Reclamă

Zodii răzbunătoare în ziua de 23 ianuarie 2023. Trei nativi care vor să-și facă singuri dreptate

Astrele vorbesc despre trei zodii razbunatoare în ziua de 23 ianuarie 2023. Acești trei nativi vor încerca să-și facă singuri dreptate în urma unor neînțelegeri mai vechi. Nativii trebuie să fie puțin mai înțelegători și să lase trecutul în spate.

Publicat: 22 ianuarie 2023, 6:00

Cele trei zodii razbunatoare trebuie să fie foarte atente la interacțiunile pe care le au cu cei din jurul lor. Astrele spun că ar putea ajunge să intre în probleme mult mai mari din cauza personalității lor vulcanice. Zodiile trebuie să învețe să treacă mai ușor peste neînțelegeri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii răzbunătoare în ziua de 23 ianuarie 2023

Zodiile de foc sunt considerate a fi impulsive, însă nu doar acestea pot fi răzbunătoare. Chiar și zodiile de apă, aer și pământ pot avea uneori ieșiri necontrolate. Când vine vorba de răzbunare, anumiți nativi nu se pot abține din a lăsa lucrurile să se rezolve de la sine.

Atunci când simt că cineva le-a greșit, acești nativi se mobilizează și fac tot posibilul pentru a-și aduce dreptatea pe care o merită. Uneori, astfel de decizii se pot solda cu evenimente mai puțin fericite. În cele mai multe cazuri, nativii răzbunători ajung să piardă oameni importanți din viața lor.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice și încăpățânate. Astrele spun că acești nativi de număr printre cele trei zodii razbunatoare în ziua de 23 ianuarie 2023.

Reclamă

Leii s-ar putea să intre în conflict cu o persoană apropiată din viața lor. În loc să lase lucrurile să se rezolve printr-o discuție simplă, Leii apelează la șantaj emoțional pentru a se răzbuna.

Este o tactică ce ar putea duce la răcirea relației dintre Lei și persoanele din viața lor. Nativii Leu trebuie să învețe să-și controleze mult mai bine sentimentele și să nu ai pună atât de multă presiune asupra lor.

Scorpion

Reclamă

Scorpionii nu fac nici ei excepție când vine vorba de lista cu zodii răzbunatoare. Acești nativi nu-și găsesc niciodată liniștea atunci când cineva le greșește. Ei vor căuta întotdeauna să-și facă singuri dreptate. O trădare în dragoste îi va face pe Scorpioni să răbufnească.

Sentimentele de trădare nu sunt tolerate cu ușurință de acești nativi sensibili. Chiar dacă par duri la exterior, Scorpionii sunt nativi loiali și se așteaptă să întâlnească omanic are să le împărtășească sentimentele.

Acești nativi s-ar putea să piardă persoana iubită din viața lor. Chiar dacă planul de răzbunare nu va fi dus la bun sfârșit, astrele spun că o poveste de iubire se va încheia pentru Scorpioni în această perioadă tumultoasă.

Vărsător

Vărsătorii sunt nativi liniștiți, însă nu-ți dorești să-i superi. Astrele spun că puterea lor de răzbunare este una impresionantă. Vărsătorii se vor răzbuna cu ajutorul unui joc al minții. Acești nativi apelează la inteligența lor pentru a se răzbuna pe ceilalți.

De cele mai multe ori își vor face vitctimele să se smtă vinovate pentrufaptul că le-au grești. Vărsătorii se numără și ei printre zodiile răzbunătoare în ziua de 23 ianuarie 2023, scrie YourTango.com.

S-ar putea ca între ei și o persoană de la locul de muncă să intervină un conflict. În urma acestuia, Văsătorii vor simți o dorință și mai mare de a se răzbuna pe ceilalți.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
JLo, fotografiată în timp ce deschide ușa unui studio de dans
Divertisment
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație
Jennifer Lopez a fost fotografiată în timp ce se îndreaptă către un studio de dans. Vedeta a anulat mai multe spectacole fără nicio explicație. Acum, ea părea destul de abătută, iar gesturile ei către...
3
Kristen Stewart, într-o ținută din sacou și fustă, pe covorul roșu
Divertisment
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York
Kristen Stewart a fost văzută în lenjerie intimă și tocuri înalte pe stradă. Actrița a avut o apariție îndrăzneață în New York. Ea și-a etalat silueta într-unul dintre cele mai sexy look-uri de până...
4
Kate Middleton, într-o ținută de culoare negră, cu o pălărie cu boruri mari
Divertisment
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public. Cel mai recent a făcut-o Kate Middleton
De câte ori și-a cerut Familia Regală Britanică scuze în mod public a fost dezvăluit. Se știe că membrii regali au anumite obiceiuri și tradiții pe care le respectă și cu greu li se...
5
Porții de plăcintă cu brânză și urzici pe o farfurie, alături de roșii proaspete, urzici și o sticlă cu ulei
Rețete
Plăcintă cu brânză și urzici. Rețeta vedetă a primăverii
Dacă îți plac urzicile și ți-ai propus să le incluzi în cât mai multe preparate culinare, încercă și rețeta de plăcintă cu brânză și urzici. Este una dintre rețetele vedetă ale primăverii. Poți prepara...
PARTENERI
×