Reclamă

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută reciclată în San Sebastian la ultimul eveniment înainte de vacanța de Crăciun

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută reciclată, dar foarte elegantă pentru participarea la ultimul eveniment înainte de a lua o pauză de la îndatoririle regale pentru vacanța de Crăciun. Regatul spaniol, în vârstă de 49 de ani, a reciclat o fustă gri pe care a purtat-o pentru prima dată în 2019 și o bluză din mătase pentru a participa la întâlnirea anuală a directorilor Institutului Cervantes din San Sebastian.

Publicat: 21 decembrie 2021, 12:13 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 10:14

Toate institutele au ca scop comun promovarea limbii spaniole în întreaga lume. Regina Letizia a Spaniei le-a fost mereu alături. Este ultimul eveniment din această săptămână. Urmează ca ea și Regele Felipe al VI-lea să se bucure de vacanță alături de fiicele lor, Prințesa Leonor, de 16 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută reciclată

Regina Letizia a purtat pentru prima dată piesele vestimentare menționate mai sus la deschiderea celei de-a 39-a ediții a Târgului Internațional de Turism (FITUR) de la Madrid în 2019. A mai purtat de mai multe ori de atunci fusta în carouri, la diverse evenimente publice, scrie DailyMail.

Ea a combinat ținuta elegantă cu pantofi stiletto negri și un clutch din piele, optând pentru un look minimalist. Părul ei castaniu a fost coafat într-o coadă de cal elegantă și o pereche de cercei cerc aurii. Alteța Sa a purtat mereu masca pe față în conformitate cu reglementările privind covonavirusul din Spania.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO!

Regina Letizia, la Institutul Cervantes din Madrid, într-o ținută elegantă
Regina Letizia l-a cunoscut pe Regele Felipe al VI-lea la o cină în 2002 / Profimedia Images
Reclamă

Regina Letizia a lucrat îndeaproape cu Institutul Cervantes pentru a-și promova activitatea. Ultimul ei angajament internațional din acest an a avut loc la Dakar săptămâna trecută, unde a deschis un nou centru. Institutul numără mai mult de 85 de centre în întreaga lume și a fost deschis pentru prima dată în 1991. Toate centrele sunt dedicate promovării limbii și culturii spaniole în țările vorbitoare de spaniolă.

Regina și soțul ei, regele Felipe al VI-lea, și-au lansat felicitarea anuală de Crăciun săptămâna trecută. Cuplul s-a alăturat fiicelor lor, care au fost plasate în față și în centru.

Citește și: Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

Reclamă

Regele și Regina Spaniei, admirați de oamenii din întreaga lume

Prințesa Leonor, în vârstă de 16 ani, care s-a alăturat familiei sale în tradiționalul salut festiv, s-a întors acasă săptămâna trecută de la UWC Atlantic College din South Wales, cu sediul într-un castel din secolul al XII-lea și numit „Hippie Hogwarts”.

În anii precedenți, Regina Letizia și Regele Felipe au ales să folosească doar o fotografie cu cele două fiice ale lor atunci când trimiteau publicului urările de sărbătoare. Însă în acest an, familia a apărut împreună în grădinile Palatului Zarzuela din Madrid pentru felicitarea lor de Crăciun. Letizia demonstrându-și din nou eleganța incontestabilă.

Regina Letizia l-a cunoscut pe Regele Felipe al VI-lea la o cină în 2002. Cei doi s-a bucurat de o legătură instantanee, totul ducând la nunta lor regală din mai 2004. Fosta jurnalistă este nepoata unui șofer de taxi și fiica cea mare a lui Jesús José Ortiz Álvarez, jurnalist, și a primei soții María de la Paloma Rocasolano Rodríguez, asistent medical și reprezentant al sindicatului medicilor din Spania.

Regina Letizia a urmat liceul public și a obținut o diplomă la Universitatea Complutense din Madrid. Ulterior a obținut un Master în Jurnalism Audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalism Audiovizual. Regele Juan Carlos a abdicat în 2014 în favoarea fiului său, acum regele Felipe al VI-lea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×