(P) C.C. Catch își onorează tatăl prin noua piesă „Heal Me”

C.C. Catch, una dintre cele mai mari vedete ale muzicii pop din anii ’80, revine cu un single emoționant, „Heal Me”. Această melodie este dedicată tatălui ei, Peter Muller, care a murit în aprilie 2024. C.C. Catch își onorează tatăl prin noua piesă „Heal Me”.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 octombrie 2024, 13:30

În această piesă, C.C. Catch împărtășește publicului durerea și drumul său spre vindecare, oferind o poveste personală și profundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

C.C. Catch își onorează tatăl prin noua piesă „Heal Me”

Artista, cunoscută pentru hituri precum „Cause You Are Young” și „Soul Survivor”, revine în lumina reflectoarelor după o pauză în carieră. „Heal Me” este o colaborare cu producătorul Luis Rodriguez, cu care a lucrat și în trecut, iar melodia aduce o combinație de sunete retro din anii ’80 și influențe dance moderne. Cu versuri sincere, C.C. Catch reușește să transmită emoția pierderii și speranța regăsirii liniștii interioare.

„Tata a fost o persoană foarte specială pentru mine, un stâlp al vieții mele”, a spus artista. „Acest cântec este modul meu de a-l onora și de a-i mulțumi pentru tot ce a însemnat pentru mine. Sper că fanii mei vor simți aceeași conexiune și vindecare pe care am simțit-o și eu.”

Piesa „Heal Me” este disponibilă pe toate platformele de streaming, iar videoclipul, regizat de fratele ei, Marco, poate fi urmărit pe YouTube.

Pe data de 14 octombrie, Sala Palatului va fi invadată de strălucirea disco și de energia debordantă a melodiilor care au definit o întreagă generație. CC Catch, regina muzicii pop din anii ’80, va urca pe scenă alături de îndrăgiții Bad Boys Blue pentru a vă oferi o seară de neuitat. De la hiturile „Strangers By Night” și „Cause You Are Young” până la „I Can Lose My Heart Tonight” și „You’re A Woman”.

Organizatorul evenimentului, Radu Groza, vă invită să uitați de griji pentru câteva ore. Să vă distrați în compania artiștilor care au marcat o întreagă epocă muzicală. Atmosfera va fi electrizantă, iar energia debordantă a concertului va cuceri inimile tuturor celor prezenți.

Biletele pentru acest eveniment de excepție sunt disponibile pe www.bilet.ro. Numărul limitat de locuri vă garantează o experiență unică și memorabilă. Nu ratați șansa de a face parte dintr-un moment istoric. Veți putea dansa și fredona pe ritmurile inconfundabile ale anilor ’80!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Pastă de sardine în bol și în linguriță, alături de crackers și pătrunjel verde
Rețete
Pastă de sardine. Rețetă de gustare rapidă și hrănitoare
Dacă nu mai știi ce să prepari pentru un platou cu gustări rapide și hrănitoare, poți încerca rețeta de pastă de sardine. Este una dintre acele rețete despre care se spune că sunt, pe...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Două evenimente astrale aduc schimbări și noi începuturi pentru nativii din zodiac. Este vorba este Luna Nouă și Eclipsa de Lună care vor fi nelipsite. Citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024...
3
Două porții de alivancă moldovenească
Rețete
Alivancă moldovenească. Rețetă de prăjitură cu mălai
Rețeta de alivancă moldovenească este rețeta unui desert tradițional românesc, cu rădăcini adânci în zona Moldovei. Prăjitura este foarte populară și apreciată pentru simplitatea și gustul său autentic. Este un fel de prăjitură cu...
4
Biscuiți din fulgi de ovăz
Sănătate
Cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. E recomandat să-l consumi și tu
Cu multitudinea de informații despre nutriție pe care o regăsim peste tot, cu siguranță și tu te-ai întrebat care e cel mai hrănitor aliment pentru mic dejun, potrivit specialiștilor. Răspunsul este simplu și are...
5
Cremă de fistic în bol de sticlă și pe felie de pâine, alături de un borcan cu fistic
Rețete
Cremă de fistic făcută în casă. Rețetă simplă și ușoară
Dacă adori fisticul, rețeta de cremă de fistic te va cuceri atât din punct de vedere al gustului, cât și al texturii și culorii apetisante. Se prepară simplu și ușor din ingrediente puține și...
PARTENERI
×