Reclamă

Zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților. Nativii care se pot confruta cu probleme în cuplu

Despărțirea de cineva poate spune multe despre personalitatea ta și poziția ta față de relații. Nu este niciodată ușor să ierți și să înțelegi într-o relație. Ai mai jos lista cu zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 februarie 2024, 12:51

Cu toate acestea, cele enumerate mai sunt sunt calități extrem de importante atunci când vine vorba de relațiile de durată, mai ales de cele de cuplu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pot trece printr-o despărțire după Ziua Îndrăgostiților

Astrele spun că există unele semne zodiacale care sunt în mod natural predispuse să inițieze despărțiri într-o relație. Chiar dacă urmează o perioadă de sărbătoare pentru cupluri, în care ar trebui să celebreze iubirea, nativii de mai jos se pot confrunta cu o despărțire dureroasă cât de curând.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Anul acesta îți zguduie viața și te pune pe gânduri. Așa că, toată energia care se învârte în jurul tău trebuie să se termine undeva.

Nu vrei să acționezi imprudent sau impulsiv, dar dacă te gândești mai bine, viața ta romantică nu este exact ceea ce sperai. Cu alte cuvinte, astrele spun că de fapt începi să te plictisești de persoana pe care o numești „partener”.

Reclamă

Tranzitele cosmice din această perioadă te vor conduce la o singură concluzie. Ești nemulțumită de lipsa romantismului din viața ta și știi că acesta este începutul sfârșitului acestei relații. Te vei retrage și te vei despărți rapid.

Leu: 23 iulie – 22 august

Când începi să te gândești la ceea ce te entuziasmează cel mai mult, vei descoperi că este partenerul tău. Anul acesta te va face să privești foarte atent cum merg lucrurile în viața ta amoroasă.

Reclamă

Ai fost cândva îndrăgostită nebunește de această persoană, dar ai ajuns într-un punct în care crezi că nu cunoști prea multe despre această persoană. Gândirea ta analitica va scoate la iveală faptul că nu mai vrei să pierzi timpul și vrei să închei cu adevărat relația.

Asta nu înseamnă că dragostea ta a fost superficială. Totul este atât de confuz pentru tine și ai nevoie doar de timp pentru ca lucrurile să devină mai clare în mintea ta.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

O despărțire nu este ceea ce ai avut în minte și totuși ești o persoană care își urmează inima. Și în acest an inima ta îți va spune că ceva este în neregulă și că o situație trebuie să se termine.

Ți-ai dat seama că nu mai iubești acea persoană cu care ai o relație. În acest an vei simți două lucruri. În primul rând, descoperirea că nu mai ești îndrăgostită și, în al doilea rând, ideea că acum că știi asta, vei face tot ce poți ca să evadezi.

Din moment ce nu poți pur și simplu să pleci, trebuie să lucrezi cu ceea ce ai. Partenerul nu pare dispus să asculte. Așa că, alege bine cuvintele atunci când comunici despărțirea ca să nu rănești și mai mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×