Reclamă

North West i-a îngrijorat pe fani cu cele mai recente postări. Cum a pozat fiica lui Kim Kardashian în mediul online

North West i-a îngrijorat pe fani cu cele mai recente postări. Fiica lui Kim Kardashian a distribuit mai multe imagini în mediul online. Tânăra apre cu un machiaj strident, dar și cu o manichiură considerată de mulți ca fiind „nepotrivită” pentru vârsta sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 noiembrie 2023, 12:28

Fanii fiicei lui Kim Kardashian au reacționat la cele mai recente postări ale tinerei. North West are 10 ani și deține un cont de TikTok care este administrat de ea și mama sa. Kim a declarat în trecut că își lasă copiii să experimenteze cu conținutul din mediul online, însă rămâne atentă la conținutul la care copiii ei au acces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

North West i-a îngrijorat pe fani cu cele mai recente postări

Kim Kardashian a primit multe critici de la fanii ei din mediul online. North West a postat pe contul de TikTok un videoclip cu mai multe imagini din viața sa de zi cu zi. Tânăra, în vârstă de 10 ani, a apărut în fotografii purtând un machiaj strident și unghii false.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Stilul de parenting al lui Kim Kardashian a fost deseori în vizorul fanilor din mediul online. Kim spune că nu este o mamă strictă, motiv pentru care le-a permis copiilor ei să aibă acces la postările din mediul online.

Reclamă

De altfel, copiii ei au crescut în lumina reflectoarelor, iar oamenii sunt obișnuiți să cunoască detalii despre aceștia. În cel mai recent tiktok, North West apare alături de un grup de prieten.

Aceasta s-a pozat purtând ținute extravagante, dar și un machiaj „nepotrivit” pentru vârsta sa. Kim nu pare deranjată de alegerile fiicei sale, chiar dacă aceasta are doar 10 ani.

Într-una dintre fotografii North apare cu un machiaj colorat la ochi și cu genele făcute. În descrierea imaginii, tânăra a scris „zi de școală”.

Reclamă

Publicația Hello scrie că fanii i-au atras atenția lui Kim Kardashian cu privire la modul în care alege să-și educe fiica. Fanii s-au arătat îngrijorați cu privire la imaginile postate, însă Kim este de părere că micuții ei au voie să experimenteze.

North West a făcut recent dezvăluiri despre viața sa personală

Kim Kardashian și North West obișnuiesc să intre des în sesiuni de live pe TikTok sau Instagram. Cele două stau la povești și citesc comentariile fanilor din mediul online.

Kim și fiica sa au făcut un live la finalul lunii octombrie. În imagini, North încearcă să citească un text, dar pe parcurs aceasta întâmpină probleme și îi cere ajutorul mamei sale. În timp ce Kim îi citește textul, North le spune fanilor săi că suferă de dislexie.

Kim s-a arătat îngrijorată de dezvăluirea făcută de fiica sa. Kim a fost surprinsă de ușurința cu care fiica sa a dezvăluit acest secret despre viața sa privată. Vedeta a încercat să acționeze rapid și să-i explice fiicei sale că nu ar trebui să împărtășească informații atât de intime în mediul online.

North nu a părut deranjată de vestea pe care a făcut-o publică. Dislexia este o tulburare de învățare care implică anumite dificultăți, cum ar fi cele de citire. Kim a închis rapid sesiunea de live după dezvăluirile făcute de North West. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×