Reclamă

Zodii care sunt experte în limbajul corpului. Nativii care te citesc imediat

Puterea limbajului corpului este deseori ignorată, însă ea e deosebit de importantă ca să ne conectăm cu ceea ce simt ceilalți din jurul nostru. Deseori mai mult decât o fac cuvintele. Iată 7 zodii care sunt experte în limbajul corpului. Nativii te citesc imediat și sunt aliați de neprețuit în situații dramatice.

Andreea Ivana
Andreea Ivana
Publicat: 18 noiembrie 2023, 6:12 / Actualizat: 18 noiembrie 2023, 19:35

Descifrarea nu e așa simplă și este cu adevărat o trăsătură specială, pe care e bine să o apreciezi la adevărata ei valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care sunt experte în limbajul corpului

De fapt, oamenii care se pricep să traducă limbajul corpului tind să aibă o mare inteligență emoțională. Asta înseamnă nu numai că sunt capabili să își înțeleagă propriile emoții, ci și că se pricep să empatizeze în mod autentic cu alții.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Prima zodie pe listă este profundul și intuitivul Scorpion. E renumit pentru abilitatea sa de a vedea dincolo de aparente, inclusiv prin descifrarea limbajului corpului. Are un fler misterios pentru sesizarea celor mai subtile indicii și interpretarea lor cu acuretețe. Indiferent dacă e o ușoară schimbare a tonului, o privire vicleană sau o discretă schimbare a posturii, nimic nu trece neobservat la un Scorpion, notează Hackspirit.

Au un remarcabil simț de observație, iar intuiția lor puternică le întărește abilitatea de a simți ce simți, chiar dacă nu o spui manifest. Așadar, dacă vorbești cu un Scorpion, nu uita că poate sesiza mult dincolo de cuvinte. Doar sunt cititorii minții, nu-i așa?

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii au un instinct natural de a înțelege ce simt ceilalți. Sunt genul de oameni cu care te poți plimba într-o cameră, iar ei simt imediat atmosfera. Când vine vorba de interacțiuni 1 la 1, sunt foarte buni în a remarca micile schimbări ale limbajului corpului care ar putea indica cum te simți în realitate.

Dacă ești supărată sau ai o dispoziție tristă, un Rac va sesiza asta până să apuci să spui un cuvânt. Latura bună este că sunt oricând dispuși să îți ofere un umăr de care să te sprijini sau o ureche care să te asculte. Dacă ești prietenă cu un Rac, nu uita că pot rezona cu emoțiile tale mai mult decât realizezi.

Reclamă

Pești (19 februarie – 20 martie)

Au un talent înnăscut de a citi limbajul corpului. Culeg imediat semnalele care dau de gândit. Peștii au un dar consacrat al empatiei și al intuiției. Au tendința de a selecta semnalele non-verbale care în general le scapă celorlalți. Așadar, sunt o zodie perfect dotată pentru a simți adevăratele sentimente ale unei persoane.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele au un ochi excelent pentru detalii, ceea ce le dă abilitatea de a citi limbajul corpului. Sunt genul de persoane care vor observa dacă îți miști nervos picioarele sau dacă zâmbetul tău nu vine din ochi. Fecioarele sunt receptive la aceste modificări subtile și adeseori sunt capabile să interpreteze ce înseamnă ele.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Balanțele au o dorință adâncă de a-i înțelege și a se conecta cu ceilalți, iată de ce se pricep să descifreze limbajul corpului. Sunt genul de oameni care observă cel mai ușor tremur din vocea ta sau privirea ta îngrijorată.

Observă aceste indicii non-verbale și empatizează cu tine, adeseori chiar înainte să fi avut șansa de a explica ce nu e în regulă cu tine. Abilitatea lor de a traduce limbajul corpului nu înseamnă doar să înțeleagă prin ce treci, ci și să ofere confort și susținere. Este dovadă autentică a naturii lor iubitoare și grijulii.

Ei vor să se asigure că cei din jur sunt fericiți și în siguranță. Așadar, dacă te simți vreodată la pământ, o Balanță e fix ce-ți trebuie. Nu numai că observă căderea ta emoțională, dar va face tot posibilul să-ți ridice moralul.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt oamenii de încredere și răbdători ai zodiacului. Observă imediat semnele că nu te simți confortabil sau în largul tău, sau dacă ai unele probleme personale. Dacă îți tremură mâinile înaintea unei prezentări sau eviți contactul vizual, fii sigură că un Taur a observat imediat.

Sunt incredibil de atenți și de buni observatori. Remarcă cele mai fine schimbări în purtarea ta și deseori folosesc indiciile pentru a-și oferi ajutorul atunci când simt că e nevoie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt cu picioarele pe pământ, practici și au o abordare pragmatică a vieții. Acest lucru se transmite inclusiv în abilitatea lor de a descifra limbajul corpului.

Nu sunt genul să se eschiveze. Sunt vigilenți la semnalele non-verbale pe care le emiți și le interprează cât mai direct posibil. Dacă ești nervoasă sau supărată, vor remarca asta din limbajul corpului tău și vor striga după ajutor.

Poate că nu vor face remarci îndelung gândite, dar asta doar pentru că cred că problemele trebuie abordate direct. Nu e întotdeauna ușor să auzi un adevăr, însă când vine vorba de un Capricorn, asta înseamnă să te ajute, nu să te rănească. Așadar, dacă un prieten Capricorn îți spune că pari reticentă sau anxioasă, ia-i cuvintele în serios. Cel mai probabil a sesizat ceva în limbajul corpului tău care merită abordat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×