Reclamă

Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele le pregătesc multe surprize în această perioadă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 12 martie 2024, 4:03

Există multă energie din partea astrelor care îi sprijin pe nativi să uite trecutul și să primească vindecarea. Au loc schimbări importante când vine vorba de perceperea trecutului, iar nativii sunt deschiși la aceste schimbări din viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024

Fie că simți că regreți ceva ce ai făcut sau ești încă atașată de ceva ce credeai că este pentru tine, toată această energie curge în timpul tranzitului lui Venus în Pești, iar acest lucru își arată că indiferent de ce s-a întâmplat, trecutul este unde ar trebui să fie.

Venus în Pești îi ajută pe nativii din zodiac să renunțe la ceea ce nu mai există ș să deschidă un nou capitol în viața lor. Pe măsură ce zilele trec, acea expresie a tractului se distanțează tot mai mult de nativii din zodiac.

Trei semne zodiacale nu numai că vor simți nevoia de a se elibera de trecut, dar întregul concept asupra trecutului se va schimba pe parcursul acestei săptămâni.

Nativii se vor uita înapoi la ceva ce a fost cândva, ceva ce nu poate fi schimbat și care nu mai există în prezent.

Reclamă

Taur

Dacă ar fi să sărbătorești un eveniment important, acesta ar fi acela. Pentru tine nu este deloc ușor să lași trecutul în spate. Ceea ce se întâmplă pe 12 martie 202 este că în sfârșit înțelegi de ce lucrurile s-au întâmplat așa în viața ta.

Trecutul deține destulă energie negativă și te ține pe loc. Ai avut parte de momente destul de dificile, însă acum este momentul să treci peste ele, te sfătuiește YourTango.com.

Reclamă

Ultimul lucru pe care ți-l poți dori este să retrăiești povești pe care cu greu ai încercat să le închei.

Venus în Pești te va ajuta să traversezi această perioadă din viața ta, iar la sfârșitul săptămânii îi va oferi toate răspunsurile de care mai aveai nevoie pentru a putea merge mai departe cu viața ta.

Scorpion

Trecutul te poate afecta cu ușurință și te poate face să te simți neajutorată. Asta nu însmenaă că trebuie să te implic activ înc eva ce nu mai există.

Unele povești vor rămâne cu tine întotdeauna, însă anumiți oameni nu trebuie să continue să mai facă parte din viața ta. relațiile toxice ar trebui lăsate în spate.

Este bine să ți-ai învățat lecția, însă încearcă să faci ceva în această privință și să mergi mai departe. Astrele spun că vei cunoaște o nouă iubire curând.

De altfel, horoscopul dragostei în luna martie 2024 și-a promis multe surprize plăcute. Tot ce trebuie să faci este să te dezlegi de trecut și să-ți dai voie să iubești din nou.

Capricorn

Dacă te gândești prea mult la asta, atunci vei ajunge în cele din urmă să te confrunți cu multe emoții negative. Estică un motiv întemeiat pentru care trecutul ar trebui să rămână în spate.

Ar trebui să te uiți cu mândrie la experiențele trăite, dar să încerci să mergi mai departe.

Este o perioadă care va avea parte de multe surprize frumoase De altfel, această săptămână te va învățat multe lecții importante despre productivitate și disciplină. Să faci pace cu trecutul tău nu este doar o mișcare sănătoasă, ci este și una practică, deoarece alte lucruri din viața ta au nevoie de mai multă atenție.

Există oameni în viața ta care te susțin și își doresc să te vadă fericită. Este moemntul să ai mai multă încreder eîn cei care au fost mereu alături de tine, arată Astrology.com

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×