Reclamă

Tatuajul secret al lui Kim Kardashian a fost dezvăluit. Vedeta are un desen permanent într-o zonă discretă

Tatuajul secret al lui Kim Kardashian a fost dezvăluit. Vedeta are un desen permanent într-o zonă discretă. Mama a patru copii și-a făcut un tatuaj în secret în 2021. Ea era cu un grup de prietene atunci când a ales să-și facă desenul permanent. Totul s-a întâmplat după ce a găzduit Saturday Night Live unde a avut un sărut cu Pete Davidson.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 noiembrie 2023, 7:21

Kim a făcut public secretul lui în timpul emisiunii The Kardashians. În 2009, Kim a insistat că nu își va face niciodată un tatuaj. Ea i-a spus lui Wendy Williams: „Iubito, ai pune un autocolant pe un Bentley?”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tatuajul secret al lui Kim Kardashian a fost dezvăluit

Acum, spre uimirea tuturor, Kim Kardashian a dezvăluit că are un tatuaj secret pe interiorul buzei inferioare. Se pare că totul a fost șters cu buretele după ce a găzduit Saturday Night Live în octombrie 2021. Vedeta și-a făcut un tatuaj cu simbolul infinitului în interiorul buzei inferioare în timp ce sărbătorea cu un grup de prietene.

Kim Kardashian își face un tatuaj cu semnul infinitului pe buza inferioară
Tatuajul secret al lui Kim Kardashian a fost dezvăluit / Profimedia Images

Emisiunea SNL este locul unde l-a întâlnit și l-a sărutat pentru prima dată pe pasionatul de tatuaje Pete Davidson. Diva și Pete au continuat să se întâlnească până în august 2022. După momentul din emisiune, lucrurile au evoluat rapid între cei doi. De la o relație de prietenie, cei doi au devenit iubiți. Apropiații lui Kim Kardashian spuneau atunci că Pete Davidson a fost cel care a numit-o prima dată pe Kim iubita sa. Se pare însă că diferența de vârstă dintre ei a jucat un rol important, iar ei au ajuns a despărțire.

Kim se distra cu stilistul ei de mult timp, Chris Appleton și discutau despre planurile pentru nunta lui din Las Vegas cu Lukas Gage. Se pare că stilistul vrea un tatuaj complementar cu partenerul său. În timp ce Chris a întrebat-o dacă să facă tatuajele pe degetul mic de la picior, Kim a spus că nu îi plac desenele pe picior. Ulterior, Chris i-a arătat buza și a întreabat-o: „Nu ai făcut ceva aici?”.

Reclamă

Kim Kardashian are un tatuaj cu semnul infinitului

Acela a fost momentul în care Kim a spus: „Da, e ceva ce nu știți despre mine”. Ulterior și-a tras buza de jos și a dezvăluit un mic tatuaj cu simbolul infinitului pe interior.

Când Chris a întrebat când a făcut asta, Kim a răspuns: „În noaptea SNL, când am găzduit SNL, eu și prietenii mei ne-am făcut tatuaje complementare și toată lumea le-a făcut pe mâini”.

Reclamă

După ce i s-au arătat imaginile, Kim s-a uitat spre cameră și a spus: „În sfârșit am pus un autocolant pe un Bentley”, făcând referire la celebrul citat din 2009 din emisiunea The Wendy Williams, când Wendy a întrebat-o dacă are tatuaje.

În videoclip se vede cum Kim stă pe scaunul dintr-un salon de tatuaje și spune: „Așa sărbătorești SNL, cu un mic tatuaj la 4:30 dimineața”.

Kim a adăugat că nimeni nu vede tatuajul și chiar și ea uită de el uneori, glumând: „Din când în când, atunci când folosesc ața dentară și văd ceva negru mă întreb ce este această linie neagră. Apoi tot eu îmi răspund și îmi dau seama că e tatuajul meu”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×