Reclamă

Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Nativii care pun capăt unei povești de iubire

Astrologii vorbesc despre cele trei zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Acești nativi sunt pe punctul să încheie o frumoasă poveste de iubire. Pentru ei dragoste a ajuns la final. Se pare că viața le rezervă surprize noi zodiilor care sunt pregătite pentru un nou început.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 27 mai 2024, 6:56
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și reprezintă una dintre acele trei zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024. Acești nativi sunt pe punctul să încheie o frumoasă poveste de iubire / Shutterstock

Nativii din zodiac trec prin câteva schimbări importante. Unele zodii au realizat faptul că se află în relații toxice și au luat decizia de a încheia relațiile înc are se află. Acest lucru a fost influențat și de planeta Neptun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în ziua de 28 mai 2024

Cele trei zodii care spun adio persoanei iubite trebuie să învețe multe lecții pe parcursul acestei perioade. Multe dintre ele au ajuns la despărțire din cauza traumelor din trecut.

Zodiile care nu și-au vindecat rănile au pus presiune asupra lor și au ajuns în punctul în care s-au văzut nevoite să încheie relația în care se află în acest moment. Nu este ușor să te desparți de un om. Indiferent de cât de lungă a fost relația, pentru unele zodii acest lucru este foarte greu de făcut.

Cu toate acestea, nativii din zodiac nu trebuie să se teamă. Astrele sunt alături de ei și le oferă posibilitatea de a face o schimbare importantă și de a evolua în perioada ce urmează.

Gemeni

Reclamă

Gemenii sunt zodii de aer sociabile. Acești nativi simt nevoia de comunicare și adoră să primească atenție de la partenerul de cuplu.

Atunci când sunt ignorați, Gemenii au tendința să se închidă în interiorul lor și să ia acest semn drept un gest de trădare din partea partenerului de viață.

Pare că Gemenii și-au atins nivelul răbdării în această perioadă. Aceste zodii au obosit să aștepte un semn de tandrețe de la partenerul de cuplu și sunt dispuși să încheie relația pentru a porni în căutarea unui partener mai implicat.

Reclamă

Gemenii nu stau mult pe gânduri atunci când vine vorba de o despărțire.

Leu

Nativii din zodia Leului sunt destul de geloși în relația de cuplu. Nu-ți dorești să-i oferi unui astfel de nativ motive de gelozie.

Leii vor acționa rapid în consecință și nu vor sta prea mult pe gânduri. Dacă te vor prinde pe picior greșit, Leii vor încheia imediat relația.

Zodiile de foc pot fi destul de vulcanice. Persoane ale acțiunii, Leoaicele au envoie de loialitate în relația de cuplu. Ele nu-și pot ierta partenerii infideli și nu vor aștepta să primească scuze din partea lor.

Este unul dintre motivele pentru care s-ar putea să încheie o relație în ziua de 28 mai 2024, scrie YourTango.com.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor. Aceștia au nevoie de un partener iubitor și implicat. Atunci când simt că nu se mai pot baza pe bărbatul de lângă, Peștii se vor retrage treptat.

Aceste zodii au nevoie de siguranță în relația de cuplu și nu vor aștepta prea mult timp când va veni vorba de o despărțire.

Chiar dacă nu va fi ușor pentru ei, Peștii vor fi pregătiți să pună capăt unei relații care nu mai funcționează, scrie Astrology.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×