Reclamă

Ziua de 13 decembrie e o zi norocoasă pentru 3 zodii. Nativii care au toate șansele să își rezolve problemele din cuplu

Este greu să greșești în timpul unei Luni în Săgetător. De aceea, ziua de 13 decembrie e o zi norocoasă pentru 3 zodii. Mai multe evenimente se vor întâmpla pentru cei din cuplu, dar se întâmplă cu un scop. Doar pentru a descoperi că fiecare pas pe care îl fac îi va duce către succes și reușite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 decembrie 2023, 7:41

Există multă energie pozitivă în aer și e păcat să fie irosită. Cu toate acestea, nativii vor descoperi că zona în care ar putea folosi cel mai mult este cea a sferei romantice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ziua de 13 decembrie e o zi norocoasă pentru 3 zodii

Luna Săgetător lucrează și asupra concentrării și datorită acestei luni poți folosi atât de bine puterea lui Mercur. În perioada următoare te poți aștepta să spui mai ușor ce înseamnă pentru tine oamenii pe care îi iubești atât de mult.

Iubirea este un sentiment care poate să dispară sau să se transforme rapid în altceva dacă nu este hrănită cu elementele potrivite. Încrederea, respectul și dedicarea sunt baza unei iubiri sincere.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Simțul dreptății se simte cel mai bine pentru tine. Știi ce este bine și ce este greșit și, în timp ce ai ignorat acest sens în trecut, crezând că ați putea învinge sau ocoli soarta, vei descoperi că în timpul tranzitului sextilului Venus Mercur instinctele sunt corecte. Ești concentrată și echilibrată și vei realiza tot ce vrei.

Reclamă

Energia Săgetătorului funcționează întotdeauna bine pentru tine, deoarece semnele de foc tind să se sprijine reciproc. Ai vrut să duci relația ta la următorul nivel și ești sinceră cu tine în privința asta: te sperie tare. Cu toate acestea, simți că trebuie să fii curajoasă și să faci ceea ce este mai bine pentru tine. Asta începe cu o conversație profundă și semnificativă cu partenerul tău.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, îl simți în atât de multe feluri și vor fi zile în care melancolia se instalează și te întrebi ce-ți rezervă viitorul. Din fericire, ziua de 13 decembrie nu este una dintre acele zile. Această zi, 13 decembrie 2023, vine la tine cu darul lui Venus sextil Mercur. Acest tranzit este cel care te face să nu-ți pese atât de mult de viitor. Este momentul perfect pentru sărbătorirea dragostei.

Reclamă

Tu și partenerul tău veți lăsa deoparte ranchiunile și supărările, deoarece acest tranzit vă va face pe amândoi să știți că timpul este trecător și scurt. Pe data de 13 decembrie, în timpul sextilului Mercur Venus, ochii ți se vor deschide asupra acestui fapt.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Pe data de 13 decembrie 2023 te va face să evaluezi valoarea parteneriatului tău, deoarece simți că ai fost prea dură cu tine însuți și ai vărsat toate frustrările pe persoana pe care o iubești.

Această zi îți aduce tranzitul lui Mercur sextil Venus. Schimbările cosmice îți vor permite să descifrezi semnificațiile din spatele lucrurilor care se întâmplă. Acum nu te mai interesează să pierzi timpul. Ai un lucru bun și îl știi și vei vrea să te ocupi numai de el ca să nu îl pierzi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×