Reclamă

Relațiile se termină brusc pentru patru zodii pe data de 12 iunie 2023. Nativii care pun punct poveștii lor de iubire

Aceste zodii vor lua niște decizii ferme care le vor afecta restul vieții. Întrebarea de la care trebuie să plece deciziile ar trebui să fie legată de nivelul fericirii. Este condiția esențială ca viața de cuplu să funcționeze așa cum ar trebui. Dacă răspunsul nu este unul pozitiv, atunci relațiile se termină brusc pentru patru zodii pe data de 12 iunie 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 11 iunie 2023, 8:02

Acesta este momentul în care patru nativi ai zodiacului observă că lucrurile nu merg așa cum trebuie în povestea lor de iubire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relațiile se termină brusc pentru patru zodii pe data de 12 iunie 2023

Climatul cosmic este plin de tranzite de opoziție. Toate acestea gravitează în jurul comunicării, onestității și nevoii de a fi înțeleși. Pentru cuplurile care au trecut prin momente grele, aceasta ar putea fi perioada care le arată ce se întâmplă cu adevărat între ei. Din păcate, adevărul poate fi dur. Aceste patru semne ale zodiacului decid să pună punct relației în care se află.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ai construit o lume întreagă pe ideea că iubitul pe care l-ai găsit va fi persoana cu care îți vei petrece restul vieții. Singura problemă este că ai petrecut atât de mult timp cu el deja și nu mai ai sentimentele de la început. E ca și cum persoana de care ai fost îndrăgostită s-a transformat chiar în fața ochilor tăi. Ai ajuns să te întrebi unde este energia și impulsul cu care erai obișnuită.

În trecut, partenerul era încântat de tot, iar acum pare că se împiedică și de cele mai mici obstacole. Ești într-o perioadă în care nu știi dacă poți scoate această relație din impas și nici nu vrei să-ți asumi acest rol. Ai grijă, ești primul nativ de pe lista cu cel mai nesuferit semn zodiacal.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Ai văzut acest lucru de ceva timp. Știai că nu arată deloc bine viitorul, dar te-ai dat peste cap să rezolvi totul. Îți doreai mult persoana cu care ești într-o relație în acest moment și nu numai asta. Aveai planuri mari pentru ca voi doi să fugiți împreună spre viitor. Cu toate acestea, fanteziile și imaginile frumoase pe care le aveai în minte nu sunt deloc conforme cu realitatea.

În această perioadă ți-ai dat seama că partenerul tău nu este ceea ce credeai că este, și da, judeci, dar este viața ta și dacă ești judecătorul, atunci asta e calea. Nu mai ești intereastă de această relație și pe măsură ce trece timpul te împaci cu realitatea că nu mai ești îndrăgostită de el.

Reclamă

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Poate că nu ești în punctul în care dai pe dinafară de fericire cu partenerul de cuplu, dar cu siguranță ești în locul în care recunoști că pur și simplu nu mai ești îndrăgostită de persoana alături de care ai pornit la drum în viață.

Chiar dacă lucrurile nu au fost numai lapte și miere de la început, ai avut încredere că dragostea voastră este puternică. Și, într-un fel, încă mai este, dar partea „îndrăgostită” nu se mai regăsește nicăieri. Fiorul a dispărut, dar relația a rămas. Ești dispusă mai mult decât oricând să pui punct acestei relații, dar ai grijă cum comunici acest lucru.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

A venit momentul să iei cea mai bună și cinstită decizie pentru tine. Va trebui pentru că știi ceva ce partenerul tău nu știe: nu mai ești îndrăgostită de el. Da, s-a întâmplat și știi în inima ta că nu mai poți face nimic. Vei termina lucrurile sau vei continua, ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat?

Poate vrei să continui, dar cunoscându-te pe tine, probabil că vei ajunge în apatie. Din păcate, sunt șanse mari să pui capăt relației în mod pasiv-agresiv. Sunt prea multe tranzite de opoziție săptămâna aceasta pentru ca tu să mai lași de la tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×