Reclamă

Zodii care se despart în ziua de 29 octombrie 2023. Nativii care pun capăt unei povești de iubire

Cele trei zodii care se despart în ziua de 29 octombrie 2023 nu au reușit să găsească o soluție pentru rezolvarea conflictelor. Întrea aceste zodii și partenerii lor există tensiuni mult prea mari. Cele trei zodii ghinioniste pe plan amoros sunt reprezentate de Rac, Scorpion și Pești.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 octombrie 2023, 6:42

Este o perioadă plină de incertitudini pentru aceste zodii de apă. Astrele susțin că acești trei nativi au nevoie de explicații de la partenerul lor, au nevoie de mai multă claritate în relație, dar și de înțelegere. Conflictele nu vor fi rezolvate cu ușurință, iar acești nativi s-ar putea să fie nevoiți să recurgă la o soluție dureroasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se despart în ziua de 29 octombrie 2023

Zodiile care se despart în această zi vor trece prin transformări importante. Astrele spun că acești nativi trebuie să-și găsească puterea pentru a merge mai departe. Ei trebuie să îneleagă fatpul că merităă mai mult și să-și pună fericirea pe primul loc.

Nativii care își ignoră adevăratele sentimente vor ajunge să sufere mult în viitor. Descoperă mai multe și despre zodiile care divorțează până la finalul anului 2023. Vezi dacă te numeri printre ele.

Rac

Racii sunt nativi care se atașează raid de partenerii lor. Pentru tine este important să-ți creezi o familie, să te simți iubită și înțeleasă. Atunci când întâlnești un bărbat care pare dispus să-ți ofere ceea ce-ți dorești, tu ai tendința să te abandonezi în brațele sale.

Reclamă

Te dăruiești relației în totalitate, iar în timp ajungi să uiți de tine. Îți pui partenerul pe primul loc, iar pe tine nu te mai iubești.

Acest lucru duce la acumularea de emoții negative și de frustrare. Astfel, în relația de cuplu apar tot mai multe neînțelegeri, iar pentru tine pare că acestea au ajuns să umple paharul.

Te numeri printre zodiile care îi vor spune adio partenerului de cuplu în data de 29 octombrie 2023, scrie Astrology.com.

Reclamă

Scorpion

Scorpionii sunt geloși și se pot supăra cu ușurință într-o relație. Pentru tine este foarte importantă atenția pe care o primești de la partenerul de cuplu.

Chiar dacă îți place să ai parte de spațiu personal, atunci când vine vorba de relațiile de iubire îți place să te simți înconjurată de sentimentele puternice ale partenerului. Când relația atinge un anumit prag, lucrurile nu mai sunt la fel de pasionale ca la început.

Acest lucru te face să fii agitată și să te neliniștești. În timp, te transformi într-o femeie sceptică și îți chestionezi partenerul pentru fiecare lucru pe care îl face.

Paranoia pare că pune stăpânire pe tine în această perioadă, iar astrele spun că nu mai ești dispusă să faci un compromis. Există posibilitatea să te numeri printre zodiile care se despart în ziua de 29 octombrie 2023.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt extrem de sensibili. Ești o zodie de apă cu o sensibilitate aparte. Îți place să fii grijulie și să-i pui pe ceilalți pe primul loc. În ciuda faptului că tu faci sacrificii clare pentru relație, pare că cel de lângă tine nu se implică la fel de mult.

Acest lcuru îți aduce sentimente de tristețe și resemnare. Nu ești nevoită să stai într-o relație în care nu te simți apreciată și iubită așa cum ai merită.

Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția în care îți dorești, atunci cel mai bine ar fi să-ți cauți fericirea în altă parte. Poate că bărbatul potrivit deja te așteaptă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×