Reclamă

Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024. Nativii care sunt puși la încercare de Univers

Este greu să recunoști înfrângerea, mai ales când ți-ai pus toate speranțele într-un anumit lucru. În timpul lui Mercur în Taur, unii dintre noi ar putea fi nevoiți să accepte că planul lor fie nu a fost suficient de bine gândit, fie pur și simplu nu a fost acceptat de ceilalți. Vezi dacă te afli pe lista cu zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 mai 2024, 1:00 / Actualizat: 16 mai 2024, 9:37

Chiar dacă te simți la pământ după aceste evenimente, e important să nu te lași doborâtă. Cu siguranță vei mai avea astfel de încercări și viața nu se oprește aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pot avea provocări mari pe data de 17 mai 2024

În funcție de personalitate, acest tip de „înfrângere” poate fi într-adevăr ceva care te consumă foarte tare. Chiar dacă în tot acest timp ai crezut că faci ce trebuie, te-ai lovit de o rezistență puternică. Acum a venit momentul să recunoști că s-a terminat, dar să te și gândești ce poți face în continuare.

Pe 17 mai 2024, acele limite ne pot face să ne simțim incapabili. Totuși, suntem orientați spre soluții și vom găsi o cale de ieșire.

Berbec

Nimeni nu îți poate lua nimic deoarece este cunoscut faptul că ești o persoană care poate face față presiunii și poate face multe lucruri. Într-un fel, te poți mândri cu această abilitate, dar vei descoperi că lucrurile devin puțin dificile pentru tine pe 17 mai, deoarece s-ar putea să-ți dai seama că ți-ai asumat mai multe lucruri decât poți duce. În timpul tranzitului lui Mercur în Taur, vei vedea că marele tău plan nu poate deveni un manifest.

Reclamă

Nu îți place niciodată să admiți că ai fost înfrântă. Dacă planul tău nu a funcționat, îl vezi ca pe o înfrângere, iar asta te lovește în moduri care te fac să te simți rău.

Tot ceea ce se întâmplă pe 17 mai te va ajuta să-ți dia seama cum să-ți manevrezi înțelepciunea. Vei putea obține multe victorii grozave după această perioadă deoarece vei învăța lecții foarte valoroase.

Pești

Reclamă

Ultimul lucru pe care ai vrut să-l recunoști este că există ceva ce nu poți face. Asta nu înseamnă că ai impresia că poți face „totul”, dar anumite lucruri par să te depășească și asta te deprimă. Vrei să fii persoana care ai fost întotdeauna. Mereu energică, mereu prezentă, mereu atentă. Totuși, pe 17 mai, în timpul lui Mercur în Taur, vei recunoaște în sfârșit ceva. Pur și simplu nu poți face totul.

Deși există ajutor din partea Universului care te vor ajuta să treci prin toate acestea, s-ar putea să nu vrei să închei cu ideea că „acceptarea” este cea mai bună cale.

Capricorn

Lucrul interesant la tine este că ești întotdeauna gata să recunoști înfrângerea. Acest lucru nu se datorează faptului că anticipezi acest lucru, ci pentru că dacă ai făcut ceva greșit vrei să afli care a fost eroarea. Vrei să-ți asumi responsabilitatea pentru că, ei bine, ești o persoană foarte responsabilă. Dacă știi ce ai făcut, atunci vei ști cum să corectezi, dacă este nevoie.

Deși nu ești mulțumită că recunoști înfrângerea, nu o vei lăsa să te doboare. Sigur, nu ești încântată de greșeala ta, dar aceste lucruri te-au ajutat să devi o persoană mai bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez în timp ce stau de vorbă pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt pe un iaht
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au mers în vacanță în sudul Franței. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat unul de celălalt. Presa internațională scrie că fotbalistul și partenera sa au ales să-și petreacă timpul liber...
2
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
3
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
4
Două porții de prăjitură cu prune pe o farfurie și prăjitura secționată pe un platou, cu un cuțit
Rețete
Prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Un desert gustos și aromat
Printre rețetele cu prune pe care ți-ai propus să le prepari, trece pe listă și rețeta de prăjitură răsturnată cu prune caramelizate. Este rețeta unui desert delicios și spectaculos, care combină dulceața caramelului cu...
5
Prune la borcan fără zahăr și un bol cu prune
Rețete
Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă
Dacă vrei să te bucuri de aroma prunelor și în sezonul rece, poți prepara rețeta de prune la borcan fără zahăr. Le poți consuma ca pe compot sau le poți include în rețete de...
PARTENERI
×