Reclamă

Vedeta care a oprit traficul cu ținuta pe care a ales-o. Ce au surprins fotografii înainte ca diva să se urce în mașină

Ea este vedeta care a oprit traficul cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au surprins un detaliu neașteptat înainte ca diva să se urce în mașina personală. Ținuta mulată a pus-o la un moment dat în dificultate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 septembrie 2024, 5:44

Kim Kardashian a întors toate privirile asupra sa atunci când s-a relaxat pe străzile din Calabasas. Vedete a ales să paorte o ținută mulată din două piese. Fondatoarea SKIMS, în vârstă de 43 de ani, s-a oprit din plimbarea cu mașina pentru a se relaxa pe jos. Diva a fost surprins când s-a dat jos din Tesla Cybertruck.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care a oprit traficul cu ținuta pe care a ales-o

Kim Kardashian a fost surprinsă într-un top tub cafeniu și o fustă creion asortată. Vedeta și-a etalat formele perfecte.

Silueta ei clepsidră impresionează ori de câte ori este surprinsă de fotografi. Abdomenul divei este unul de invidiat, iar Kim se mândrește cu fizicul său ori de câte ori apare pe stradă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kim Kardashian într-un ansamblu din două piese
Kim Kardashian este adepta ținutelor mulate / Profimedia Images
Reclamă

Kim a fost surprinsă purtând o pereche de tocuri transparente. Părul lung al vedetei a fost lăsat desprins pe spate. În ceea ce privește machiajul, Kim a optat pentru un aspect glam natural.

Ariel Tejada este ce care s-a ocupat de machiajul divei înainte ca aceasta să iasă pe stradă, scrie DailyMail.

Kim Kardashian emană încredere ori de câte ori apare pe stradă. Ținuta sexy i-a pus în valoare trupul perfect și munca pe care o depune la sală. În ciuda faptului că a purtat tocuri înalte, Kim s-a urcat mai apoi pe scaunul șoferului.

Reclamă

Diva deține numeroase mașini de lux personalizate care se află pe aleea conacului său de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills din Los Angeles.

Ea și-a achiziționat primul Cybertruck în februarie 2024, iar mai apoi a introduc un Cybertruck negru mat în colecția ei de mașini și în luna mai.

Kim Kardashian se împarte cu succes între carieră și familie

Kim Kardashian este o mamă singură, dar reușește să facă față cu brio tuturor provocărilor pe care le întâmpină. Vedeta a împărtășit recent câteva imagini cu cei patru copii ai săi.

Copiii divei s-au întors la școală după o vacanță idilică de vară. Ea îi împarte pe North, 11 ani, Saint, 8 ani, Chicago, 6 și Psalm, 5 cu fostul soț Kanye West, 47 de ani. Kim a încărcat instantanee cu toți cei patru copii ai săi în prima zi a noului an universitar.

Antreprenoarea și-a arătat copiii în uniformele lor înainte de a-i trimite la școală. Fotografia îi arată pe toți cei patru copii ai divei. Kim era îmbrăcată lejer pentru prima zi de școală a copiilor ei. Postarea divei a strâns peste 1 milioane de aprecieri din partea fanilor săi loiali.

„De aceea te iubesc. Tu ești o mamă uimitoare”, a spus un utilizator din online.

„Kimberly, cum au crescut atât de repede? Acești copii sunt adorabili, la fel ca mama lor”, a spus un alt utilizator.

„Au crescut atât de repede. Northie seamănă cu tine, Kim”, a spus diva.

Kim Kardashian a preferat să se ocupe de creșterea copiilor săi după divorțul de Kanye West. Tatăl copiilor are un program strict pe care îl urmează atunci când vine vorba de întâlnirile cu cei mici.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planta care „se roagă”, într-un ghiveci alb
Timp liber
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea
Ai auzit și tu de planta care „se roagă”? Află de ce este bine să o ai în casă și cum să ai grijă de ea. Frunzele cu model colorat ale acestei plante se...
2
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
3
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
PARTENERI
×