Reclamă

Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Univers

Te întrebi dacă vei fi Zodia binecuvântată de Paște 2024. Află când este timpul să strălucești și când ar trebui să fii în gardă pentru a nu deveni vulnerabilă în fața provocărilor vieții.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 mai 2024, 7:52

În cazul în care nu ai ghicit, îți spunem noi că Vărsătorul este zodia care va avea parte de Sărbători Pascale de vis. Vărsătorii vor avea parte de binecuvântare în 2024 și pot să se simtă în elementul lor zodiacal în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodia binecuvântată de Paște

Acești oameni prietenoși și inteligenți se vor simți în sfârșit în sincronizare cu vremurile.

Pluto introduce un ciclu de 20 de ani în zodia ta, iar acesta a început pe data de 20 ianuarie. Ce vrei să realizezi în lume? Cum vrei să-ți lași amprenta? Ai noroc în tehnologie, economie, afaceri și orice lucru care face lumea mai sigură și mai echitabilă.

Ianuarie a fost cea mai norocoasă lună pentru tine, dar asta nu înseamnă că acum lucrurile nu sunt la fel de bune. Stai departe de oamenii care caută o luptă cu tine. Tot acest noroc te va face una dintre cele mai fericite semne zodiacale ale anului. Mai ales în preajma sărbătorilor Pascale.

Munca ta va fi profitabilă în acest an. Așa că, nu fi atât de practică în ceea ce privește mutarea în carieră pe termen lung. Este mai bine să mergi acolo unde sunt noile idei și noile tehnologii. Vei vedea, de asemenea, că prieteniile se dezvoltă în timp ce tu și cei mai buni tăi lucrați împreună pentru a face lumea un loc mai bun.

Reclamă

Ia lucrurile ușor, după ce ai analizat cu atenție toate oportunitățile și te vei simți mai puțin vulnerabilă. Urmărește ce se întâmplă înainte de a lua orice decizie majoră.

Planeta auto-transformării, Pluto, se mută în casa ta a sfârșiturilor și a noilor începuturi. Poate că trebuie să te îndepărtezi de relațiile toxice. Doar așa poți face loc celor care te umplu de bucurie și încredere. În noiembrie, când Saturn (planeta structurii) merge direct în zodia ta, vei observa o creștere a perspectivelor de carieră și a câștigurilor financiare.

Tu ești cea care stabilește limitele și nimeni și nimic nu îți poate sta în cale.

Reclamă

Tot ce trebuie să știi despre Vărsător

Ai o oarecare reputație de a fi rece, distantă și oarecum detașată. Totul vine de la faptul că Vărsătorul urăște vorbele mici. Vărsătorul este total dezinteresat de bârfele mărunte. Acest semn zodiacal se angajează să creeze un impact la scară largă de la zero, ceea ce înseamnă că schimbarea este ceea ce își doresc cel mai mult.

Vărsătorul aspiră să treacă prin progres social radical, așa că, dacă par dezinteresați, este probabil pentru că problema în cauză nu este concentrată pe comunitate. Trecerea conversației de la „eu” la „noi” va stârni absolut interesul Vărsătorului.

Aceste semne de aer nu se potrivesc bine cu figurile de autoritate, cu atât mai puțin cu orice instituție care reprezintă tradiția și convenția de lungă durată. Eclipsele de soare și de lună pot avea un impact la scară mare, așa că asigură-te că ai grijă de aceste repere astrologice majore.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×