Reclamă

10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător. Prietenoși din fire, vor flirta fără doar și poate atunci când își vor dori cu toată ființa să te cucerească. De altfel, îți vei da seama cu greu dacă vrea o simplă prietenie sau ceva mai mult. Acest articol te va ghida cu siguranță în speranța că vei crea relația pe care ți-o dorești cu adevărat.

Avatar photo
Cristiana Coman
Publicat: 10 noiembrie 2022, 9:13

Săgetătorii sunt extrovertiți de la natură, așa că sigur te vei întreba care sunt acele semne că au sentimente pentru tine. Te place cu adevărat sau vrea doar să fie sufletul petrecerii? Cu siguranță nu ai vrea să fii amăgită în cazul în care doar vrea să joace jocuri copilărești. De cele mai multe ori e greu să-ți dai seama.

10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător

De cele mai multe ori, nativul Săgetător poate fi foarte vorbăreț și va încerca să te facă să râzi cu orice preț. Acest lucru nu înseamnă neapărat că își dorește o relație. Se spune că bărbații Săgetător sunt burlacii zodiacului. Sunt extrem de prietenoși cu toată lumea și le place să flirteze oriunde se află. Le place să aibă admiratori. Cu toate acestea, haide să vedem care sunt acele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător

Îl faci să râdă

Dacă de cele mai multe ori el este cel care îi face pe alții să râdă, aici roata se poate întoarce. Dacă vezi că zâmbește sau râde la orice spui, este clar că există ceva mai mult între voi, arată Yourtango.com.

Planeta sa conducătoare este Jupiter și acest lucru îl ajută în poziționarea sa față de lumea exterioară. Este cel mai amuzant membru al grupului său.

Reclamă

Este foarte sincer cu tine

Fiind cunoscut ca un don Juan, nativul Săgetător nu își va spune niciodată secretele. Nici măcar cei mai buni prieteni ai săi nu știu totul despre el.

Dacă ajunge să-ți destăinuie lucruri pe care alții nu le știu, este clar că te place și își dorește ceva mai mult decât un flirt nevinovat.

Reclamă

Este dornic să-i cunoști apropiații

Nativul Săgetător va dori să-i cunoști apropiații asta doar dacă își dorește cu adevărat o relație serioasă. Acest semn zodiacal este în continuă schimbare, însă dacă îl vei vedea dintr-o dată mai serios, poți să-ți pui întrebări în legătură cu ceea ce simte pentru tine.

Va dori să te ducă în călătorii romantice

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spontaneitate. Indiferent că vorbim despre festivaluri sau călătorii în jurul lumii, acest nativ sigur va dori să te impresioneze dacă te place cu adevărat. Te va include în orice plan și te va surprinde în orice direcție.

Va dori să-ți audă vocea mai des

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător se numără și acest. Iubește să-ți asculte perspectivele de viață și ți le va împărtăși pe ale sale. Atunci când un astfel de nativ este cu adevărat interesat, va fi curios peste măsură de planurile tale de viitor.

Îți admiră independența

În momentul în care te place, un nativ Săgetător va dori să vorbească încontinuu cu tine. Atunci când sunt atrași de cineva, totul va părea ca în filme, spune Astrology.com. Dacă până atunci spiritul liber i-a mânat către acțiuni necugetate, din momentul în care își doresc o relație serioasă, totul se schimbă.

Vrea să învețe lucruri noi de la tine

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător se numără și acesta. Fiind o persoană foarte independentă, de cele mai multe ori arogantă, nu-și va arăta niciodată slăbiciunile. Atunci când te place, va dori să învețe lucruri noi de la tine și își va lăsa garda jos.

Este primul care te sună după o lungă perioadă în care nu ați mai vorbit

Săgetătorii sunt recunoscuți pentru modul lor de a flirta. Nimeni nu îi poate întrece în acest aspect. Cu toate acestea, atunci când te place, va dori tot timpul să-ți arate latura romantică și să te impresioneze în orice privință.

Află care sunt acele 10 semne că te place un nativ din zodia Scorpion. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Va dori să te implice în lucrurile de care este interesat

Dacă te place, va dori cu siguranță să stea tot timpul aproape de tine. Acest lucru înseamnă că te va implica în lucrurile de care este interesat. Te va învăța despre pasiuni noi și îți va arăta modalități de a trece prin viață fără prea multe supărări.

Este interesat de pasiunile tale De asemenea, dacă te place, un nativ Săgetător va fi interesat de hobbyurile tale. Îți apreciază iscusința și te va lăuda la orice pas. Va vrea să știe mai multe despre motivele din spatele alegerilor tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×