Reclamă

Zodia care se întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023. Nativul care nu se poate desprinde de trecut

Astrologi au dezvăluit zodia care se întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023. Acest nativ nu se poate desprinde de trecut și este decis să-i ierte fostului iubit toate greșelile. Dorul își va spune cuvântul asupra nativului din zodia Leu.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 octombrie 2023, 6:47
Un cuplu de îndrăgostiți care se ține în brațe și ilustrează zodia care se va întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023
Astrologi au dezvăluit zodia care se întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023. Acest nativ nu se poate desprinde de trecut / Shutterstock

Leii sunt zodii de foc care au un temperament destul de dificil. Aceștia au pretenții înalte când vine vorba de alegerea partenerului ideal. De multe ori Leii sunt încăpățânați și se ceartă cu partenerii de cuplu din motive mici, dar care se transformă în adevărate războaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodia care se întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023

Despre zodiile de foc știm că sunt puternice, determinate și vulcanice. Au un temperament greu de stăpânit și adoră să se afle tot timpul pe primul loc. Leii adoră să primească atenție și iubire de la partenerul de cuplu.

Caută un partener care să fie loial și dedicat. De multe ori Leii își aleg partenerul perfect pentru a putea construi alături de el un imperiu.

Dacă i-ai greșit unui astfel de nativ, el cu greu te va putea ierta. De cele mai multe ori se grăbește când încheie o relație, iar mai apoi ajunge să regrete.

Fiind un nativ mândru, Leul nu va accepta că a greșit și va prefera să stea singur o bună perioadă de timp înainte de a-și recunoaște greșelile. Însă atunci când își dă seama că a greșit, Leul va încerca să repare relația cu fostul partener și să clădească alături de el viața la care a visat.

Reclamă

Astrele spun că zodia care se întoarce la fostul partener în luna noiembrie 2023 este reprezentată de Leu. Leul ca avea parte de o lună cu multe suișuri și coborâșuri, scrie YourTango.com.

Cum se va schimba viața nativului Leu după împăcarea cu fostul partener

Leul se va întoarce la fostul partener și va încerca să repare lucrurile cu acesta. Astrele arată că pe plan sentimental, luna noimebrie arată promițător pentru Leu. Această împăcare va fi una de lungă durată. Leii își vor schimba comportamentul și vor învăța să fie mai răbdători.

Reclamă

Astrele arată că Leii vor fi influențați și de eclipsa de Lună. Acest lucru îi va face pe Lei să fie mult mai sensibili și să aibă nevoie de cuvinte blânde, scrie Astrology.com.

Leii traversează o perioadă a transformărilor, dar vor ajunge să se descopere mult mai ușor prin intermediul partenerului de cuplu.

Pas cu pas cei doi parteneri vor învăța cum să se asculte mai bine și cum să se ajute să evolueze împreună. Leii sunt deschiși la noi oportunități și dornici să evolueze. Urmează o perioadă plină de momente frumoase, planuri de viitor și dorința de schimbare.

Dragoste îi va ajuta pe Lei să crească și să fie mult mai dornici să reușească pe toate planurile. Partenerul lor se va asigura că de data aceasta lucrurile vor merge perfect.

Munca într-o relație trebuie să fie de ambele părți pentru a face ca povestea de iubire să meargă mai departe. Leii se vor maturiza și vor înțelege cât de importantă este implicarea și iubirea pentru a reuși să facă relația să evolueze.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×