Reclamă

Zodii care se despart în ziua de 17 iulie 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire

Astrele vorbesc despre cele trei zodii care se despart în ziua de 17 iulie 2024. Acești nativi trec prin mai multe probleme în relația de cuplu și trebuie să-și pună ordine în gânduri înainte de a lua o decizie definitivă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 iulie 2024, 6:34 / Actualizat: 16 iulie 2024, 9:34

Nativii din zodiac au parte de o perioadă destul de agitată, iar acest lucru are că se reflectă și asupra relațiilor de cuplu. Se anunță o perioadă destul de grea, în care multe zodii vor fi supuse unor adevărate teste. Ele trebuie să învețe să rămână ferme pe poziții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în ziua de 17 iulie 2024

Cele trei zodii care s-ar putea să se despartă în ziua de 17 iulie 2024 sunt reprezentate de Taur. Gemeni și Balanțe.

Aceste zodii au probleme în cuplu din cauza geloziei, dar și din cauza altor mici neînțelegeri care s-au strâns pe parcursul timpului. Cei mai mulți nativi nu reușesc să-și pună ordine în viață, iar acest lucru va duce implicit și la o despărțire, scrie YourTango.com.

Taur

Pentru tine această perioadă vine cu multe teste în relația de cuplu. Pare că între tin și partenerul de cuplu apar tot mai multe neînțelegeri.

Reclamă

Tu ești adepta unui stil de viață lipsit de griji, în timp ce partenerul pare să fie delăsător. În timp ce tu muncești pentru viitorul amândurora, el pare să pună viața de cuplu pe plan secundar. În jurul tău apar frustrări și momentele acestea te fac să te îndoiești de dragostea pe care acesta spune că ți-o poartă.

Este o perioadă în care trebuie să iei o decizie în ceea ce privește viitorul relației voastre. Vei vedea că lucrurile se vor aranja de la sine pe măsură ce vei învăța să te pui din nou pe primul loc și să te gândești mai mult la binele tău.

În ultima vreme ai neglijat acest aspect și ai încercat să muncești doar pentru binele comun. Atunci când sentimentul nu este reciproc este normal să apară dezamăgiri.

Reclamă

Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor au o natură duală și de multe ori curiozitatea intervine în relația lor. Acești nativi se plictisesc destul de repede și pare că aceasta este și problema care intervine între tine și cel iubit.

Ai început să-i reproșezi tot mai des că relația este monotonă și nici nu pare că ești dispusă să faci ceva în acest sens. În schimb, astrele spun că loialitatea ta s-a transformat și alte persoane au ajuns să-ți atragă atenția.

Toate aceste locuri s-ar putea să-ți pună în pericol relația, iar la final să treci printr-o despărțire de partenerul de cuplu, arată Astrology.com.

Balanță

Pentru tine este o perioadă destul de agitată. În fața ta se află o zi cu multe provocări. Pare că nu reușești ajungi la un consens cu partenerul de cuplu.

Este o zi în care trebuie să iei o decizie importantă de viitor. Relația aceasta atârnă deja de un fir subțire, iar niciunul dintre voi nu pare să fie dispus să facă un compromis.

Lucrurile se vor complica pe măsură ce vei lăsa nemulțumirile să te acapareze. Ești o zodie de aer caracterizată de sinceritate și dreptate. Astrele te sfătuiesc să implementezi aceste principii și în relația de cuplu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
două fete frumoase cu o bomboană în mână privesc spre cameră pe un fundal albastru deschis
Horoscop
2 zodii au parte de surprize în timpul Lunii Albastre din august 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Unul dintre cele mai rare evenimente ale anului aduce experiențe neașteptate pentru nativi. 2 zodii au parte de surprize în timpul Lunii Albastre din august 2024. Nu este doar o simplă apariție, ci este...
2
Addison Rae în timp ce mănâncă înghețată și se plimbă pe stradă cu o prietenă
Divertisment
Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile
Ea este vedeta care a oprit circulația cu ținuta pe care a ales-o. Fotografii au pozat-o din toate unghiurile și au încercat să obțină cele mai bune imagini. Vedeta și-a etalat silueta într-o ținută...
3
femeie frumoasă cu bani în mână pe un fundal galben
Horoscop
Trei zodii care au succes în afaceri. Munca le este răsplătit în perioada următoare
Nativii știu cum să-și planifice viitorul, astfel că și în afaceri dar și în viața personală construiesc un drum pe care pot merge liniștiți. Le sunt apreciate eforturile, iar planetele se mișcă în favoarea...
4
O femeie frumoasă care poartă aripi de înger și reprezintă una dintre zodiile care atrag succesul financiar până la finalul lui 2024
Horoscop
2 zodii care pot atrage succesul financiar până la finalul anului 2024
Există 2 zodii care pot atrage succesul financiar până la finalul anului 2024. Acești nativi reușesc să se afirme și să-și crească veniturile. Este o perioadă prosperă pentru nativii care vor să facă o...
5
Dolph Lundgren și Emma Krokdal în timp ce se plimbă pe stradă
Divertisment
Dolph Lundgren a ieșit la plimbare cu partenera sa. Emma Krokdal nu se mai ferește de fotografi
Dolph Lundgren a ieșit la plimbare cu partenera sa. Emma Krokdal nu se mai ferește de fotografi. Cei doi parteneri au fost fotografiați în timpul unei plimbări relaxante. Amandoi purtau ținute casual și încercau...
PARTENERI
×