Reclamă

(P) Femeile puternice sunt stăpâne pe viața lor financiară. 5 sfaturi utile care îți vor pune ordine în finanțele personale

Indiferent de locul de muncă, venituri și bonusuri, femeile au mult mai multe nevoi care consumă bani decât bărbații. Femeile puternice sunt stăpâne pe viața lor financiară. Iată 5 sfaturi utile care îți vor pune ordine în finanțele personale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 noiembrie 2023, 17:18

Fie că vorbim despre manichiură, pedichiură, îngrijirea părului sau produsele de îngrijire care costă mai mult, bugetul lunar este mult mai greu de pus la punct pentru o femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeile puternice sunt stăpâne pe viața lor financiară

Din fericire, încă din cele mai vechi timpuri, femeile au reușit să fie frumoase și îngrijite, dar și să pună de-o parte câțiva bănuți periodic pentru vremurile mai puțin fericite din punct de vedere economic.

Câteva sfaturi utile cu ajutorul cărora putem fi frumoase și aranjate fără a cheltui toți banii din conturi:

Învață să îți îngrijești acasă manichiura și pedichiura

Manichiura și pedichiura sunt detalii de finețe, dar care cântăresc enorm în imaginea de ansamblu a unei femei. Trebuie să facem o bună impresie la locul de muncă sau în societate, dar nu trebuie să cheltuim sute de euro pe lună pentru a ajunge la un rezultat satisfăcător.

Reclamă

Apelează cu încredere la profesioniștii de pe Youtube sau blogurile de profil pentru a învăța rapid cum să îți îngrijești singură unghiile, iar în loc de a pierde ore întregi pe drum și la salon vei economisi timp (și bani!) aranjându-ți singură manichiura și pedichiura acasă.

Vânează reducerile și promoțiile periodice pentru a achiziționa produse de îngrijire

Știm, de cele mai multe ori observi că s-a terminat crema de corp sau gelul de duș și intri rapid pe un site de profil pentru a comanda produsele de îngrijire de care ai nevoie.

Reclamă

Din nefericire, această abordare duce la mari găuri în buget pe termen lung.

În schimb, abonează-te la newsletter-ul site-urilor preferate sau caută lunar revistele supermarketurilor, cum ar fi revista LIDL. Achiziționează produsele de îngrijire preferate în număr mai mare atunci când prinzi o ofertă de nerefuzat.

Pune de-o parte diferența și observă cum contul tău de economii crește în fiecare lună fără efort!

Include în bugetul lunar cheltuieli pentru îngrijire

De multe ori ne ia valul. Așa ajungem să cheltuim lunar pe produse de îngrijire, machiaj și ședințe la salon mult mai mult decât ne-am propus. Acest lucru putând duce la stres excesiv și anxietate.

Pentru a evita aceste stări de rău, planifică-ți de la începutul lunii ce nevoi a. Planifică ce buget îți permiți să pui de-o parte pentru acestea.

Dacă rămâi fără bani în bugetul alocat, amână planurile pe luna viitoare. Găsește metode să adaptezi ritualurile de îngrijire în confortul propriei locuințe.

Apelează la tehnicile clasice de economisit atunci când alte metode dau greș

Dacă ești mare fan card de credit, dar simți cum te ia valul și ajungi să nu mai ai bani de pus de-o parte la finalul lunii, poate ar trebui să implementezi o metodă de economisire clasică, cu rate mici de eșec: metoda plicurilor.

Studiile internaționale au demonstrat că utilizarea banilor cash ne împiedică să cheltuim excesiv. Utilizarea cardurilor de credit ne ajută să dăm gaură în buget fără să simțim.

Pune de-o parte bani cash în plicuri cu destinație clară. Așa și vei reuși nu doar să nu depășești bugetul, dar să faci și economii în fiecare lună.

Descoperă și câteva filme motivaționale despre femei puternice. Sunt perfecte pentru această perioadă.

Apelează la prietene, mama sau altă persoană apropiată pentru a îi încredința economiile

Dacă pur și simplu faci parte din categoria de femei care face economii, dar le cheltuie cu prima ocazie pe hăinuțe, produse de îngrijire și experiențe, apelează cu încredere la o persoană dragă pentru a-i încredința banii puși de-o parte.

Persoana respectivă nu trebuie să îți dea banii înapoi decât în situații de urgență maximă, motiv pentru care trebuie să găsești pe cineva mai cumpătat din punct de vedere financiar decât tine.

Orice femeie are o misiune foarte dificilă în viața de zi cu zi: găsirea unui echilibru între plăcere și nevoie. Viața financiară reprezintă o sensibilitate pentru toți oamenii, dar femeile se află constant sub o presiune socială care le face să dea mai mulți bani pe ritualuri de îngrijire, produse scumpe și haine.

Cu puțină înțelepciune și organizarea bugetului lunar cu simț de răspundere, orice femeie puternică reușește să arate ca scoasă din cutie atunci când iese din casă, dar și să pună la punct un cont de economii consistent pe care se poate baza în situațiile de urgență.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×