Reclamă

North West a primit o geantă personalizată cu chipul mamei sale. Fiica lui Kim Kardashian se mândrește cu o piesă rară

North West a primit o geantă personalizată cu chipul mamei sale. Fiica lui Kim Kardashian se mândrește cu o piesă rară în garderoba sa. Poșeta rară a fost gândită special pentru fiica modelului internațional. North a fost cea care a postat imaginea cu cadoul ei pe conturile de social media.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 decembrie 2023, 7:17

North West a primit o poșetă neobișnuită cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Poșeta a fost realizată de Alexander Wang și a fost estimată la o sumă impresionantă. Fanii au reacționat în mediul online atunci când au văzut postarea făcută de north West.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

North West a primit o geantă personalizată cu chipul mamei sale

North West a primit o poșetă cu fața lui Kim Kardashian. North a fost cea care a dorit să împărtășească surpriza cu fanii săi din mediul online. Poșeta de mână este decorată cu cristale, iar în centrul acesteia este chipul mamei sale în timp ce plânge.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian a reacționat la imaginea postată de North și a declarat că „poșeta este neprețuită”. Kim Kardashian a devenit virală într-un episod din Keeping Up With the Kardashians din anul 2012. Vedeta a fost surprinsă plângând, iar imaginile cu diva au circulat multă vreme în mediul online.

Reclamă

Una dintre acele imagini se află în prezent pe geanta pe care a primit-o North West. Poșeta este una complet neobișnuită pentru o fetiță de doar 10 ani.

Conform publicației Page Six, poșeta este estimată la valoarea de 695 de dolari. Nu este prima dată când North primește obiecte de lux de la brandul celebru.

Fiica lui Kim Kardashian se bucură de o viață de invidiat, fiind o împătimită a modei și pieselor vestimentare rare.

Reclamă

Cum a sărbătorit familia lui Kim Kardashian sărbătorile de iarnă

Kim Kardashian s-a pregătit intens pentru sărbătorile de iarnă. Aceasta și-a dorit să-și transforme complet casa pentru Crăciun. Vedeta a postat în mediul online mai multe clipuri și fotografii cu interiorul casei sale. Vedeta a optat pentru decorațiuni atipice, scrie presa de peste hotare.

Aceasta a adus mai mulți brazi artificiali în interiorul casei și a simulat o pădure de iarnă în reședința sa. Vedeta, în vârstă de 43 de ani, „ declarat că și-a dorit „decorațiuni minimaliste” pentru Crăciunul acesta.

Kardashian nu a părut deranjată de criticile pe care le-a primit în mediul online pentru alegerile făcute. Vedeta și-a împodobit complet reședința din Los Angeles, estimată la valoarea de 60 de milioane de dolari.

Casa ei s-a transformat într-un tărâm minunat de iarnă. Copacii au fost acoperiți cu luminițe sau zăpadă artificială. Kim a postat câteva imagini și cu bradul familiei. Aceasta a petrecut sărbătorile de iarnă alături de întreaga familie Kardashian.

Surorile Kardashian s-au întâlnit și i-au oferit cadourile de sub brad. Kim a ales să posteze în mediul online imagini cu modul în care a împachetat darurile pentru familia sa. Anul acesta diva a împachetat cadourile în bucăți de bumbac din care sunt fabricate tricourile din linia sa de haine.

Admiratorii divei din mediul online au criticat din nou alegerile acesteia. Mulți dintre ei s-au arătat a fi nemulțumiți de modul în care Kim a ales să le ofere darurile surorilor lor. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×