Reclamă

Zodii care refuză să se schimbe din dragoste pe 24 octombrie 2023. Ei sunt cei ce nu vor renunța la principii

Această zi este despre cei care au un plan pe termen lung și nu se lasă descurajați de nimic. Indiferent de context, mereu ne vom concentrăm pe premiu. Cu toate acestea, integritatea și viziunea sunt factorii pentru care ai mai jos lista cu zodii care refuză să se schimbe din dragoste pe 24 octombrie 2023.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 octombrie 2023, 7:14

Aceste semne zodiacale pot simți presiunea unui partener de a face ceva diferit sau de a-și schimba felul în care fac lucrurile. Cu toate acestea, Luna sextil Saturn lasă să vedem că trebuie să rămânem la plan fără abateri. Ne învață că putem iubi și onora persoana cu care suntem, fără a ne schimba pentru ei dintr-un capriciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care refuză să se schimbe din dragoste pe 24 octombrie 2023

Iubirea înseamnă multe, dar mai presus de orice înseamnă respect, devotament și multă afecțiune fără drept de a primi înapoi. Nativii din lista de mai jos știu cel mai bine acest lucru și nu se vor abate de la principiile lor niciodată.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Știi când să faci pauze și simți când nu poți merge mai departe. Așa simți că pe 24 octombrie 2023 te confrunți cu un scenariu în care ți se cere să faci ceva care nu ți se pare corect și când ajungi într-o astfel de situație, pur și simplu nu te miști. Cu sextil-ul Saturn în sprijinul tău, ai putea la fel de bine să ai un semn pe frunte care spune: „Nu o voi face”.

Luna sextil Saturn aduce ideea că nu trebuie să faci imediat ceea ce îți cere altcineva. Da, iubești și respecți partenerul tău și nu ți-ai dori nimic mai mult decât ca ei să fie fericiți. De asemenea, ești sinceră cu tine însuți și nu vrei să faci schimbarea pe care o cere. S-ar putea să pari încăpățânat, dar asta nu e problema ta.

Reclamă

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Poți fi surprinzător de încăpățânată când vrei să fii. Pe 24 octombrie 2023 vei dori să te ții de principiile tale atunci când vine vorba de a fi cine ești și de a fi sinceră cu tine. S-ar putea să descoperi că în această zi, ți se prezintă ideea de schimbare, așa cum a propus-o partenerul tău. În timp ce schimbarea este minunată, ceea ce „el” are în minte nu funcționează cu principiile tale. O vei respinge fără drept de apel.

Crezi cu tărie că în sfârșit viața e dreaptă cu tine. Că ceea ce funcționează pentru tine, funcționează pentru că ai depus efort. S-ar putea să descoperi că ceea ce îți cere partenerul tău în timpul acestui tranzit nu este ceva pe care l-ai lua în considerare, niciodată. Îl vei respinge dacă nu este corect. Nu vrei să-ți jignești partenerul, dar trebuie să-i spui că nu ești de acord cu el.

Reclamă

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Simți că ai fost un partener perfect pentru persoana pe care o iubești și că ori de câte ori ți-a cerut o favoare, ai sărit și i-ai oferit tot ce și-a dorit. Pe 24 octombrie 2023, vei vedea că ceea ce își dorește partenerul tău acum nu e bine. Vei sfârși prin a-l respinge fără niciun sentiment, deoarece nu este ceva ce te face să te simți bine.

Nu ești dispusă să mulțumești pe altcineva făcând ceva cu care nu ești de acord. Acum îți vei da seama cât de puternică ești și că poți spune nu. Poate că ți-a fost greu să spui „nu” în trecut, în ceea ce privește această persoană. De asemenea, ai crescut în felul tău, iar când spui „nu”, vrei să spui „nu”.

Ceea ce vei descoperi că se întâmplă astăzi este că ajungi să fii oarecum mândră de tine că ți-ai respectat principiile. Deși ai fost întotdeauna capabilă să te apleci spre dorințele celor din jur, știi că ceea ce îți cere acum partenerul tău este genul de schimbare care pe care nu o vrei în viața ta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×