Reclamă

10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Dacă ești atentă întotdeauna la ce îți transmit astrele, poți afla 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător. Prietenoși din fire, vor flirta fără doar și poate atunci când își vor dori cu toată ființa să te cucerească. De altfel, îți vei da seama cu greu dacă vrea o simplă prietenie sau ceva mai mult. Acest articol te va ghida cu siguranță în speranța că vei crea relația pe care ți-o dorești cu adevărat.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 noiembrie 2022, 9:13

Săgetătorii sunt extrovertiți de la natură, așa că sigur te vei întreba care sunt acele semne că au sentimente pentru tine. Te place cu adevărat sau vrea doar să fie sufletul petrecerii? Cu siguranță nu ai vrea să fii amăgită în cazul în care doar vrea să joace jocuri copilărești. De cele mai multe ori e greu să-ți dai seama.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător

De cele mai multe ori, nativul Săgetător poate fi foarte vorbăreț și va încerca să te facă să râzi cu orice preț. Acest lucru nu înseamnă neapărat că își dorește o relație. Se spune că bărbații Săgetător sunt burlacii zodiacului. Sunt extrem de prietenoși cu toată lumea și le place să flirteze oriunde se află. Le place să aibă admiratori. Cu toate acestea, haide să vedem care sunt acele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător

Îl faci să râdă

Dacă de cele mai multe ori el este cel care îi face pe alții să râdă, aici roata se poate întoarce. Dacă vezi că zâmbește sau râde la orice spui, este clar că există ceva mai mult între voi, arată Yourtango.com.

Planeta sa conducătoare este Jupiter și acest lucru îl ajută în poziționarea sa față de lumea exterioară. Este cel mai amuzant membru al grupului său.

Reclamă

Este foarte sincer cu tine

Fiind cunoscut ca un don Juan, nativul Săgetător nu își va spune niciodată secretele. Nici măcar cei mai buni prieteni ai săi nu știu totul despre el.

Dacă ajunge să-ți destăinuie lucruri pe care alții nu le știu, este clar că te place și își dorește ceva mai mult decât un flirt nevinovat.

Reclamă

Este dornic să-i cunoști apropiații

Nativul Săgetător va dori să-i cunoști apropiații asta doar dacă își dorește cu adevărat o relație serioasă. Acest semn zodiacal este în continuă schimbare, însă dacă îl vei vedea dintr-o dată mai serios, poți să-ți pui întrebări în legătură cu ceea ce simte pentru tine.

Va dori să te ducă în călătorii romantice

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru spontaneitate. Indiferent că vorbim despre festivaluri sau călătorii în jurul lumii, acest nativ sigur va dori să te impresioneze dacă te place cu adevărat. Te va include în orice plan și te va surprinde în orice direcție.

Va dori să-ți audă vocea mai des

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător se numără și acest. Iubește să-ți asculte perspectivele de viață și ți le va împărtăși pe ale sale. Atunci când un astfel de nativ este cu adevărat interesat, va fi curios peste măsură de planurile tale de viitor.

Îți admiră independența

În momentul în care te place, un nativ Săgetător va dori să vorbească încontinuu cu tine. Atunci când sunt atrași de cineva, totul va părea ca în filme, spune Astrology.com. Dacă până atunci spiritul liber i-a mânat către acțiuni necugetate, din momentul în care își doresc o relație serioasă, totul se schimbă.

Vrea să învețe lucruri noi de la tine

Printre cele 10 semne că te place un nativ din zodia Săgetător se numără și acesta. Fiind o persoană foarte independentă, de cele mai multe ori arogantă, nu-și va arăta niciodată slăbiciunile. Atunci când te place, va dori să învețe lucruri noi de la tine și își va lăsa garda jos.

Este primul care te sună după o lungă perioadă în care nu ați mai vorbit

Săgetătorii sunt recunoscuți pentru modul lor de a flirta. Nimeni nu îi poate întrece în acest aspect. Cu toate acestea, atunci când te place, va dori tot timpul să-ți arate latura romantică și să te impresioneze în orice privință.

Află care sunt acele 10 semne că te place un nativ din zodia Scorpion. Cum trebuie să te comporți în preajma lui

Va dori să te implice în lucrurile de care este interesat

Dacă te place, va dori cu siguranță să stea tot timpul aproape de tine. Acest lucru înseamnă că te va implica în lucrurile de care este interesat. Te va învăța despre pasiuni noi și îți va arăta modalități de a trece prin viață fără prea multe supărări.

Este interesat de pasiunile tale De asemenea, dacă te place, un nativ Săgetător va fi interesat de hobbyurile tale. Îți apreciază iscusința și te va lăuda la orice pas. Va vrea să știe mai multe despre motivele din spatele alegerilor tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×