Reclamă

Reacțiile vedetelor internaționale la războiul dintre Rusia și Ucraina. Mesajele pe care le-au publicat în mediul online

Reacțiile vedetelor internaționale nu au întârziat să apară după de Vladimir Putin a declarat război Ucrainei. Pe rețelele sociale au curs mesaje de susținere pentru poporul ucrainean, iar celebritățile spun că atitudinea conducătorului Rusiei nu este deloc justificată.

Publicat: 28 februarie 2022, 12:46 / Actualizat: 9 martie 2022, 17:25

Blake Lively, Anastasiia Lenna, Katheryn Winnick, Madonna, chiar și Ducii de Sussex au avut postări pe rețelele sociale și au transmis gândurile lor bune către poporul Ucrainei. Toți sunt conștienți de situația dificilă pe care o au de înfruntat cei care au rămas fără casă peste noapte și au fost nevoiți să fugă din calea atacurilor Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacțiile vedetelor internaționale la războiul dintre Rusia și Ucraina

Celebritățile care au reacționat nu sunt deloc puține de număr. Fiecare are un nume răsunător în domeniul în care activează, iar de cele mai multe ori acestea își exprimă nemulțumirile în mediul online atunci când au loc evenimente în lume, iar comunitatea lor de fani susține gândurile și trăirile idolilor lor, scrie independent.co.uk.

Hayden Panettiere, care are un copil cu boxerul de origine ucraineană Wladimir Klitschko, a spus că fiica sa este în siguranță și că nu se afla în țară la momentul invaziei Rusiei.

Blake Lively

Blake Lively a organizat o campanie de donații pentru poporul din Ucraina, spunând că ea și soțul ei vor dubla suma finală. Aceasta susține o organizație caritabilă care se află deja pe teren pentru a susține fizic și psihic refugiații din Ucraina. Vedeta a spus că este îndurerată de gândul că oamenii au lăsat în urmă toată viața lor în mai puțin de 48 de ore.

Reclamă

Katheryn Winnick

Katheryn Winnick, actrița din Viking, a publicat și ea pe contul de Instagram și a declarat cu mâna pe inimă că este „o ucraineancă mândră”.

Reclamă

„Suntem un popor liniștit. Nu merităm acest război”, a scris ea pe contul personal. Vedeta a mărturisit că s-a trezit joi dimineață cu mesaje de la prieteni și familia, care au anunțat că „a început”.

„Unii fug. Unii se adăpostesc în subteran, iar alții rămân ca să lupte.”

Actrița spune că oamenii din întreaga lume protestează împotriva acestui război nejustificat. Ea spune despre ucraineni că sunt un popor independent, iubitor, care merită să trăiască în pace: „Împreună vom ieși câștigători. Împreună putem opri agresiunile Rusiei”.

Alexandra Kutas

Modelul de origine ucraineană, Alexandra Kutas a cerut ajutorul Germaniei, Italiei, Ungariei și Ciprului și le cere acestor țări să scoată Rusia din Swift. Aceasta a mai publicat imagini cu clădiri distruse de atacul rușilor.

„Iubitul meu Kiev. Patria mea. Sunt îndurerată. Oriunde ești în Ucraina, ieși azi. Du-te la protest. Trebuie să impunem o zonă care să nu permită zborurile deasupra Ucrainei! ACUM!!! Acest lucru va salva vieți inocente.”

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher, care este căsătorit cu Mila Kunis, născută în Ucraina, și-a transmis gândurile sale pe contul de Twitter: „Sunt alături de Ucraina”.

Anastasiia Lenna

Fosta Miss Grand Ukraine, Anastasiia Lenna, a distribuit o fotografie pe Instagram ținând în mână o armă și a promis că își va apăra țara împotriva invaziei rusești. Aceasta s-a alăturat soldaților ucraineni și vrea să-și ofere tot sprijinul pentru a apăra țara. Lenna spune că nu face decât să-și apere casa.

„Oricine trece de granițele Ucrainei cu intenția de a invada țara o să fie ucis”, a fost descrierea pe care frumusețea de origine ucraineană a pus-o la o poză cu soldați înarmați care încearcă să blocheze un drum.

Ducii de Sussex

Mesajul Ducilor de Sussex a fost transmis prin intermediul Archewell, compania de publicitate pe care o dețin. Meghan Markle și Prințul Harry spun că ei și întreaga echipă de la Archewell sunt alături de poporul ucrainean pentru că a fost încălcat un drept internațional și umanitar.

De când războiul dintre Rusia și Ucraina a început, Președintele ucrainean, Volodymyr Zelensky a tăiat orice legătură diplomatică cu Rusia și a impus legea marțială în țara sa.

Într-o declarație publică, Zelensky a spus că oamenii nu trebuie să se panicheze: „Suntem puternici. Suntem gata pentru orice. Îi vom învinge pe toți pentru că noi suntem Ucraina”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×