Reclamă

Bărbatul Fecioară îndrăgostit. Care sunt semnele când iubește și ce fel de femei preferă

Dacă vorbim despre bărbatul Fecioară îndrăgostit, acesta afișează întotdeauna o latură mai puțin cunoscută atunci când își dorește o relație. Dezvăluie secrete foarte bine ascunse și acest lucru îl face special în ochii persoane iubite. Atunci când fluturii din stomac sunt gata să iasă la suprafață, fiecare nativ are un comportament diferit.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 noiembrie 2023, 9:22

La fel se întâmplă și în cazul bărbatului născut în zodia Fecioară. Acesta este direct atunci când își exprimă sentimentele și nu lasă nimic la voia întâmplării. Cu toate acestea, păstrează anumite situații și sentimente doar pentru el. Se atașează foarte greu, însă atunci când o face este implicat pe termen lung.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bărbatul Fecioară îndrăgostit. Care sunt semnele când iubește

Când intră într-o relație, bărbatul Fecioară îndrăgostit este atât de răbdător încât persoana de lângă el se va simți în al nouălea cer.

Este sprijin necondiționat și oferă iubire la putere maximă. Va ști să-și arate loialitatea și ideea de apreciere. Oricine va ajunge să fie într-o relație cu acest nativ se va simți fără doar și poate o norocoasă. Va încerca să ofere tot ce are mai bun, atât din punct de vedere al sentimentelor cât și al gesturilor, spune Yourtango.com.

Își va răsfăța partenera nu doar cu cadouri, ci și cu momente tandre pe care le va plănui în avans. Încă de la primele întâlniri va dori să știe toate detaliile din viața ta și le va reține atât de repede încât vei rămâne surprinsă. De cele mai multe ori va părea că se străduiește foarte mult și îi este mai greu decât lasă să se vadă. Acest lucru vine la pachet cu toate lucrurile frumoase pe care le are de oferit.

Află totul despre bărbatul Taur îndrăgostit. Care sunt semnele când iubește și ce fel de femei preferă

Reclamă

Ce fel de femei preferă bărbatul Fecioară îndrăgostit

Atunci când vorbește despre viitor este clar că acest nativ își dorește mai mult de la viață alături de persoana iubită. Planurile pe care le pune la punct nu trebuie să vină deloc ca o surpriză.

Femeile care sunt compatibile cu bărbații din zodia Fecioară sunt cele născute în Taur, Capricorn, Rac, Scorpion și Pești. De cealaltă parte, se potrivesc foarte rar cu Gemenii și Scorpionii, arată Astrology.com.

Reclamă

Își dorește alături o femeie intelectuală cu multe hobby-uri. Nu vrea să fie judecat pentru gesturile pe care le realizează în cuplu, altfel va pleca rapid dintr-o relație.

Vrea să fie acceptat așa cum este, iar reproșurile cu siguranță vor duce la un impas. Confortul este cel pe care îl caută într-o relație, indiferent care este persoana cu care inițiază acei primi pași. Nu își dorește lucruri extreme, însă dacă acestea nu sunt îndeplinite, pot crea divergențe majore.

Gesturile romantice pe care le face vor trebui apreciate, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla la scară largă.

Bărbatul Fecioară este extrem de inteligent și va căuta alături o femeie care să aibă aceleași calități. Nu îi plac serile în fața televizorului, asta dacă sunt neapărat necesare.

De asemenea, învață să aibă încredere totală atunci când își dorește o relație, chiar dacă la început îi este mult mai dificil să realizeze acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie într-o rochie neagră, cu trenă
Horoscop
Zodii care au probleme cu gestionarea furiei. Nativii care își pierd repede controlul
Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni par să aibă probleme cu încrederea în sine? Ei bine, se pare că astrologia ar putea avea câteva răspunsuri. Ai mai jos o listă cu zodii care...
2
Îndrăgostiți care zâmbesc și se țin în brațe pe un fundal gri
Horoscop
Compatibilitatea astrologică. Ce zodii se potrivesc cel mai bine împreună
Atunci când te întrebi dacă te potrivești cu o zodie anume este important să cunoști anumite trăsături de personalitate. Compatibilitatea astrologică este mult mai complicată decât să întrebi pe cineva în ce dată s-a...
3
Ghiocei plantați în pământ, înfloriți
Horoscop
Spune-mi ce floare ești ca să-ți spun cine ești. Limbajul simbolic al zodiacului floral
Ești ghiocel sau trandafir? Ziua de naștere este asociată cu diferite simboluri, inclusiv florile, care vorbesc despre personalitatea ta și poate chiar despre viitorul tău. Florile asociate cu luna ta de naștere ne spun...
4
O femeie și un bărbat, acoperiți de un balon inimă
Horoscop
Zodii care înșală în orice relație. De ce nu pot fi fidele partenerului de cuplu
Este ceva ce doare, adevărul trist, dar oamenii născuți sub aceste semne zodiacale înșală în fiecare zi persoana pe care o iubesc. Și în timp ce unora le place să se concentreze asupra celor...
5
prieteni care stau îmbrățișați și zâmbesc în timpul zilei însorite
Horoscop
Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Află cum ești percepută în general
Oamenii își formează opinii și păreri despre cei din jur cu mult înainte de a-i cunoaște. Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie și vezi cum poți să treci peste judecățile...
PARTENERI
×