Reclamă

Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere

Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe covorul roșu, Victoria ține primele pagini ale presei după apariția ei la Festivalul de Film de la Cannes 2024.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 mai 2024, 6:15

Victoria Silvstedt a fost la un pas de a-și lăsa zonele intime la vedere. Artista, în vârstă de 49 de ani, a participat la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Vedeta internațională a strălucit în fața fotografilor prezenți în fața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar

Blondina a crescut temperaturile din termometre atunci când a apărut pe covorul roșu. Vedeta a fost plină de veselie atunci când a pășit pe covorul roșu.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Victoria Silvstedt pozând pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes
Victoria Silvstedt a pozat plină de încredere la Festivalul de Film de la Cannes 2024 / Profimedia Images

Aceasta a ales o rochie cu un decolteu amplu. Rochia fără umeri i-a pus în evidență bustul generos. Rochia cu ornamente s-a continuat cu mănuși.

Reclamă

Silueta de invidiat a divei a fost pusă în evidență de ținuta mulată. Totuși, crăpătura amplă de pe picior a lăsat la vedere mai mult decât era necesar.

Victoria a fost de mai multe ori la un pas de un accident vestimentar. Crăpătura amplă și vântul i-au jucat feste blondinei. Aceasta a fost nevoită să-și acopere zonele intime cu mâinile pentru a nu lăsa prea multe la vedere, a scris publicația DailyMail.

Vedeta a pozat plină de farmec și a încercat să ascundă momentul jenant de pe covorul roșu. Totuși, paparazzi vigilenți au urmărit-o la fiecare pas și nu au lăsat-o să scape nefotografiată. Blondina și-a continuat drumul pe covorul roșu, iar mai apoi a lăsat loc altor vedete.

Reclamă

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024 a fost o adevărată surpriză pentru iubitorii de film, dar și pentru iubitorii de fashion.

Cine este Victoria Silvstedt și cum a devenit cunoscută publicului larg

Victoria Silvstedt se află în lumina reflectoarelor de la o vârstă destul de fragedă. Aceasta a fost aleasă în trecut să-și reprezinte țara la concursul Miss World.

Diva a primit această propunere în anul 1993, iar din acel moment numele său s-a aflat pe buzele tuturor. Blondina a apărut la scurt timp la brațele lui Hugh Hefner, iar viața ei amoroasă a devenit un subiect de interes pentru presa din întreaga lume, citează PageSix.

Vedeta și-a început cariera ca model și a defilat pentru unele dintre cele mai cunoscute case de modă din lume. Diva a pozat în haine semnate de Chanel, Dior și Valentino. Viața ei ca model i-a adus multă recunoaștere.

Diva și-a început cariera de model de la vârsta de 18 ani și a continuat până când diva a decis să intre în televiziune. În anul 2008 a apărut într-un reality show despre viața ei. Diva a încercat, de asemenea, să se lanseze în domeniul muzical, însă pasiunea ei s-a stins rapid.

Victoria Silvstedt și-a continuat cariera de model, iar ulterior s-a concentrat asupra cinematografiei. Blondina, în vârstă de 49 de ani, se bucură în prezent de o carieră de succes și de recunoaștere la nivel internațional.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
4
Cuplu care ține o hartă în mână
Horoscop
Zodii care au toate șansele să lase tot și să călătorească în lume. Nativii care apreciază experiențele noi
Cutreierea globului este un vis pentru călătorii cu sete de nou și aventură. În astrologie există puține zodii care au o poftă mare de călătorie. Explorarea colțurilor lumii și experimentarea atracției magnetice a culturilor...
5
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
PARTENERI
×