Reclamă

Zodii ale căror prietenii se schimbă înainte de sfârșitul acestei săptămâni. Nativii care își vor deschide inima

Nativii zodiacului vor avea parte de o schimbare în perioada care urmează și își vor deschide inima mai mult. Există zodii ale căror prietenii se schimbă înainte de sfârșitul acestei săptămâni, dar și zodii care vor avea parte de mai multe oportunități pe plan financiar.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 martie 2024, 6:40

Prieteniile sunt pe punctul de a se schimba în timpul Nodului de armonizare al lui Marte. Cu Luna în Vărsător, îți vei da seama că orice ai face este bine și că schimbarea nu este deloc ceva negativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii ale căror prietenii se schimbă înainte de sfârșitul acestei săptămâni

Schimbarea e de regulă asociată cu ceva ce se va termina sau merge într-o direcție greșită. În această perioadă îți vei da seama că prieteniile se vor schimba, dar e vorba despre o schimbare pozitivă.

Energia care vine de la Nodul de armonizare al lui Marte este extrem de puternică. Va afecta pe toată lumea, deși doar trei zodii vor simți mai tare. Ei sunt nativii care se pot da înapoi și vor putea privi cu adevărat cum se întâmplă chiar în fața ochilor lor.

Încercarea de a face diferența este cea care iese în față hotărâtoare de a face diferența. Ceea ce se întâmplă în timpul Nodului de armonizare al lui Marte este că schimbarea este bruscă și puternică, dar foarte, foarte reală și foarte bine intenționată.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Ceva se întâmplă în viața ta chiar acum. Îți vei da seama că trebuie să intervii înainte ca lucrurile dintre tine și un bun prieten să scape de sub control. Măcar așa știi că ai jucat un rol în orice se întâmplă. Dacă merge „prost”, atunci trebuie să vă asumați responsabilitatea. De asemenea, știi că prietenul tău trebuie să facă ceva similar dacă amândoi vreți ca prietenia să dureze.

Reclamă

Nu-ți place ce a făcut și simți că trebuie să te aperi. În timpul tranzitului din această săptămână a Nodului de armonizare al lui Marte, vei descoperi că totul a apărut din cauza mândriei. Această mândrie este distructivă, dar frumusețea ei este va aduce amândurora lucrurile mai clare chiar în fața voastră.

Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea să simți că ai fost prea vehementă când a fost vorba de un anumit punct într-o relație pe care ai avut-o cu un prieten pe care îl cunoști de o viață. Amândoi vă simțiți în largul vostru în relația pe care o aveți. Vei observa însă că această prietenie a început să devină puțin „prea” liberă. Amândoi suferiți din cauza lipsei de respect.

Reclamă

Tranzitele cosmice anunță că vindecarea nu va fi ușoară. Cu toate acestea, va oferi exact ceea ce aveți nevoie. Adică răbdare, perspectivă și ideea că amândoi aveți nevoie de momentele voastre de schimbare, care trebuie respectate reciproc.

Așadar, înainte ca această prietenie să se transforme în ceva ce nu vă mai doriți, fă un pas înapoi și discută cu prietenul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ceea ce ai ajuns să realizezi este că unul dintre acești prieteni vechi ai tăi este cineva care este la fel de adaptabil la schimbare ca și tine, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vrei să le mai dai o șansă. Deși nu s-a întâmplat nimic cu adevărat dramatic între voi doi, veți vedea că soarta vă va aduce împreună. Odată ce scânteia se reaprinde, veți descoperi că vibrația dintre voi este una chiar foarte bună.

Nu a existat niciodată o luptă sau măcar un moment decisiv care să anunțe că prietenia s-a încheiat. Prietenia voastră doar s-a estompat în timp. Acceptarea schimbării este un pas important în fiecare relație.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×