Reclamă

Zodii care îți vor rupe inima. Topul nativilor care nu au milă atunci când e vorba de sentimentele altora

Când vorbim despre astrologie și despre caracteristicile care sunt puternice la fiecare semn zodiacal, vorbim într-un sens general. Ai mai jos o listă cu zodii care îți vor rupe inima, dar din nou, nu e cazul ca cele de mai jos să fie valabile pentru toți nativii.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 noiembrie 2023, 7:07

Doar pentru că mulți Vărsători tind să fie independenți, asta nu înseamnă că unii dintre ei nu se descurcă mult mai bine atunci când sunt cu cineva în echipă. Astrele pot doar sugera ce va face cineva în anumite situații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care îți vor rupe inima

Dacă partenerul tău este într-unul dintre semnele zodiacale de mai jos, fii atentă la semnele de avertizare. Dacă inima și rațiunea îți spun ambele să închei relația, ascultă-le.

Probabil că nu vei scăpa niciodată complet de durerea cauzată de inimă. Chiar și oamenii în care ai cea mai mare încredere te pot răni uneori, dar știi că ești suficient de puternică pentru a supraviețui și a iubi fără teamă în continuare.

Iată care sunt semnele zodiacale care îți vor frânge inima.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Reclamă

Săgetătorul își va pune întotdeauna nevoile și dorințele mai presus de cele ale celor din jur. Dacă ai nevoie de ei să rămână un timp, este păcat, pentru că planurile lor de călătorie au fost deja făcute sau s-au hotărât deja să-și atingă un anumit obiectiv pentru ei înșiși.

Sunt foarte egocentrici și sunt întotdeauna propria lor prioritate. Ceea ce este mai rău este că, după ce îți frâng inima, nu vor înțelege de ce ai atât de multă durere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Reclamă

Vărsătorii nici nu trebuie să se despartă de tine pentru a-ți rupe inima. Ei vor flirta cu alți oameni chiar în fața partenerilor lor, pe deplin conștienți de ceea ce fac. Mai apoi, ca și cum nimic nu s-a întâmplat, îți vor spune că te iubesc și că nu vor să plece niciodată de lângă tine.

Când se despart de tine, o vor face cu un sentiment de superioritate intelectuală. Te vei simți de parcă nu ai putea înțelege nevoile lor.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nu o să știi niciodată exact unde te afli într-o relație cu Gemeni. Într-o clipă, ei te umplu cu dragoste și flori; în următoarea, pare că te-au uitat complet. Nu te pui niciodată cu un nativ Gemeni.

Deși s-ar putea să nu fie o surpriză totală când se despart de tine, tot o să doară îngrozitor. Ai crezut că te-au înțeles cu adevărat și nu au avut niciodată conversații atât de profunde precum au avut cu tine. Sunt semne inteligente și fermecătoare, dar sunt și mortale când vine vorba de inima ta.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt super dulci când sunt îndrăgostiți de tine, dar când nu sunt, iese la iveală o altă parte a lor. Te vor răni într-o grămadă de moduri. Apoi se vor întoarce și vor juca rolul victimei, făcându-te să te simți prost.

Ei nu vor recunoaște nicio faptă greșită. Până când vor termina cu negarea, vei ajunge să te simți foarte rău, întrebându-te dacă a fost cu adevărat vina ta tot timpul. Vei fi uimit de cât de reci și de insensibili pot deveni Peștii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul îți va frânge inima făcându-te să te simți mic și nesemnificativ. Leii trebuie să fie în centrul atenției. Atunci când sunt interesați de tine, vei avea un loc chiar lângă ei.

Cu toate acestea, când Leul nu mai este interesat de tine, pur și simplu te va împinge din ce în ce mai mult în fundal până când vei simți că lumea ta și a lor sunt două entități separate.

Când Leul se desparte de tine, poate fi o lovitură zdrobitoare pentru stima ta de sine și poți pune la îndoială valoarea ta. Nu-l lăsa pe Leu să te zdrobească – ești mai puternică decât atât.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×