Reclamă

Zodii care realizează că s-au îndrăgostit de persoana greșită. Nativii care vor avea parte de surprize neplăcute pe 19 octombrie 2023

Află dacă te regăsești pe lista cu zodii care realizează că s-au îndrăgostit de persoana greșită. Nativii care vor avea parte de surprize neplăcute pe 19 octombrie 2023, iar lucrurile iau o întorsătură neașteptată pentru ei. Nu mai sunt deschiși și dispuși să riște, ceea ce înseamnă că își doresc ce e mai bun de la partenerul de cuplu.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 octombrie 2023, 7:06

Anumite semne zodiacale, de exemplu, cele trei semne zodiacale menționate aici, sunt foarte deschise către Lună opusă căilor expansive ale lui Jupiter. Chiar dacă acest tranzit este în opoziție, tot răul spre bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care realizează că s-au îndrăgostit de persoana greșită

Chiar dacă nu vom știi niciodată sigur cine este persoana potrivită, experiențele trecute cu siguranță au fost lecții de viață. Pe 19 octombrie 2023, nativii de mai jos vor avea un sentiment puternic pentru cineva și îi vor oferi o șansă, scrie yourtango.com.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Doar pentru că știi că te-ai îndrăgostit de persoana greșită nu înseamnă neapărat că și recunoști asta. Mândria ta nu te va lăsa să recunoști o astfel de situație și, din această cauză, pe 19 octombrie 2023, vei face tot posibilul să te convingi atât pe tine, cât și pe prietenii tăi că noua relație în care te afli este fantastică și perfectă.

Adevărul este că nu vrei să fii nevoită să recunoști înfrângerea în acest caz. Persoana cu care ești este interesantă, dar nu este ceea ce îți dorești. Nu ai vrut o aventură, ai vrut o poveste de dragoste serioasă. Se pare că planurile voastre nu s-au potrivit și a venit timpul să vă spuneți adio.

Reclamă

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Luna vizavi de Jupiter ar putea să te facă să recunoști că te lași din nou intimidată într-o relație cu cineva care nici măcar nu-ți place. Chiar dacă ai mai trecut prin asta, pe 19 octombrie 2023 te afli în aceeași situație. Începi să faci promisiuni pe care nu le poți respecta și nu e deloc bine pentru tine.

În relația în care ești acum, te-ai îndrăgostit foarte, foarte repede. În intensitatea momentului ai decis că această persoană e cea mai potrivită pentru tine, dar s-a dovedit a fi cea mai greșită persoană la care te poți gândi. Îți vei lăsa intuiția să te ghideze sau vei trăi cu faptul că te-ai îndrăgostit de persoana greșită? E decizia ta.

Reclamă

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te-ai îndrăgostit de persoana greșită și nu o vei recunoaște niciodată pentru că nu vei dori să afli adevărul. În timpul tranzitului Lunii vizavi de Jupiter vei vedea greșeala alegerilor tale și vei nega acele sentimente din nou.

Ți-e teamă să fii singură și, deși ești unică și iubitoare de libertate, tot nu-ți place ideea că nu ești îndrăgostită de această persoană. S-ar putea ca partenerul să nu fie conștient de dragostea ta, care ar trebui să spună multe despre el. Te-ai îndrăgostit de persoana nepotrivită și ai făcut din ea elementul de bază. Dacă dragostea este unilaterală, vei fi singura care știe ce are de făcut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×