Reclamă

Zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților. Nativii care se pot confruta cu probleme în cuplu

Despărțirea de cineva poate spune multe despre personalitatea ta și poziția ta față de relații. Nu este niciodată ușor să ierți și să înțelegi într-o relație. Ai mai jos lista cu zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 februarie 2024, 12:51

Cu toate acestea, cele enumerate mai sunt sunt calități extrem de importante atunci când vine vorba de relațiile de durată, mai ales de cele de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților

Astrele spun că există unele semne zodiacale care sunt în mod natural predispuse să inițieze despărțiri într-o relație. Chiar dacă urmează o perioadă de sărbătoare pentru cupluri, în care ar trebui să celebreze iubirea, nativii de mai jos se pot confrunta cu o despărțire dureroasă cât de curând.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Anul acesta îți zguduie viața și te pune pe gânduri. Așa că, toată energia care se învârte în jurul tău trebuie să se termine undeva.

Nu vrei să acționezi imprudent sau impulsiv, dar dacă te gândești mai bine, viața ta romantică nu este exact ceea ce sperai. Cu alte cuvinte, astrele spun că de fapt începi să te plictisești de persoana pe care o numești „partener”.

Reclamă

Tranzitele cosmice din această perioadă te vor conduce la o singură concluzie. Ești nemulțumită de lipsa romantismului din viața ta și știi că acesta este începutul sfârșitului acestei relații. Te vei retrage și te vei despărți rapid.

Leu: 23 iulie – 22 august

Când începi să te gândești la ceea ce te entuziasmează cel mai mult, vei descoperi că este partenerul tău. Anul acesta te va face să privești foarte atent cum merg lucrurile în viața ta amoroasă.

Reclamă

Ai fost cândva îndrăgostită nebunește de această persoană, dar ai ajuns într-un punct în care crezi că nu cunoști prea multe despre această persoană. Gândirea ta analitica va scoate la iveală faptul că nu mai vrei să pierzi timpul și vrei să închei cu adevărat relația.

Asta nu înseamnă că dragostea ta a fost superficială. Totul este atât de confuz pentru tine și ai nevoie doar de timp pentru ca lucrurile să devină mai clare în mintea ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

O despărțire nu este ceea ce ai avut în minte și totuși ești o persoană care își urmează inima. Și în acest an inima ta îți va spune că ceva este în neregulă și că o situație trebuie să se termine.

Ți-ai dat seama că nu mai iubești acea persoană cu care ai o relație. În acest an vei simți două lucruri. În primul rând, descoperirea că nu mai ești îndrăgostită și, în al doilea rând, ideea că acum că știi asta, vei face tot ce poți ca să evadezi.

Din moment ce nu poți pur și simplu să pleci, trebuie să lucrezi cu ceea ce ai. Partenerul nu pare dispus să asculte. Așa că, alege bine cuvintele atunci când comunici despărțirea ca să nu rănești și mai mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie verde și ilustrează una dintre zodiile care au de suferit din cauza temperamentului său
Horoscop
Zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Nativii care se enervează cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele patru zodii care au de suferit din cauza temperamentului lor. Acești nativi se enervează cu ușurință și ajung de multe ori în situații dificile și nefavorabile. Ele trebuie...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrele îți dezvăluie ce te așteaptă în cadrul fiecărui aspect din viață. Horoscopul săptămânii 4 martie – 10 martie 2024 aduce schimbări pe plan personal și profesional. Se pare că două dintre zodii vor...
3
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×