Reclamă

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Un nou început este întotdeauna acolo pentru cei care și-l doresc. Fiecare zi poate să fie un nou început dacă vrei să pui capăt unor situații care nu îți aduc niciun beneficiu. Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână sunt cei din lista de mai jos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 martie 2024, 7:07

Șansa pentru o nouă viață nu apare de multe ori, dar astrele spun că e bine să profiți de ea atunci când apare. Din păcate, cea mai mare provocare vine atunci când e nevoie să renunți la anumite lucruri. Vindecarea este cea mai mare rezolvare. Echilibrul între eliberarea trecutului și un nou început este calea pe care trebuie să o urmezi dacă te afli pe lista cu nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână

Energia puternică apare la mijlocul săptămânii, deoarece noul an astrologic începe când Soarele se schimbă în Berbec pe 19 martie. Această zi marchează, de asemenea, echinocțiul de primăvară. În astrologie acest lucru se traduce prin vindecarea rănilor trecutului și pașirea cu încredere spre un viitor mai luminos.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Acordă-ți timp săptămâna aceasta să te concentrezi pe bucuria sufletului tău. Există oportunități incredibile de creștere și noutate în următoarele săptămâni. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri să trăiești ceea ce vrei cu adevărat în viața ta. Nu este întotdeauna ușor, scrie yourtango.com.

Dacă vrei liniștea ta, dar încerci și ca cei din jur să fie bine, te poți afla într-un moment destul de delicat. Cu toate acestea, pe 19 martie când Soarele se schimbă în Berbec, sectorul romantic va avea parte de creștere, în timp ce energia Pești activează teme de determinare și bunăstare. Acesta este un moment esențial pentru tine, dar este și unul în care trebuie să-ți acorzi timp să simți. Cu Eclipsa de Lună în Balanță, urmată de Eclipsa de Soare în Berbec, îți vei da seama că sunt pregătite schimbări majore.

Reclamă

Prioritizează creșterea și vindecarea ca pași către atragerea și crearea acelei mari iubiri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de momente importante în viața ta romantică, care îți vor permite să ai parte de relația pe care ți-o dorești. Oricât de mult știi ce vrei cu adevărat de la partenerul de cuplu, poate fi nevoie să-ți acorzi timp pentru a procesa câteva lecții care sunt în curs de desfășurare în relația ta.

Reclamă

Astrele spun că e foarte important să fii deschisă la lecțiile inimii. Se pare că doar așa vei putea să-ți schimbi relația în direcția pe care ți-o dorești.

Combinația de energie Berbec și Pești se concentrează pe viața ta romantică, intimitate și transformare. Acest lucru te poate ajuta nu numai să atragi pe cineva nou în viața ta, ci și să treci prin momentele necesare de creștere, astfel încât tu și partenerul tău să fiți din nou pe aceeași lungime de undă.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Zillele acestea vei primi o mulțime de semne care să-ți spună care e situația reală din viața ta de cuplu. Deși este posibil să mai fi trecut prin acest lucru în trecut, de data aceasta o să fie diferit. Vei avea parte de învățarea unor lecții importante despre ceea ce înseamnă crearea unei relații sănătoase și consecvente.

Este important să știi cine ești acum și să nu te mai raportezi la trecut. În acest fel poți avea mai multă încredere în tine pentru a face acest salt în viața ta. A-ți asuma un risc cu privire la iubire nu este nimic în neregulă.

Deși energia Berbecului tocmai a început să se facă simțită, ea o să se intesifice pe măsură ce Soarele se va schimba în acest semn de foc. Berbecul guvernează casa ta a bunăstării și a hotărârii. Vei primi oportunitatea de a înțelege mai bine de ce ai nevoie de la partener. De asemenea, s-ar putea să îți fie ai ușor să impui limite adecvate și să privești cu încredere spre viitor.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Tranzitele cosmice vor aduce schimbări dramatice în relația de cuplu, pe măsură ce parteneriatul, căsătoria și familia devin mai importante. Nu este vorba doar de a avea o relație pe termen lung, ci de acel aspect al vieții care nu ți-a dat pace la un moment dat.

Oricât de mult ți-ai dorit o casă și familie, acum resimți totul ca pe o pierdere a libertății. Acest lucru a avut mai mult de-a face cu tine decât cu partenerul. Acum că știi asta, ești gata să faci cu adevărat următorul pas și să-ți oferi tot ce ți-ai dorit vreodată.

În această săptămână, este important să oferi șansa unui nou început, iar partenerul să profite cu tine de această energie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×