Reclamă

Zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024. Nativii care privesc cu încredere spre viitor

Ai nevoie să găsești locul vindecării pentru a putea trece peste ceea ce te ține ancorată în trecut. Depinde doar de tine cum ajungi acolo de noi, dar astrele spun că în timpul tranzitului pătratului Luna Neptun, sigur vei reuși să pui capăt lucrurilor care nu mai au legătură cu prezentul. Află dacă ești pe lista cu zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 martie 2024, 7:43

În această zi adevărul iese la iveală, chiar dacă este sub forma unor afirmații pe care ai refuza să le crezi în prima instanță. Vindecarea face parte din ceea ce aduce energia lunară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024

Energia Neptunului, totuși, este cea care va face ca vindecarea să-și găsească locul în viața ta. Și pentru trei semne zodiacale, lăsarea trecutului în urmă este un paș uriaș spre viitor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai mers vreodată la terapie, atunci deja știi că pentru a te vindeca, trebuie să treci printr-o serie de întâmplări care să te facă să retrăiești toată negativitatea ce te adus în acest punct al vieții tale. Adevărata vindecare are loc încet, în timp ce rezultatul poate fi permanent și se poate simți din plin. Totul este să ajungi acolo, iar tu vrei să ajungi acolo cu orice preț.

Ești aici tocmai să înfrunți toate lucrurile rele din trecut și să mergi mai departe cu viața ta. Știi că poate fi o călătorie grea, dar fiecare lucru merită.

Reclamă

Depinde de tine să compartimentezi această durere din trecut și apoi să închizi capacul acelui compartiment, scrie YourTango.com.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai recunoscut că, dacă nu ești capabilă să înfrunți durerea trecutului, te-ar distruge încetul cu încetul și ai putea ajunge ușor într-un punct în care nu ai mai știi ce să faci cu viața ta. Ai păstrat tăcerea și ai cerut Universului să-ți aducă pace, iar în această zi, Universul îți răspunde.

Reclamă

Nu mai poți să rămâi ancorată în propriului tău trecut nici măcar o clipă. Acum ești o altă persoană, iar acele lucruri nu te mai definesc deloc. „Nu mai ești” acea persoană și nu vrei să fii singura care crede asta despre tine. Oamenii din viața ta te iubesc și îți susțin transformarea.

Ceea ce este cel mai important pentru tine acum, Scorpion, este să știi că pentru a ajunge la evoluție, trebuie să treci prin asta. Asta înseamnă că va trebui să intri în contact cu acele emoții pe care le-ai refuzat, dar de data aceasta, vei avea un scop adevărat și acesta este să vindeci.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Procesul tău de vindecare a fost oprit atunci când nu ai recunoscut că lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie. Nu numai că vei admite că ceva a fost greșit, dar vei vedea că nu ești singura care a greșit. Sunt ajutoare care te așteaptă și, pentru prima dată în viața ta, ești dispusă să le lași să-și facă treaba.

Nu mai poți amâna ideea că „totul este în regulă”. Te vei plasa ferm pe calea autovindecării, ceea ce înseamnă că îți vei asculta mai mult sentimentele. S-ar putea să descoperi că această zi este prea mult de gestionat, dar indiferent cât de greu este, îți dorești vindecarea cu orice preț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×