Reclamă

Previziunile anului 2024. Mai multă distracție și surprize pe toate planurile pentru nativii zodiacului

2024 arată diferit pentru fiecare în parte. Astrologii spun că anul viitor „promite cu siguranță mai multe distracție și surprize” pentru toți, indiferent de zodie. Previziunile anului 2024 au fost publicate și veștile sunt îmbucurătoare.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 decembrie 2023, 6:57

Anul viitor ar putea fi anul tău, indiferent de zodia sub care te-ai născut. Cu 2024 la ușă, este timpul să te pregătești pentru un an care „aduce multe oportunități pentru toate semnele zodiacale” pe toate planurile vieții lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Previziunile anului 2024

2024 va arăta diferit pentru fiecare persoană. Unii vor avea „puțin mai mult noroc cosmic de partea lor” atunci când vine vorba de dragoste. Pe de altă parte, alții se vor bucura de prosperitate financiară.

Berbec

Fii atentă! 2024 este „unul dintre cei mai importanți ani din aproape un deceniu pentru relațiile voastre”, potrivit astrologului Kyle Thomas. Acest lucru se datorează eclipselor puternice din zodia ta.

În prima jumătate a anului, te-ai putea simți deosebit de senzuală, intimă și drăgălașă sau mai posesivă. În a doua jumătate a anului, te vei simți mai socială și ve descoeri o nouă versiune a ta.

Reclamă

Taur

Mulțumită lui Jupiter, planeta norocului, Thomas spune că Taurii se află într-o „fază a vieții extrem de expansivă și plină de bucurie”, plină de noi începuturi, potrivit listei cu previziunile anului 2024.

În ceea ce privește momentele în care te vei simți „însuflețit, magnetic și sexy”, Thomas spune să privești înainte spre începutul verii. Sfârșitul anului ar putea aduce „planuri mari cu familia”, adaugă el.

Reclamă

Gemeni

După aproape un deceniu de așteptare, Thomas spune că Gemenii au în față unul dintre cei mai buni ani! Nu lăsa începutul lent al anului să te doboare. Mai degrabă folosește acele luni ca un moment pentru a „reflecta asupra nevoilor tale” sau pentru a te bucura de un moment de singurătate.

Cu toate acestea, odată ce iunie își va intra în drepturi, Thomas spune că vei fi „în centrul scenei”, cu Jupiter, planeta miracolelor.

Rac

Anul pentru petrecere și sărbători este aici. Mulțumită lui Jupiter, Thomas spune că „cercul tău social, prieteniile, întâlnirile online și speranțele” vor fi evidențiate în 2024, mai ales în iunie.

„Veți simți probabil un sentiment profund de bucurie și recunoștință pentru viață, deoarece ești înconjurat de mulți oameni care te iubesc și te adoră”, spune el. „Ai putea întâlni un suflet pereche prin intermediul cercului de prieteni”.

Leu

Leu, 2024 arată ca un an plăcut pentru tine! Deși încă s-ar putea să simți acea „energie intensă” de la Saturn și Pluto, Thomas spune să „realizezi că te îndrepți către o nouă eră în relațiile tale”.

Saturn te învață „lecții despre încredere, vulnerabilitate, intimitate, senzualitate și sexualitate”, explică el, în timp ce Pluto „te face să înfrunți adevărurile profunde despre ceea ce faci”.

Fecioară

Lecțiile din viața ta romantică și personală vor fi învățate în 2024. Datorită lui Pluto, însă, aceste „lecții” nu sunt nimic nou, deoarece te-ai confruntat cu „dragoste dură” și „intensitate” încă din 2008.

Thomas spune că în acea perioadă ar fi putut avea loc conexiuni „totul sau nimic”, atracții fatale sau povești de dragoste obsesive. Din fericire, sfârșitul acestei tendințe este aproape.

Balanță

Fii pregătită să privești destinul în ochi! Datorită diferitelor eclipse pe care le-ai experimentat în zodia ta de-a lungul anului 2023, Thomas spune că etapa din 2024 este acum pregătită pentru următoarea călătorie.

Pe de o parte, Thomas spune că acest lucru ar putea provoca alinierea cu un „partener destinat și angajat”. S-ar putea chiar să-ți faci planuri pe termen lung, cum ar fi „a te muta” împreună sau „a te logodi”, adaugă el.

Scorpion

Pregătește-te, Scorpion, anul acesta va fi palpitant! Potrivit lui Thomas, „2024 ar putea fi cu adevărat anul în care simți cea mai mare uniune în parteneriate.”

Și lui Jupiter să-i mulțumești! Planeta norocului și a miracolelor va dansa pe cer până în iunie. Thomas spune că „te va ajuta să crești în relații, să faci promisiuni și planuri pe termen lung sau chiar să te logodești sau să te căsătorești”.

Săgetător

Lucrurile sunt în favoarea ta anul acesta, Săgetător! De fapt, Thomas spune că 2024 este „un an major pentru viața ta personală” datorită mișcării planetare semnificative.

În primul rând, Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, va traversa pe cer după mai, atrăgând „o conexiune de suflet pereche” sau făcându-te „să crești în uniunea ta stabilită”. Planurile pe termen lung ar putea fi făcute în acest moment.

Capricorn

Pregătește-te să simți magia pentru că focul este pe cale să se aprindă în inima ta! Mulțumită lui Jupiter, planeta miracolelor și a norocului, va „dansa în sectorul tău de pasiune”.

Thomas prezice că „norocul și binecuvântările legate de dragostea adevărată, romantismul, întâlnirile, fertilitatea sau copiii” ar putea fi aduse în cale ta.

Vărsător

Ești pe cale să ai multe realizări în 2024. Thomas spune că acest lucru se datorează faptului că „te familiarizezi” cu Pluto care îți energizează semnul, deși el observă că „s-ar putea să pară ca „o potrivire dură” la început.

Thomas prezice că vei primi impulsul de a te „elibera radical de tiparele și comportamentele din relațiile tale și din viața personală”. Această energie ar putea fi simțită în 2024 și să rămână în următorii douăzeci de ani.

Pești

În sfârșit, acesta se va simți ca un an solid datorită faptului că Saturn va continua să orbiteze în zodia ta din 2024 până în 2026. Dacă simți că ai o mare greutate pe umerii tăi, Thomas spune că trebuie să te concentrezi pe propriile nevoi.

Acest lucru se poate face prin aventură. Jupiter te va „încuraja să călătorești și să socializezi până în iunie”, spune Thomas. S-ar putea chiar să descoperi că „prieteniile tale cresc” pe măsură ce ajungi să „întâlnești oameni noi”, indiferent dacă ești singură sau într-o relație.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×