Reclamă

Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie

Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de faptul că unele semne zodiacale preferă să se trezească în zorii zorilor. Alții sunt comparați cu bufnițe, care lucrează cel mai bine pe timpul nopții. Află și tu care e ora ideală de culcare pentru fiecare zodie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 10 iunie 2023, 7:59

Fiecare semn zodiacal are preferințe pentru modul în care își petrece diminețile. Dacă te trezești dimineața cu energie și gata de plecare sau preferi să apeși butonul de amânare al alarmei de câteva ori la rând, află că deciziile depind în mare măsură de ora la care dormi noaptea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie

Multe dintre preferințele tale în viață sunt determinate de astrologie. Semnul tău zodiacal spune multe despre personalitatea ta, despre felul în care îți trăiești viața și despre cum reacționezi la diferite situații, așa că este firesc ca cunoașterea acestor trăsături să te ajute și să determine și de câte ore de odihnă ai nevoie în mod regulat.

Nu toată lumea este la fel și are nevoie de aceleași lucruri. Unii nativi preferă să stea până târziu și să doarmă până după-amiaza, în timp ce alții preferă să se retragă la culcare devreme și să înceapă dimineața la ivirea zorilor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii ar trebui să se culce până la ora 21.00. Ziua lor este mereu încărcată și plină de treburi și activități diferite și au nevoie de fiecare oră de somn pe care o pot obține, astfel încât să fie în cea mai bună formă atunci când se impune.

Reclamă

Pentru a se odihni suficient cu siguranță ar trebui să se culce cât mai devreme.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ora ideală de culcare a Taurului este ora 22:00. Taurul iubește primele ore ale dimineții. Îi place să meargă la jogging la prima oră și să aibă timp să-și savureze cafeaua. Taurul funcționează foarte bine doar dimineața. Din această cauză, are nevoie depuțină odihnă pentru a menține energia la nivel ridicat.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii au obiceiul de a sta până târziu în noapte. Uneori au atât de multe lucruri în minte încât pur și simplu nu pot adormi. Nativii acestei zodii preferă să se trezească devreme pentru a avea un avans în ziua care abia începe, așa că încearcă să doarmă devreme.

Cea mai bună oră de culcare pentru Gemeni este ora 23:00, astfel încât să se bucure și de activitățile de seară, dar să se simtă bine și dimineața.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racului îi place să se trezească devreme, dar tinde să stea treaz până târziu. Ora perfectă de culcare pentru nativii acestei zodii este în jurul orei 22:30.

S-ar putea să le fie greu să se culce înainte de ora 23, dar cu siguranță doar așa pot beneficia de la mai multe ore de somn. Racul se numără printre zodiile care trebuie să-și conserve energia, astfel încât să se simtă odihniți și relaxați pentru tot restul zilei.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ora de culcare potrivită pentru Leu este ora 12:00. Pur și simplu nu poate dormi devreme. Sunt prea multe de făcut noaptea.

Leului îi place să stea până târziu să vorbească cu prietenii sau doar să se uite la emisiunile preferate. Nu este niciodată pregătit pentru dimineața care urmează, indiferent de câte ore de somn are, așa că preferă să stea până târziu de câte ori are ocazia.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este metodică și planifică mereu totul înainte. Pentru a primi avansul de care are nevoie într-o zi care abia începe, îi place să se trezească devreme. Cea mai bună oră de culcare pentru ea este ora 20:00. Pare devreme, dar Fecioara este calculată și trebuie să se asigure că are suficientă energie dimineața pentru a face totul, astfel încât ziua să fie abordată așa cum trebuie de la prima oră.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța nu este o persoană matinală. Ea este adesea morocănosă dimineața și pare că nu se poate trezi fără să apese butonul de amânare al alarmei de foarte multe ori.

Îi place să stea până târziu pentru a se relaxa după o zi lungă. Cea mai bună oră de culcare pentru ea este ora 12 AM.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este o bufniță de noapte. Îi place să stea până târziu să citească sau să se uite la filme și, sincer, nu vrea să piardă nimic, indiferent cât de târziu ar fi.

Este o zodie care urăște diminețile și de obicei se trezește simțindu-se amețită și obosită, indiferent de oră. Cu toate acestea, preferă să profite la maximum de nopțile târzii. De aceea, ora ei preferată de culcare este ora 1 AM.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este o adevărată bufniță de noapte. Își face toată munca în miezul nopții și are cea mai mare energie atunci când poate dormi până la prânz și își începe ziua la mijlocul zilei.

Îi este greu să adoarmă devreme pentru că are atât de multe de făcut încât nu știe cum să le prioritizeze. Preferă să doarmă la 2 AM.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornului îi place să fie responsabil. Nu lasă niciodată în urmă îndatoririle pe care le are. Pentru ca vrea să profite la maximum de o zi, preferă să se trezească devreme, așa că are nevoie de multă odihnă.

Ora perfectă de culcare pentru Capricorn este ora 22:00. Nu prea devreme, nici prea târziu.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul crede că este atât de liniștit pentru că poate să stea singur până noaptea târziu. Îi place să citească cărți și să scrie în jurnal.
Ora de culcare este de obicei în jurul orei 12 AM, dar nu pentru că iese cu prietenii sau se plimbă prin oraș.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii nu sunt deloc matinali. Patul este locul lor preferat și urăsc momentele când trebuie să ridice și să plece de acasă. Dar îi place și să se culce devreme și să doarmă cât de mult poate. Cel mai bun moment pentru Pești pentru a merge la culcare este ora 23:00. Nu uita și că ești pe lista cu zodii de apă care se descurcă în orice situație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×