Reclamă

Zodii norocoase în prima săptămână a lunii noiembrie. Nativii care se vor bucura de tot ce îi înconjoară

Energia din această săptămână între 30 octombrie – 5 noiembrie 2023 este cu adevărat excelentă! Mai ales pentru reunirea cu oamenii care înseamnă cel mai mult pentru tine și îți umplu inima de bucurie. Printre cele trei zodii norocoase în prima săptămână a lunii noiembrie se numără Capricorn, Berbec și Fecioară.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 octombrie 2023, 7:12

În primul rând, Soarele în Scorpion este principalul binefăcător astrologic al acestei săptămâni. Cu Marte împreună cu Mercur în Scorpion adăugând greutate energiei, accentul se pune pe a fi mai degrabă proactivă decât contemplativă. Preia-ți visele, fă-ți planuri, caută sfaturi de la cei care au făcut ceva similar și nu numai. Oportunitățile te așteaptă în locuri în care poate nu te gândești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii norocoase în prima săptămână a lunii noiembrie

Dacă te simți chemată de ceva, găsește-ți timp pentru semnele intuitive pe care le primești de la persoanele cu care interacționezi. Crezi că au lăsat ceva nespus? Nu lăsa mintea ta logică să treacă mai departe fără a analize.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricorn, abilitățile tale de manifestare sunt în vârf în acest moment. Săptămâna aceasta nu va fi diferită! Așadar, dacă nu ai profitat de această întorsătură a destinului pentru a-ți aduce cele mai profunde dorințe la viață, ce mai aștepți?

Lumânările, pietrele semiprețioase și chiar focurile de tabără te vor ajuta foarte mult în acest sens. Doar asigură-te că îți canalizezi această energie în intenții care reprezintă binele tău cel mai înalt, sau s-ar putea să regreți.

Reclamă

Acordă atenție micilor detalii, pe care deseori le omiți. S-ar putea chiar să realizezi ceva important care te duce la un punct de cotitură în viața ta.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbec, energia din această săptămână este simplă, dulce și ușor neproductivă pentru tine. E un lucru bun! Ai nevoie de această pauză doar pentru a respira și a trăi. Cu cât îți permiți să te relaxezi și să te implici mai mult cu această energie fericită, cu atât te vei simți mai puternică. Împărtășirea experienței cu prietenii și familia te va invita la și mai multă distracție!

Reclamă

Nodul Nord din Berbec este, în mod implicit, principalul binefăcător în acest moment. Cel secundar este Soarele în conjuncție cu Marte în Scorpion. Dacă ești deschisă la lecțiile pe care universul vrea să te ajute să le înveți, îți vei da seama de ce Berbecul și Scorpionul (un semn de foc și apă) împărtășesc un guvernator planetar – Marte.

Pentru a avansa în viață nu înseamnă întotdeauna să ștergi obstacolele din calea ta. Uneori, este mai bine să conservi resursele. Să iei calea unei rezistențe mai mici, chiar dacă acele căi au și câteva obstacole.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioară, forțele cosmice sunt de partea ta în această săptămână. Mai ales în chestiuni legate de cariera și finanțele tale personale. Profită de această binecuvântare pentru a restrânge cu adevărat ceea ce îți dorești pentru viitorul tău și cât de multă bogăție dorești să acumulezi.

S-ar putea chiar să găsești oportunități de a-ți crește valoarea sau de a fi mai căutată în carieră.

Cu Soarele în Scorpion opus lui Jupiter retrograd în Taur apărând ca influență astrologică principală săptămâna aceasta, vei beneficia de un echilibru între a ieși din zona ta de confort și a te ține de căile convenționale care s-au dovedit a trece testul timpului.

Venus în Fecioară te poate ajuta să aplici această înțelepciune și în viața ta amoroasă. Simți că fiecare persoană cu care te-ai întâlnit până acum este un șablon a ceva ce ai mai trăit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×