Reclamă

Zodii care vor petrece Crăciunul singure. 3 nativi care se despart de persoana iubită

Astrologii spun că există trei zodii care vor petrece Crăciunul singure. Acestea ar putea să pună capăt unei relații de lungă durată. Nemulțumirile par că și-au spus cuvântul chiar înainte de una dintre cele mai frumoase perioade din an.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 decembrie 2023, 6:26 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 12:07
O femeie frumoasă care stă singură lângă un brad de Crăciun
Astrologii spun că există trei zodii care vor petrece Crăciunul singure. Acestea ar putea pună capăt unei relații de lungă durată / Shutterstock

Cele trei zodii care vor ajunge să petreacă sărbătorile de iarnă singure sunt reprezentate de Gemeni, Balanță și Săgetător. Acești nativi vor să pună capăt relației. Luna în Jupiter îi va încuraja pe nativi să fie mult mai siguri pe deciziile pe care urmează să le pună în practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care vor petrece Crăciunul singure

Zodiile care vor petrece Crăciunul singure vor trece prin multe stări dificile. Acestea vor avea de luat decizii importante și vor fi nevoite să fie ferm pe poziții. Cele trei zodii care decid să pună capăt unei relații trebuie să dea dovadă de tărie de caracter. Acestea nu trebuie să cedeze presiunilor pe care le simt din exterior. Dacă își doresc cu adevărat să rupă orice legătură cu partenerul de cuplu, atunci acestea ar trebui să-și comunice dorințele și să fie sincere.

Gemeni

Gemenii trec în această perioadă prin mai multe emoții contradictorii. Gemenii sunt zodii de aer care nu sunt deciși dacă ar trebui să încheie relația chiar înainte de Crăciun. Pe de-o parte vor să înceapă anul singuri, pe de altă parte nu vor să rănească sentimentele partenerului de cuplu.

Este o decizie dificilă, însă astrele arată că acești nativi vor înclina balanța în cele din urmă și își vor face nevoile cunoscute. Gemenii își doresc o schimbare.

Reclamă

Aceștia simt că nu mai evoluează lângă partenerul actual. Este unul dintre motivele principale pentru care nu mai vor să prelungească relația actuală, scrie Astrology.com. Va fi o perioadă agitată pentru Gemeni, însă vor reuși să treacă cu brio peste ea.

Balanță

Balanțele nu și-ar dori să rupă relația pe care o au cu actualul partener, însă încrederea lor a fost trădată. Astrele arată că pentru Balanțe este o perioadă dificilă. Nu este ușor să afli că cel în care ai avut cea mai mare încredere a avut secrete față de tine.

Reclamă

Dacă vei reuși să treci peste infidelitatea partenerului, atunci vei putea să mai acorzi o șansă acestei relații. Pune în echilibru principiile tale de viață, dorințele de viitor și momentele petrecute de acest om.

Doar tu poți să iei cea mai bună decizie în ceea ce privește această situație. Astrele spun că este o perioadă mai grea, dar la final te vei bucura de decizia luată. Trebuie să înveți să ai mai multă încredere în intuiția ta, spune YourTango.com.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului s-ar putea să pună capăt relației amoroase. Aceștia sunt nemulțumiți de deciziile pe care le-au luat în ultima perioadă.

Săgetătorii simt că nu pot evolua alături de actualul partener. Pentru că vă doriți lucruri diferite de la viitor și nu reușiți să ajungeți la un numitor comun, acest lucru vă pune constant într-o stare de alertă. Este dificil pentru tine să mai găsești o soluție în această perioadă, iar cea mai bună soluție pare să fie despărțirea.

Încearcă să te gândești bine la ceea ce îți dorești și să vezi dacă despărțirea este cu adevărat cea mai bună decizie pentru tine. Ești o zodie de foc care poate fi impulsivă uneori.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×