Reclamă

10 semne că te place un nativ din zodia Balanță. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un nativ din zodia Balanță. Calm și răbdător, acesta te va transpume într-o poveste doar de el știută. Nu își va arăta sentimentele chiar atât de ușor, însă atunci când o va face, ești sigură că este decizia corectă. Detaliile legate de o relație serioasă le vei observa doar tu și vei fi mândră că ești printre persoanele pe care acesta le preferă în viața sa. Aceștia dețin un echilibru pe care îl vei observa foarte rar printre celelalte zodii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 19 octombrie 2022, 6:07

Bărbații Balanță sunt empatici, cuceritori și amuzanți. Nu este de mirare că te-ai îndrăgostit de unul. Vestea bună este că acest semn zodiacal de aer își va ține cu greu sentimentele ascunse, în caz că te place. Privește lista semnelor clare ce indică faptul că acest nativ își dorește să fie aproape de tine și să aibă o relație de lungă durată. În cazul în care nu știai până acum, există câteva indicii pe care astrele ți le aduc înainte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un nativ din zodia Balanță

Acești nativi sunt cuceritori și își doresc cu adevărat o relație serioasă atunci când plac pe cineva. Doar datorită acestui fapt vor fi ușor de citit atunci. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fii atentă la cele 10 semne, pentru că astfel de bărbați pot fi precauți și indeciși. Foarte rar vor face prima mișcare. Cel mai indicat este să citești care sunt indiciile clare ce relevă faptul că într-adevăr, o Balanță te place.

Arată un interes sincer față de viața ta

Nativul Balanță apreciază vulnerabilitatea, așa că își va dori să fii sinceră cu el încă de la început. Cel mai probabil își dorește să afle despre planurile tale de viitor, visele și dorințele pe care le-ai strâns de-a lungul vieții. Nu se feresc din calea conversațiilor solicitante. Dacă te place cu adevărat va dori să petreacă ore într-o conversație despre viața ta. Simte-te liberă și deschide-te față de el. De asemenea, îi poți pune și tu întrebări. Curiozități despre copilăria sa sau prietenii care îi sunt aproape la greu, dar și despre aspirațiile pe termen lung. Cu cât te deschizi mai mult, nu trebuie să te surprindă faptul că va prezenta interes vădit față de ceea ce te înconjoară. Balanțele sunt foarte intuitive și apropiate de sentimentele celor din jur. Va folosi acest secret pentru a-ți arăta cât de mult îi pasă.

Își va face timp pentru tine

Reclamă

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Balanță se numără și timpul de calitate pe care un astfel de bărbat își dorește să-l petreacă alături de tine. Nu contează ce se întâmplă în viața sa, dacă prezinți interes, acesta va face tot ce-i va sta în putință pentru a te vedea mai des, arată Yourtango.com. Chiar dacă unii consideră această situație destul de stresantă, cei mai mulți spun că este cuceritor. Oricum ar fi, te place cu adevărat și nutrește sentimente puternice față de tine. Întâlnirile la care veți ieși vor fi de-a dreptul romantice. Acest semn zodiacal apreciază romantismul și intimitatea, așa că pregătește-te pentru cină la lumina lumânărilor.

Nu-și poate lua ochii de la tine

Semnele de aer iubesc să fie apreciate, așa că își vor folosi privirea pentru a-ți atrage atenția. Dacă îl observi din cealaltă parte a camerei, cel mai probabil vrea să-ți arate că zâmbetul său este cel mai sincer de pe pământ. Dacă ieșiți la o întâlnire în doi, cel mai probabil îl vei prinde că te privește pe furiș. Prietenii vor veni să-ți spună că te-a privit toată seara. Dacă vrei să-i atragi și mai mult atenția, privește-l și mușcă-ți buza în același timp. Va adora conexiunea instantanee care se produce între vor.

