Reclamă

Zodii care se ceartă des. Ei sunt nativii care se află tot timpul într-un conflict

Există unele zodii care se ceartă des, în timp ce altele evită conflictele cu orice preț. Nativii care ajung să poarte discuții tensionate se află mai tot timpul într-un conflict, de cele mai multe ori fiind vorba despre un conflict interior. Nativii care nu sunt siguri pe sine ajung în situații tensionate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 noiembrie 2023, 6:53

Este normal să avem opinii diferite despre anumite subiecte, la fel cum este normal ca uneori să purtăm discuții în contradictoriu. Însă aceste discuții nu trebuie să ajungă mereu într-o zonă de conflict. Ele pot fi productive dacă participanții dau dovadă de maturitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se ceartă des

Unii nativi sunt mai sensibili și ajung să fie răniți cu ușurință atunci când se află într-un conflict. Există și zodii care încearcă să aplaneze un conflict și să găsească o soluție. Pentru patru nativi din zodiac, cearta pare să fie răspunsul pentru toate problemele pe care le au. Ei sunt nativii care nu-și controlează cu ușurință sentimentele și care ajung să-și piardă cumpătul cu ușurință.

Taur

Taurii se află printre cele patru zodii care se ceartă des. Ești o zodie care adoră să aibă dreptate, chiar și în momentele în care greșește.

De altfel, accepți cu greu să fii criticată și rareori pui în aplicare sfaturile pe care le primești de la ceilalți. În schimb, tu observi cu ușurință greșelile făcute de oamenii din viața ta și încerci să le evidențiezi de fiecare dată. Este unul dintre motivele pentru care ajungi des într-o zonă de conflict.

Reclamă

Certurile sunt la ordinea zilei pentru tine, mai ales când vine vorba de viața de cuplu. Preferi să-ți faci punctul de vedere cunoscut și să-l pierzi pe cel din fața ta decât să accepți că poate ai greșit. Este o atitudine la care mai ai de scurta, după cum arată Astrology.com.

Leu

Leii sunt perseverenți, puternici și au un temperament vulcanic. Aceste zodii de foc își controlează cu greu sentimentele, iar uneori sunt mai expansivi decât își doresc. Leii sunt nativi care luptă pentru ceea ce își doresc, chiar dacă acest lucru poate însemna să intre într-o ceartă.

Reclamă

De cele mai multe ori preferă să vorbească clar și răspicat despre lucrurile care îi deranjează. Mai mult, Leii acceptă cu greu că nu au avut dreptate.

Cu toate acestea, Leii sunt nativi care dau dovadă de maturitate. Acest lucru este de mare ajutor în momentele în care trebuie să găsească o cale de împăcare.

Săgetător

Săgetătorii se numără și ei printre nativii care se ceartă des. Cel mai adesea certurile lor pornesc dintr-o nesiguranță interioară. Din teamă de a nu fi priviți cu superioritate, Săgetătorii ajung de multe ori în conflict.

Atunci când se ceartă preferă să ignore adevărata problemă și nu se gândesc la o soluție pentru a-și rezolva problemele. Mai mult, după o ceartă vor încerca să se ascundă și să nu-și recunoască greșelile. Săgetătorii au multe de învățat pentru a putea face ca relațiile dintre ei și ceilalți să funcționeze.

Vărsător

Pare greu de crezut, dar Vărsătorii se ceartă și ei destul de des. Ei nu încearcă să se ferească de conflicte și preferă să-i confrunte pe ceilalți în mod direct.

Vărsătorii sunt dornici să facă schimbări în relații lor, însă de multe ori ajung în momentele în care se ceartă frecvent cu ceilalți. Pentru ei este dificil să-și recunoască greșelile. Totuși, maturitatea îi ajută pe Vărsători să vadă rapid modul cel mai simplu de a aplana un conflict, scrie YourTango.com

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×