „Cambridge“.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Charlotte alături de Prințul Louis la ceremonia de încoronare a Regelui Charles
Prințesa Charlotte și Prințul Louis au stat împreună în timpul ceremoniei de încoronare a Regelui Charles / Profimedia Images

După moartea Reginei Elisabeta a II-a și, totodată, după ce Regele Charles al III-a a fost încoronat monarh al Regatului Unit, cei trei copii ai Ducilor de Cornwall au primit numele „Wales“. Evident, acest lucru s-a întâmplat după ce Prințul William și Kate Middleton au devenit Prințul și Prințesa de Wales.

Reclamă

Având în vedere că Prințul George este al doilea succesor la tronul britanic, după ce tatăl lui va accede, titlul său se va schimba. „Fiul cel mare al Prințului William va deveni Duce de Cornwall și, ulterior, desigur, Prinț de Wales“, a explicat Marlene Koenig, expert regal, pentru publicația Express.

Mai mult, ducatele de Cornwall și Rothesay, deținute în prezent de Prințul William, vor merge automat la Prințul George. Este foarte adevărat și că titlul de Duce de Cambridge va reveni la coroană și va fi disponibil pentru altcineva.

Istoricii au reamintit că titlul tradițional pentru moștenitor nu este automat, ci trebuie să fie acordat de monarh. Regele Charles al III-lea i-a numit oficial pe Prințul William și pe Kate Middleton drept Prinț și Prințesă de Wales la doar o zi după ce a devenit suveran.

Reclamă

Prințesa Charlotte ar putea deveni într-o zi Prințesă Regală

Viitoarele titluri pentru frații mai mici ai Prințului George sunt mai puțin asigurate. Potrivit declarațiilor făcute de Marlene Koenig, ei nu vor avea niciun titlu specific de moștenit, însă, există și alte titluri acordate care ar putea fi puse în joc pentru Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Jurnaliștii publicației The List au titrat că Prințesa Charlotte ar putea deveni într-o zi Prințesă Regală. Acest titlu este deținut în prezent de sora Regelui Charles, Prințesa Anne. Din punct de vedere istoric, femeile din familiile regale nu pot deveni ducese decât dacă se căsătoresc cu un duce. Și, regulile pe acest subiect nu s-au schimbat.

Prințul Louis ar putea și el să primească într-o zi un titlu care, momentan, aparține unui alt membru al Familiei Regale Britanice. Prințul Andrew este, în prezent, Duce de York, titlul tradițional pentru al doilea fiu cel mai mare al monarhului.

Experții regali au precizat că mezinul lui Kate Middleton ar putea fi următorul Duce de York. Evident, el nu poate deține titlul în același timp cu unchiul său.

De altfel, din acest motiv, Prințul Harry nu a primit titlul de Duce de York. Prințul Andrew, actualul deținător al titlului, era încă în viață când Regele Charles al III-lea a devenit monarh. Descoperă și ce titlu regal va avea Kate Middleton după ce Prințul William va fi încoronat Regele Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×