Reclamă

10 semne că te place un nativ din zodia Capricorn. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești întotdeauna atentă la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un nativ din zodia Capricorn. Deși la început poate părea dificil, asta este din cauza faptului că este o persoană obiectivă și logică, iar exprimarea sentimentelor nu este punctul său forte. Bărbații născuți sub acest semn de pământ sunt dornici să reușească în carieră, loiali și muncitori. Sunt romantici incurabili, însă doar atunci când simt că persoana de lângă ei merită totul.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 16 noiembrie 2022, 9:53

Își doresc tot ce este mai bun de la viață și muncesc pentru acest lucru, iar asta îi distinge fără doare și poate de alți nativi din zodiac. Cu toate acestea, nu este ușor să faci un nativ Capricorn să se îndrăgostească de tine. Dacă îl placi și vrei să știi cum poți să îl atragi, acest articol te va ajuta cu siguranță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un nativ din zodia Capricorn

Născuți între 22 decembrie și 20 ianuarie, sunt cunoscuți pentru responsabilitatea de care dau dovadă. De asemenea, sunt persoane pe care te poți baza în orice momente, având influența lui Saturn asupra lor. Sunt persoane practice și cu picioarele pe pământ și caută întotdeauna o provocare în viața lor.

Atunci când intră într-o competiție, vor să dovedească faptul că sunt cei mai buni în ceea ce fac. Au nevoie de spațiul lor personal din când în când. Atunci când acest nativ se va îndrăgosti, își va arăta adevărata parte romantică.

Începe să petreacă mai mult timp cu tine

De cele mai multe ori, un nativ din zodia Capricorn își va petrece viața muncind și fiind preocupat de carieră. Atunci când se îndrăgostește, își va face timp pentru cea pe care o iubește.

Reclamă

În ciuda faptului că munca va rămâne la fel de importantă, își va aranja planurile în așa fel încât să nu te ignore.

Își arată părțile sensibile

Acest semn de pământ se arată foarte dur la prima vedere, însă în realitate este extrem de sensibil. Un Capricorn îndrăgostit își va arăta imediat părțile sensibile, însă doar acelei persoane în care are încredere. Își va împărtăși gândurile personale și poveștile de viață doar cu tine.

Reclamă

Este alături de tine

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Capricorn se numără și loialitatea. Atunci când ai nevoie de el, va găsi o modalitate să fie alături de tine, spune Yourtango.com. Te va ajuta în cele mai mici probleme, dar și cu cele mai mari dorințe. Astfel îți va dovedi loialitatea.

Este o persoană rezervată la început

Cu toate că te place, la început este o persoană extrem de rezervată. Dacă vorbim despre problemele sale personale sau gândurile de viitor, inițial va trebui să te cunoască și să vadă că poate avea încredere. Poate că nu va comunica cu tine zile în jur, ceea ce înseamnă că își va lua timp pentru ca relația să se dezvolte.

Te va pune întotdeauna pe primul loc

Un bărbat Capricorn este bucuros atunci când simte că are putere. Atunci când este îndrăgostit, lucrurile se schimbă. Te va pune întotdeauna pe primul loc și te va lăsa să iei cele mai importante decizii în relație. Asta înseamnă că are încredere în tine.

Îi place să poarte conversații despre viață și viitor

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Capricorn se numără și comunicarea. Pregătește-te să ai parte de cele mai profunde conversații din viața ta. Îți va împărtăși gândurile sale despre viitor și așteptările sale. Acest semn foarte retras la început poate deveni foarte vorbăreț.

Află care sunt 10 semne că te place un nativ din zodia Balanță. Cum trebuie să te comporți în preajma lui.

Va flirta cu tine

Dacă încerci să-i citești gândurile, observă-i comportamentul. De obicei, este o persoană nepăsătoare, însă atunci când este îndrăgostit începe să flirteze. Are simțul umorului și te cucerește într-o clipă.

Te invită la întâlniri

Dacă te place, cu siguranță te va invita la întâlniri, dar și în propria lui casă. Dacă la început este retras și nu își dorește să-i invadezi spațiul personal, pe parcurs lucrurile se schimbă. Își va împărtăși multe dintre secrete cu tine, spune Astrology.com.

Îi place să vorbiți prin mesaje

Chiar dacă își dorește de cele mai multe ori să aveți întâlniri romantice, nu ezită să-ți trimită foarte multe mesaje de-a lungul zilei. Va fi foarte interesat de starea ta psihică și va încerca tot ce-i stă în putință pentru a fi alături de tine în momentele dificile.

Devine gelos foarte ușor

Posesivitatea este una dintre caracteristicile nativului Capricorn. Dacă are sentimente pentru tine, nu va dori să te vadă în preajma altor bărbați. Observă schimbările din atitudinea sa și reacțiile sale și vei ști cu siguranță ce gândește.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×