Reclamă

29 februarie în astrologie. Ce aduce această zi, o dată la patru ani

Anul bisect are loc o dată la patru ani și cu fiecare trecere a timpului reușește să se surprindă. Ziua de 29 februarie în astrologie are o însemnătate deosebită, asta pentru că este un număr plin de mister și magie.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 28 februarie 2024, 6:28

În spatele acestei idei există un secret ascuns cu grijă de-a lungul timpului și în următorul articol vom descoperi totul despre el. Numerologia joacă un rol important aici și vine tocmai din vremea lui Iulius Caesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

29 februarie în astrologie

Se pare că în trecut, în cea de-a doua lună a anului a mai fost adăugată o zi, pentru ca aceasta să nu rămână cu cele 28. În 2024 avem totuși energii diferite, după cum sugerează numerologii. Cifra 8 aduce cu sine portaluri de energie pozitivă. Anul bisect este determinat de faptul că 29 februarie are loc o dată la patru ani, fiind o perioadă cu totul specială.

Odată cu această zi, fiecare dintre noi va avea șansa de a se dedica vieții spirituale, de a se întâlni cu sinele pe care cu greu îl accesează în momente de cumpănă. Vor exista persoane care ne vor face să realizăm că merităm mai mult.

Ca și cum nu era de ajuns, persoanele născute pe 29 februarie sunt în zodia Pești, dar sunt de asemenea și cele mai puține la număr.

Emană întotdeauna un aer juvenil și se poartă de parcă lumea ar fi a lor. Într-adevăr, fiind o data neobișnuită, au șansa de a se bucura mai mult de ceea ce le oferă viața.

Reclamă

Există și mici diferențe, asta pentru că atunci când dau de greu privesc situațiile dificile într-un mod infantile.

Cum sunt nativii născuți pe 29 februarie din punct de vedere astrologic

Cei care s-au născut în această zi cu totul special nu se implică de obicei în activități deosebite. Preferă rutina și confundă deseori imaginația cu ceea ce se întâmplă în realitate. Se simt mai bine în sânul familiei decât în societate și nu vor să-și abandoneze propriile convingeri pentru nimic în lume, arată Timesofindia.com.

Reclamă

Se supun mai multor riscuri pe care ulterior le regretă și sunt idealiști. Precauți atunci când vine vorba despre lumea înconjurătoare, află pe pielea lor cum este să trăiască la extreme. Astrele le recomandă să-și găsească propriul ideal și să se ferească de tot ceea ce le creează anxietate.

Punctele forte pe care le pot scoate la iveală în orice moment sunt tinerețea, îngăduina și aprecierea. Punctele slabe se pot transforma în beneficii pe termen lung, acestea fiind indulgența și imaturitatea. Dacă știu să lucreze cu ele, atunci cu siguranță nimic nu le va mai sta în cale.

Vezi cum va fi anul 2024, în funcție de numerologie. Află secretele destinului tău.

Cum a fost introdus anul bisect în calendar

Iulius Caesar a ținut să aducă o schimbare în cadrul calendarului roman în 708 i.Hr. În calendarul gregorian din 1582, această zi suplimentară a fost adăugată în luna februarie.

Potrivit specialiștilor în domeniu, nu toți anii multiplii de patru sunt ani bisecți, spun cei de la hindustimes.com. Astfel, 1900 și anul 2100 nu au ziua de 29 februarie inclusă. Se spune că cei născuți în această zi vor îmbătrâni de patru ori mai greu.

În mai multe țări din lume, pentru copiii născuți pe 29 februarie există momente speciale de sărbătoare. Există 97 de ani bisercți la fiecare ciclu de 400 de ani. Există astfel o sincronizare perfectă între an calendaristic și astronomic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×