Reclamă

Care e cea mai bună dietă, în funcție de zodia ta. Ce spun specialiștii

Dacă vrei să slăbești și nu cunoști modalitatea perfectă, află care e cea mai bună dietă, în funcție de zodia ta. Astrele ți-au pregătit o abordare în funcție de personalitatea fiecăruia, astfel încât să nu fie nimic dificil de luat în seamă. La un moment dat în viață, toate ne-am dorit să arătăm ca modelele din reviste însă a fost mai mult o călătorie plină de suișuri și coborâșuri atunci când am încercat să ne creăm propriile seturi de reguli.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:09

Acum nu trebuie să ne mai facem griji. Știind cum să abordăm fiecare situație în funcție de propria zodie, vom lua mai ușor deciziile pentru un drum benefic în acest sens. Determinarea este cea mai importantă, însă putem să fim mai mult decât confuze dacă abordarea nu este una concretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care e cea mai bună dietă în funcție de zodia ta

În acest articol, avem recomandări precise pentru fiecare nativ în parte. Astfel, toate zodiile vor ști cu siguranță ce trebuie să facă atunci când urmează o dietă.

Berbec

Pentru nativii Berbec, să înceapă o dietă este o călătorie ușoară, însă ceea ce devine greu este continuarea acesteia.

Ce e foarte important este ca această situație să fie abordată împreună cu un prieten pentru a primi încurajările necesare. Este foarte importantă să aibă suport moral.

Reclamă

Taur

Nativii Taur iubesc dulciurile și alte mâncăruri bogate în calorii. Pentru a slăbi, trebuie să fie cu adevărat atrași de dieta și planul lor de antrenament.

Încearcă să frecventezi o sală de sport așa cum îți place și să-ți reamintești în fiecare zi că trebuie să exersezi, arată Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni

Nativii Gemeni iubesc să fie întotdeauna pe drumuri pentru că acest lucru le întărește caracterul. Pot să-și creeze o rutină de alergat și să o urmeze întocmai.

Rac

Pentru nativii Rac, cheia pentru o dietă sănătoasă este în bucătărie. Își doresc un astfel de plan personalizat, atât pentru ei cât și pentru familie. Încearcă diete sănătoase, slabe caloric.

Leu

Nativii Leu preferă să fie sociabili și își doresc să participe întotdeauna în sporturi de echipă. Baschetul este o idee bună pentru acest semn zodiacal, asta dacă urmează și o dietă sănătoasă.

Fecioară

Nativii Fecioară preferă rutina, așa că atunci când își doresc să slăbească se țin de un plan bine stabilit. Vor împărtăși cu cei din jur ceea ce au realizat și se vor mândri cu asta, spune Astrology.com.

Balanță

În ceea ce-i privește pe cei născuți în zodia Balanță, aceștia fac pași mici în drumul lor către o dietă sănătoasă. Orice schimbare brustă, indiferent că vorbim despre exerciții sau dietă, îi poate face să dea mulți pași înapoi.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să aibă alături pe cineva foarte determinat alături pentru a slăbi cu adevărat. Vor căuta antrenamente de forță, poate kickboxing, orice le pune sângele în mișcare într-un mod rapid.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt nevoiți să se păcălească pentru a intra într-o horă a dietelor sănătoase. Atunci când se plictisesc, renunță imediat. Cheia pentru a slăbi este să se bucure de ceea ce realizează.

Capricorn

Nativii Capricorn pot slăbi cu diete practice și o rutină de antrenament. De obicei adoptă o atitudine responsabilă. Cea mai bună modalitatea este să renunțe la rețetele de tip fast-food și să consume mai multă mâncare organică.

Vărsător

Nativii Vărsător nu pot slăbi fără a se pierde puțin în această horă a deciziilor legate de un plan alimentar susținut. Vor să realizeze totul într-un mod distractiv, provocator și stimulant intelectual. Cursurile de dans îi pot ajuta în acest sens.

Pești

Nativii Pești se concentrează mai mult pe dietă, însă aceasta trebuie să aibă o combinație între minte și trup. Pentru a slăbi, optează pentru yoga pentru a avea o provocare de lungă durată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×