Reclamă

Te complimentează foarte des

Nativul Balanță nu se va sfii și îți va spune cât ești de minunată de fiecare dată când are ocazia. Dacă vei apărea în fața ușii sale cu un outfit nou, acest bărbat va observa cu siguranță și îți va spune că ești frumoasă. Complimentele sale semnifică faptul că tot ceea ce crede despre tine este la superlativ. Nu ezită să aibă o părere și despre personalitatea sau hobby-urile tale, spune Astrology.com. Balanță iubește să-ți aducă multe mesaje de susținere. Încearcă să-i accepți complimentele, chiar dacă uneori ți se vor părea prea mult. Este modalitatea sa de a-ți arăta că îi pasă.

Te va prezenta familiei și prietenilor

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Balanță se numără și conexiunea cu cei din jur. Dacă ești invitată la o seară cu prietenii săi sau își dorește să-i cunoști părinții, acest este un semn bun. Străduiește-te să-i cunoști foarte bine oamenii din viața sa, asta pentru că prietenii și familia sunt foarte importanți pentru un astfel de bărbat. Dacă încă nu te-a prezentat părinților, nu te simți jignită. Cel mai probabil se gândește ce își dorește cu adevărat înainte de a merge mai departe în relația cu tine.

Face eforturi pentru a petrece timp alături de prietenii tăi

Nativul Balanță va oferi cea mai bună abordare în preajma ta, asta pentru a te impresiona cu adevărat. Din moment ce astfel de bărbați apreciază familia și prietenii, vor exista momente în care și apropiații tăi vor reprezenta un foarte mare interes. Dacă te place, îi va anunța și pe cei dragi ție că își dorește o relație de lungă durată. Dacă este nervos pentru că-ți va cunoaște părinții, acesta este un semn bun. Înseamnă că îi pasă de opinia lor și își dorește să facă o impresie bună.

Află care sunt cele 10 semne că te place un nativ din zodia Berbec. Totul despre personalitatea ta

Își va dori să fie aproape de tine în permanență

Bărbații din zodia Balanță sunt foarte afectuoși, așa că atingerile sunt un mod de a-ți arăta că te plac cu adevărat. Te va ține de mână sau îți va oferi un masaj pe spate, orice doar pentru a te atinge cât mai mult timp posibil. O îmbrățișare lungă sau un masaj pe întreg corpul se numără printre dorințele sale. Încearcă să-i încurajezi aceste doleanțe și nu te rușina în a-ți manifesta și plăcerile personale. Acesta va fi semnul care îi va spune că este ok ceea ce face.

Pune nevoile tale sexuale pe primul loc

Romantismul nativului Balanță nu se oprește la ușa dormitorului. De cele mai multe ori, acești bărbați sunt foarte generoși atunci când vine vorba despre favoruri sexuale. Dacă te place cu adevărat, se va asigura că te simți la fel de bine în pat precum o face el. Nu-ți fie teamă să încerci lucruri noi cu el și spune-i ce-ți dorești cu adevărat, va aprecia. Cel mai probabil va încerca tot ce-i trece prin cap într-o singură seară. Dacă ai idei noi, e cazul să le aduci în față. Nu-ți fie teamă că vei fi judecată.

Încearcă să te înveselească atunci când ești tristă

Nativii Balanță sunt semne zodiacale ce apreciază întâlnirile de orice fel. De aceea, nu-și dorește ca persoanele apropiate să sufere. Dacă te place, fericirea lui va depinde de a ta. Dacă bărbatul de lângă tine observă că nu te simți confortabil, va face tot ce-i va sta în putință pentru a-ți schimba starea. Îți va aduce mâncarea preferată la pat, te va ajuta să-ți faci o baie caldă sau va sta cu tine și va conversa. Sunt gesturi mici care pentru el înseamnă enorm.

Face tot ce-i stă în putință pentru a-ți rezolva problemele

Nativul Balanță este un lider înnăscut, așa că va încerca să preia frâiele în cele mai multe dintre ocazii. Dacă împărtășești o problemă cu un astfel de bărbat, cel mai probabil va dori să te ajute. Ajutorul lui înseamnă că te place cu adevărat și astfel de semne sunt bune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×