Reclamă

Zodii care lasă trecutul în urmă pe data de 21 martie 2024. Nativii care sunt pregătiți să trăiască prezentul

În sezonul Berbecului, care marchează și echinocțiul de primăvară, nativii se pot confrunta cu un nou tip de hotărâre. Ei sunt pe lista cu zodii care lasă trecutul în urmă pe data de 21 martie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 martie 2024, 7:18

Acesta este momentul în care își vor da seama că a te iubit pe tine este cel mai important lucru de pe Pământ. Cu toate acestea, în timpul echinocțiului de primăvară, există o schimbare. Ea vine cu o nouă perspectivă de a vedea lucrurile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care lasă trecutul în urmă pe data de 21 martie 2024

Astrele ne sfătuiesc însă să ajungem să înțelegem că acțiunile noastre din trecut nu mai sunt supuse judecății, chiar dacă există oameni din jur care par a fi hotărâți să ne facă să resimțim vinovăție.

Nu ești obligată să-ți ceri scuze pentru ceva cu care ai făcut deja pace. E important după ce ai trecut prin vindecare să lași trecutul acolo unde îi este locul.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Principalul motiv pentru care refuzi să-ți ceri scuze este că tu nu vezi pentru ce să-ți ceri scuze. Acest lucru poate crea multă supărare pentru cei din jur. Dacă nu ești la înălțimea așteptărilor altcuiva cu privire la ceea ce ar trebui să faci, atunci te vor da deoparte și te vor judeca.

Reclamă

Pe măsură ce treci în sezonul Berbec, vei vedea că puterea ta este mai presus de a lor. Există ceva în interior care îți spune că nu trebuie să pici în această capcană. Ești pregătită pentru pace, iertare și pentru a merge mai departe. Scuzele nu fac parte din planul tău de a merge mai departe.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Există un motiv pentru care nu vei spune că îți pare rău față de acea persoană care încă te ține legată de trecut. Din păcate, el nu va vorbi cu tine decât dacă îți asumi responsabilitatea. Ceea ce vei învăța tu în această perioadă este faptul că lucrurile se estompează în timp.

Reclamă

Te simți veselă și plină de speranță în timp ce Echinocțiul de primăvară te întâmpină cu brațele deschise. Simți că în sfârșit te-ai vindecat. Nu ești sigur că a-ți cere scuze față de această altă persoană va însemna ceva, deoarece știi că nu mai ai legături puternice cu el. Cu toate acestea, îți vei da seama că trebuie să lași timpul să vindece rănile.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Simți că ești presată să-ți ceri scuze persoanei pe care ai rănit-o, dar știi, de asemenea, că i-ai cerut deja scuze cu mult timp în urmă. Nu îți place cu adevărat ideea că ar trebui să te simți continuu vinovată pentru orice s-a întâmplat. Te supără acest tip de comportament de control și preferi să nu mai ai nimic de-a face cu el.

Ceea ce se întâmplă în timpul Echinocțiului de primăvară este că îți dai seama că totul depinde de el ca lucrurile să se schimbe. Se pare că persoana care are nevoie constant de tine să-ți asumi responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat cu atâta timp în urmă este blocată în acea perioadă. Tu ești bine, lasă-i pe oameni să-și rezolve singuri situațiile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×