Reclamă

Urări pentru prima zi de școală 2024. Mesaje pentru elevii de toate vârstele

Prima zi de școală vine cu o mulțime de emoții atât pentru părinți, cât și pentru elevi, indiferent de vârstă. Cu toții se pregătesc pentru un nou început, iar mai jos avem o selecție de urări pentru prima zi de școală 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 septembrie 2024, 6:46

Pe 9 septembrie 2024 elevii încep școala. Anul 2024-2025 este împărțit în 5 module, iar fiecare dintre ele are la final o săptămână de vacanță. Cursurile se vor încheia pe 20 iunie 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calendar școlar 2024-2025: cursuri și vacanțe

  • Cursuri: luni, 9 septembrie 2024 – vineri, 25 octombrie 2024;
  • Vacanță: sâmbătă, 26 octombrie 2024 – duminică, 3 noiembrie 2024;
  • Cursuri: luni, 4 noiembrie 2024 – vineri, 20 decembrie 2024;
  • Vacanța de iarnă: sâmbătă, 21 decembrie 2024 – marți, 7 ianuarie 2025;
  • Cursuri: miercuri, 8 ianuarie 2025 – vineri, 7 februarie 2025, respectiv vineri, 14 februarie 2025, sau vineri, 21 februarie 2025, în funcție de decizia inspectoratelor școlare;
  • Cursuri: luni, 17 februarie 2025, respectiv luni, 24 februarie 2025, sau luni, 3 martie 2025 – joi, 17 aprilie 2025;
  • Vacanța de primăvară: vineri, 18 aprilie 2025 – duminică, 27 aprilie 2025;
  • Cursuri: luni, 28 aprilie 2025 – vineri, 20 iunie 2025;
  • Vacanța de vară: sâmbătă, 21 iunie 2025 – duminică, 7 septembrie 2025.

Urări pentru prima zi de școală 2024

Anul școlar 2024 – 2025 are o durată de 36 de săptămâni de cursuri. Dacă ai un elev pe care simți să-l încurajezi în noul an școlar, poate te inspiră mesajele noastre de mai jos.

Urări pentru elevii de clasa pregătitoare

Reclamă

Noul an școlar este o provocare pentru tine. Vei străluci, sunt sigură de asta și aș dori să știi că ai toată susținerea mea. Fii curioasă și bucură-te de fiecare lecție pe care o vei primi. Multă baftă!

Fiecare zi de școală trebuie să înceapă cu un zâmbet. Nu uita să faci asta, te va ajuta mult. Ești pe cale să devii un erou cu ajutorul lumii magice a cunoașterii.

Primul clopoțel te invită să îți faci prieteni noi și să te bucuri de fiecare informație pe care o vei primi în clasă. Tot ce trebuie să faci este să fii pregătită pentru această experiență cu totul magică.

Reclamă

Noul an școlar e primul tău pas către lumea învățăturii. Bucură-te de tot ceea ce vei învăța și primește cu brațele deschise fiecare lucru nou care vine spre tine. Noi suntem aici să te susținem.

Fiecare zi de școală este un pas înainte către îndeplinirea celor mai frumoase visuri ale tale. Multă baftă la școală!

Reclamă

Urări pentru elevii de la clasa I în sus

Școala este cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Este plină de provocări și oportunități și te va ajuta să-ți atingi toate ceea ce ți-ai propus.

Școala te va ajuta să te bucuri mai mult de lumea din jur. Îți va deschide toate ușile de care ai nevoie să urci treaptă cu treapă către succes.

Bucură-te de fiecare moment pe care ți-l oferă școala. E cel mai sigur loc pentru tine, așa că lasă emoțiile la ușă. Ai încredere în tine. Multă baftă!

Suntem alături de tine ca în fiecare an școlar. Te susținem și vrem să te bucuri de tot ceea ce primești la școală. Te iubim, ai încredere în tine!

Te vom sprijini mereu cu iubire și răbdare în fiecare etapă a drumului tău către învățare. Școala e aici ca să te ajute să-ți deschizi aripile către lumea cunoașterii. E șansa ta să strălucești!

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×