Reclamă

Zodii care au parte de noroc în ziua de 22 ianuarie 2024. Trei nativi se bucură de reușite

Astrologii spun că există trei zodii care au parte de mult noroc în ziua de 22 ianuarie 2024. Acești nativi se bucură de câștiguri importante pe toate planurile. Aceștia sunt mult mai atenți la semnele pe care le primesc de la Univers și învață să profite de oportunitățile care le ies în cale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 ianuarie 2024, 6:30

Această perioadă le amintește nativilor din zodiac cât de important este să fie sinceri cu ceea ce își doresc de la viitorul lor. Luna în Taur formează o conexiune frumoasă cu Mercur, iar acest lucru va aduce mult noroc în viața a trei nativi din zodiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care au parte de noroc în ziua de 22 ianuarie 2024

Acest tranzit le permite nativilor din zodiac să între în contact cu cine sunt cu adevărat. Aceștia vor fi mult mai încrezători și dornici să le arate celorlalți de ce sunt capabili. Nativii se simt puternici atunci când Luna se unește cu zodia Taurului și formează conexiunea prosperă cu Mercur.

Mercur este planta care guvernează comunicarea și intelectul, iar acestea le ajută pe zodii să se exprime cu sinceritate și să manifeste în Univers unele dintre cele mai puternice dorințe.

Fecioară

Ceea ce ai putea să observi pe parcursul acestei zile este faptul că se îmbunătățește comunicarea cu partenerul de cuplu.

Reclamă

Este un aspect demn de menționat. Norocul tău vine pe plan personal, iar casa dragostei se bucură de energia venită din partea planetei Mercur.

Vei descoperi că tu și partenerul de cuplu aveți planuri comune și că una dintre dorințele voastre din trecut este pe cale să se îndeplinească.

Mai mult, astrologii de la YourTango.com mai spun că vei simți cum sufletul tău este inundat cu bunătate. Această înflăcărare apare și datorită faptului că vezi oportunitățile cu mult mai multă încredere în forțele proprii.

Reclamă

Balanță

Zile ca acestea nu vin prea des pentru tine în fiecare zi. De data aceasta Luna în Taur și conexiunea formată cu Mercur este de bun augur.

Te simți liberă și relaxată în preajma prietenilor și a familiei. Aceste lucruri te ajută să ai mai multă încredere în tine și să te conectezi cu latura ta sinceră și autentică. Ești fericită și te simți în largul tău, iar acest lucru va atrage cu sine și norocul.

Te numeri printre cele trei zodii care sunt cu adevărat norocoase în ziua de 22 ianuarie 2024. Această perioadă ar trebui să fie una prosperă pentru tine.

Vei avea parte de multe momente de neuitat și vei lega prietenii de lungă durată. Ai grijă și la perioada în care Mercur este retrograd. Astfel de schimbări îți pot afecta uneori starea de bine.

Vărsător

Imaginează-ți cum ar fi să începi să trăiești viața la care ai visat mereu. Această zi îți aduce multă speranță în suflet și te motivează să mergi mai departe.

Este o zi pur și simplu perfectă pentru a manifesta în Univers. Prea mult timp ai amânat planurile pe care le-ai făcut și ai ales să te pui pe primul loc. Acum este momentul să faci o schimbare și să aduci la realitate fiecare vis în parte. Nu te poți împăca cu ideea unei vieți banale.

De altfel, în ultima vreme ai muncit din greu tocmai pentru a vedea acele schimbări de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Pas cu pas lucrurile se vor schimba pentru tine.Motivația va fi mult mai puternică pe parcursul acestei zile și a perioadei ce urmează, spun astrologii de la Parade.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×