Reclamă

Zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024. Nativii care lasă trecutul în spate

Astrologii spun că există trei zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate. Nu este o decizie ușoară, însă este ceva necesar pentru fericirea lor pe termen lung.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 martie 2024, 4:15
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și stă întinsă pe un covor de frunze pentru a ilustra una dintre acele zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024
Astrologii spun că există trei zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să lase trecutul în spate / Shutterstock

Intuiția nu-i va înșela pe acești nativi. Uneori relațiile amoroase și cele de prietenie ajung la un moment dat la sfârșit. Drumurile se despart, iar acest lucru poate fi în beneficiul ambelor persoane. Este bine să te bucuri de perioada care a fost și să accepți că uneori lucrurile trebuie să meargă înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care pun capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024

Ceea ce se petrece în această perioadă este tranzitul sextilului Saturn pe cerul cosmic. Acest eveniment influențează trei semne zodiacale. Vor exista influențe puternice, iar acești nativi vor ajunge să pună capăt unor relații care au devenit toxice.

Atunci când nativii se află într-o relație toxică, aceștia se transformă și ajung să nu se mai regăsească. Zodiile vor ajunge la concluzia că este bine să pună capăt unei relații toxice în ziua de 15 martie 2024.

Rac

În cea mai mare parte a timpului ai ascultat sfaturile celorlalți, ai încercat să lași generozitatea să te ghideze în tot ceea ce faci. Totuși, uneori te simți ca o marionetă în propria ta viață, iar acest lucru îți aduce tot mai multă nefericire.

Reclamă

Tiparul obișnuit ți se pare că devine din ce în ce mai dificil și vrei să recâștigi controlul proprie tale vieți. Nu vei mai accepta pasiv impunerea altor persoane în viața ta. Astrele arată că ți-ai atins limita, recunoscând că anumite persoane au exploatat bunătatea ta.

Fără ostilitate, fără resentimente, fără prea multe explicații, astăzi vei pune capăt unei relații toxice. Acest tranzit marchează un punct de cotitură din viața ta.

Ești hotărâtă să te afirmi și în adâncul sufletului știi că ai luat decizia potrivită pentru tine, scrie Astrology.com. Ești determinată să-ți demonstrezi individualitatea și să arăți lumii că nu ești un personaj secundar în propria ta viață.

Reclamă

Leu

Simți că ceva nu e bine în dinamica pe care o ai cu unele persoane din viața ta. Există această tensiune de ceva vreme și nu ești sigură dacă trebuie să iei o hotărâre definitivă.

Astrele îți vor demonstra că este momentul să te rupi de relațiile toxice. Se pare că această relație necesită o schimbare. Urmează o nouă etapă în viața ta, spune YourTango.com.

În timpul sextilului lunar Saturn, care tinde să le arate oamenilor adevărata față a prieteniilor lor, vei vedea că este timpul să mergi mai departe. Ceea ce tu vei vedea este că acest prieten minunat îți ascunde de fapt multe secrete și încearcă să profite de bunătatea ta.

Ai crezut că ai alături o persoană importantă, dar ceea ce ai alături este de fapt o problemă. Această relație toxice va începe să te afecteze treptat. Astrele te sfătuiesc să închei relațiile toxice și să mergi mai departe cu viața ta personală.

Capricorn

Ai ajuns să realizezi că prezența unor persoane negative în viața ta îți consumi energia și te transformă într-o persoană pe care cu greu o mai recunoști. În ciuda eforturilor tale sincere de a oferi îndrumare și înțelepciune, această prietenie pare că a ajuns la sfârșit.

Vrei cu adevărat să ajuți, dar această perioadă nu merge în favoarea ta. Timpul tău este prețios și nu ar trebui irosit cu persoane care nu-ți aduc bucurie în suflet.

Luna martie va veni cu multe surprize plăcute pentru tine. Ai mai multă încredere în tine și în deciziile pe care le iei. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×