Reclamă

Zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024. Nativii care privesc cu încredere spre viitor

Ai nevoie să găsești locul vindecării pentru a putea trece peste ceea ce te ține ancorată în trecut. Depinde doar de tine cum ajungi acolo de noi, dar astrele spun că în timpul tranzitului pătratului Luna Neptun, sigur vei reuși să pui capăt lucrurilor care nu mai au legătură cu prezentul. Află dacă ești pe lista cu zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 martie 2024, 7:43

În această zi adevărul iese la iveală, chiar dacă este sub forma unor afirmații pe care ai refuza să le crezi în prima instanță. Vindecarea face parte din ceea ce aduce energia lunară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care renunță la trecut pe 6 martie 2024

Energia Neptunului, totuși, este cea care va face ca vindecarea să-și găsească locul în viața ta. Și pentru trei semne zodiacale, lăsarea trecutului în urmă este un paș uriaș spre viitor.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă ai mers vreodată la terapie, atunci deja știi că pentru a te vindeca, trebuie să treci printr-o serie de întâmplări care să te facă să retrăiești toată negativitatea ce te adus în acest punct al vieții tale. Adevărata vindecare are loc încet, în timp ce rezultatul poate fi permanent și se poate simți din plin. Totul este să ajungi acolo, iar tu vrei să ajungi acolo cu orice preț.

Ești aici tocmai să înfrunți toate lucrurile rele din trecut și să mergi mai departe cu viața ta. Știi că poate fi o călătorie grea, dar fiecare lucru merită.

Reclamă

Depinde de tine să compartimentezi această durere din trecut și apoi să închizi capacul acelui compartiment, scrie YourTango.com.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai recunoscut că, dacă nu ești capabilă să înfrunți durerea trecutului, te-ar distruge încetul cu încetul și ai putea ajunge ușor într-un punct în care nu ai mai știi ce să faci cu viața ta. Ai păstrat tăcerea și ai cerut Universului să-ți aducă pace, iar în această zi, Universul îți răspunde.

Reclamă

Nu mai poți să rămâi ancorată în propriului tău trecut nici măcar o clipă. Acum ești o altă persoană, iar acele lucruri nu te mai definesc deloc. „Nu mai ești” acea persoană și nu vrei să fii singura care crede asta despre tine. Oamenii din viața ta te iubesc și îți susțin transformarea.

Ceea ce este cel mai important pentru tine acum, Scorpion, este să știi că pentru a ajunge la evoluție, trebuie să treci prin asta. Asta înseamnă că va trebui să intri în contact cu acele emoții pe care le-ai refuzat, dar de data aceasta, vei avea un scop adevărat și acesta este să vindeci.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Procesul tău de vindecare a fost oprit atunci când nu ai recunoscut că lucrurile nu se întâmplă așa cum trebuie. Nu numai că vei admite că ceva a fost greșit, dar vei vedea că nu ești singura care a greșit. Sunt ajutoare care te așteaptă și, pentru prima dată în viața ta, ești dispusă să le lași să-și facă treaba.

Nu mai poți amâna ideea că „totul este în regulă”. Te vei plasa ferm pe calea autovindecării, ceea ce înseamnă că îți vei asculta mai mult sentimentele. S-ar putea să descoperi că această zi este prea mult de gestionat, dar indiferent cât de greu este, îți dorești vindecarea cu orice preț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×